2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Siz nerde yaşıyordunuz kaçırdım galiba ya gittiğim doktor da alttan muayeneyi şuan istemiyorum dedi normal baktı belkide o yüzden görünmedi
Bence canım 1 hafta bu belirsizliği yaşayıp huzursuz olacağına bir başka doktora gidip görün.Çünkü doktordan doktora değişiyor.

Diğer ülkelerdeki doktor kontrollerini doğumlarını hep merak etmişimdir:) birdakahi cumaya dedik bakalım.. folik asit kullanıyormusınuz?
Evet iciyorum. Sen ?
Toksoplazma icin cok dikkat etmemi soyledi dr, mesela. Burda bu konu pek gozume carpmadi. Acaba trde Dr boyle bise dile getirmiyormu diyorum
Bak mesela haftaya cumaya 7 hafta oluyo sun demi? Ozaman bile yeni yeni duyacaksin ama Dr hemen cagirmis
Burada ayda 1 kontrol oluyor
Herhnagi acil bise olursa tlfnda gorusup ona gore hareket edebiliriz
3 detayli ultrason olur
Benim ilk ultrason rdvum 12. Haftamda Allah izin verirse

Merak ettigi mesela genel kontrolse (gebelik disi yani) asla antibiyotik kolay kolay verilmez. Yillik belirli bi sayiya geldiyse, bi haftalik oldugu dusunulur
Mesela benim kizim bebek Ken bir yil icinde 4kez antibiyotik kullandigin icin kulak burun bogaz enfeksiyon ameliyati gecirdi

Merhaba arkadaslar yüksek kilolarda hamıle kalan arkadaslar varmı burdA

Cok degılmıs ben 116 kılo ıle kaldım ınsallah sorun yasamam hamılelıkle ılgılı bıde doktorlar kırıcı bısey soylemez umarım endıselıyım
Belki diyetisyenle ilerleyebilir canım sanırım banada diyecek. İnşallah başka problem olmaz.

Allah doktorun hayırlısına insan olanına denk getirsin gerçekten. Türkiyede maalesef vicdan be merhameti olmayana denk gelmek çok kötü:/ kızınıza çok geçmiş olsun. Benim aslında pzt tam 7. Hafta oluyor cuma günü 8e yaklaşmış olucam nasipse tabi

Amin canim ama yinede Atatürk ne demis: beni turk doktorlarina emanet edin :)))
Kizim 1bucuk yasindayken gecirdi o ameliyati suan 9bucuk yasinda ablasi :)
Insallah Bebeginin kalp atislarini duyarsin ve sana El sallamasi icin cok kucuk sen El sallarsin :)

hep iyi insanlara denk gelelim inşaallah.. çocuğuna sağlıklı ömürler diliyorumm:) ay inşaallah devlet başkanı gibi el sallarım

Acilde kan tahlili yapsaydı doktor sanki çok zor onlar için
bende soyledim yasak oldugunu belirtti ama o kadar emin bi sekilde bu antibiyotigin emzirmede ve hamilelikte rahatlikla kullanilir demesi sasirtti ben yinede parcalayip ictim

Bazen geç döllenme olabiliyor bazen de ultrason cihazı kötü olabiliyor hatta doktor bile sıkıntılı olabiliyor.benim 6+3le karından gördü ama benim erken döllenmeydi çünkü hcg yüksekti
Benim de 6+3te göründü. Hatta aç karna gitmiştim tahlil yapılcak diye. Su da içemediğim için sıkışık da değildim, dr a söyledim, dr zayıfsın ama belki görebiliriz demişti karından ultrasonla baktı.

Bazen geç döllenme olabiliyor bazen de ultrason cihazı kötü olabiliyor hatta doktor bile sıkıntılı olabiliyor.benim 6+3le karından gördü ama benim erken döllenmeydi çünkü hcg yüksekti
Benim de 6+3te göründü. Hatta aç karna gitmiştim tahlil yapılcak diye. Su da içemediğim için sıkışık da değildim, dr a söyledim, dr zayıfsın belki görebiliriz demişti karından ultrasonla baktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…