Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim doktorum takibe alinması gerekiyor iki katina çıkmadığı sürece tehlikesi yok dedi haftaya tekrar kan vericem ilaçların yan etkisindende oluyormuş yağlı ve paketlenmiş gıdalatdan uzak dur dedi.Canim doktora bugün gidicem.yazarım dönünce.
6+3 canımKızlar merhaba,
Kesede bebenizi kaçıncı haftada gördünüz? Vajinal değil normal ultrasondan?
DenicemCanım bir de ayva dene istersen .. Kusma isteği varsa durdurmaz gerçi ama belki bastırır bir parça
Kızlar kalça kemiği nasıl diyim leğen kemiği ağrısı çeken var mı ?
Dün akşamdan beri otururken yürürken inanılmaz ağrı var.
D vitamini takviye alıyorum bu eksiklikte ağrı yaparmış.
Aranızda yaşayan ve bu durumu çözen var mı ?
Merhaba ben varım. Sürekli olan bir ağrı değil benimkisi 10-15 dk sonra kayboluyor. Hareketsiz kalınca iş yerindeoluyor. Hareket edince hafifliyor. Ama derinden derinden ince bir kemik ağrısı var.
Canım hem genetik sorun çıktı pıhtılaşma hemde rahim yetmezliği olabilir dedi doktor o yuzden dikiş atabiliriz dedibenim war pıhtılaşma sorunum. ilk gebeliğimde de şimdi de hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne wuruyorum her gün. dikişi niye atıyo ki hiç anlamadım? kan pıhtılaşma sorunu bebeğe giden damarları kan pıhtısı tıkadığı için düşüğe neden oluyo. dikiş bi mantıksız geldi?
inş cuma görünür canım benim de kese göründü ama yarın tekrar gidecem çok küçük dedi doktorKızlar bugün gittim ama bebek kendni göstermedi haftaya cuma bidaha gel o zaman bakalım dedi. Boş gebelik mi olmuş oluyor bebeğin görünmemesi?![]()
Kaç haftalıktın canım.Bi de karından mı bakıldı.Kızlar bugün gittim ama bebek kendni göstermedi haftaya cuma bidaha gel o zaman bakalım dedi. Boş gebelik mi olmuş oluyor bebeğin görünmemesi?![]()
Ahh kıyamam ya harbiden öyle olmuşYok ya bildiğin pis, hiç düşünmedim aslında da burnum tıkalı ağzımdan nefes alınca oluyor herhalde. Dünkünden sonra burun tıkanıklığıma da şükrettim bu arada, ölümü gösterip sıtmaya razı ediyor Rabbim![]()
4 haftalıkken gördüm ben hcg değerım 4600 civarıydı o değerşere bakarak doktor gözükebilir gel ultarasonla bakalıö desi ve gördüKızlar merhaba,
Kesede bebenizi kaçıncı haftada gördünüz? Vajinal değil normal ultrasondan?
Ahh kıyamam ya harbiden öyle olmuş![]()
Bana da iyi geliyor, eskilerden kimle konussam tavsiye ettiAyva benim vazgeçilmezim...
Ne kadar erken görmüş 4 haftada keseyi bile zor görüyorlar4 haftalıkken gördüm ben hcg değerım 4600 civarıydı o değerşere bakarak doktor gözükebilir gel ultarasonla bakalıö desi ve gördü
Bence arkadaş keseyi kasdetmiş olabilir o haftada bebek zor ama olabilir de tabi :)Ne kadar erken görmüş 4 haftada keseyi bile zor görüyorlarmasallah erken döllenme falan mi
6+4 te gördük biz
Ben 2. Cocugum sanirim o eksik olmus :)Kızlar listeye eklenmek isteyenler bana bilgilerinizi eksiksiz olarak mesaj atabilir misiniz? ortaya yazılanları göremiyorum her an aktif değilim
4. Haftada bebegimi gördunüz ?4 haftalıkken gördüm ben hcg değerım 4600 civarıydı o değerşere bakarak doktor gözükebilir gel ultarasonla bakalıö desi ve gördü