• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba kızlar benim bebek sağ taraftaymış.Bugün de sağ tarafım çok sancılandı değişik ağrılarım oldu sizde de bu tarz ağrılar oluyormu?Sanki orda birşey kımıldıyormuş gibi

Kızlar kalça kemiği nasıl diyim leğen kemiği ağrısı çeken var mı ?
Dün akşamdan beri otururken yürürken inanılmaz ağrı var.
D vitamini takviye alıyorum bu eksiklikte ağrı yaparmış.
Aranızda yaşayan ve bu durumu çözen var mı ?

Merhaba ben varım. Sürekli olan bir ağrı değil benimkisi 10-15 dk sonra kayboluyor. Hareketsiz kalınca iş yerindeoluyor. Hareket edince hafifliyor. Ama derinden derinden ince bir kemik ağrısı var.

Merhaba ben varım. Sürekli olan bir ağrı değil benimkisi 10-15 dk sonra kayboluyor. Hareketsiz kalınca iş yerindeoluyor. Hareket edince hafifliyor. Ama derinden derinden ince bir kemik ağrısı var.

Bende ofiste çalışıyorum sürekli bir ağrı gün içinde hep oturduğum için olabilir.
Sizin kaçıncı haftasınız

Kızlar bugün gittim ama bebek kendni göstermedi haftaya cuma bidaha gel o zaman bakalım dedi. Boş gebelik mi olmuş oluyor bebeğin görünmemesi? :(

benim war pıhtılaşma sorunum. ilk gebeliğimde de şimdi de hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne wuruyorum her gün. dikişi niye atıyo ki hiç anlamadım? kan pıhtılaşma sorunu bebeğe giden damarları kan pıhtısı tıkadığı için düşüğe neden oluyo. dikiş bi mantıksız geldi?
Canım hem genetik sorun çıktı pıhtılaşma hemde rahim yetmezliği olabilir dedi doktor o yuzden dikiş atabiliriz dedi

Kızlar bugün gittim ama bebek kendni göstermedi haftaya cuma bidaha gel o zaman bakalım dedi. Boş gebelik mi olmuş oluyor bebeğin görünmemesi? :KK43:
inş cuma görünür canım benim de kese göründü ama yarın tekrar gidecem çok küçük dedi doktor

Kızlar listeye eklenmek isteyenler bana bilgilerinizi eksiksiz olarak mesaj atabilir misiniz? ortaya yazılanları göremiyorum her an aktif değilim

Yok ya bildiğin pis, hiç düşünmedim aslında da burnum tıkalı ağzımdan nefes alınca oluyor herhalde. Dünkünden sonra burun tıkanıklığıma da şükrettim bu arada, ölümü gösterip sıtmaya razı ediyor Rabbim 😅😅
Ahh kıyamam ya harbiden öyle olmuş ☺️

Back