2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hayırlı olsun çok ama çok sevindim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Allahım. Ben daha doktora gitmedim. Iki tane mi acaba ay meraklandım şimdi ☺☺
Amin Allah’ım son haftaya kadar sağlıkla gelmeyi , sağlıklı kucağa almayı hepimize nasip etsin ben de çok meraklardayım 2 embriyo koyuldu , gün içinde yabancı makale okudum 2-3 tane kese görmek bile çoğu zaman ikiz gebelik demek değilmiş keselerin eşit olması filan gerekiyormuş falan falan ...

Amin Allah’ım son haftaya kadar sağlıkla gelmeyi , sağlıklı kucağa almayı hepimize nasip etsin ben de çok meraklardayım 2 embriyo koyuldu , gün içinde yabancı makale okudum 2-3 tane kese görmek bile çoğu zaman ikiz gebelik demek değilmiş keselerin eşit olması filan gerekiyormuş falan falan ...
Senin muhtemel, ikiz olabilir canım, benim normal yoldan oldu bir de ailemde hiç ikiz yok, oglumdayken ikiz olmalarını çok istemiştim) )

Herkese günaydın kızlar.
Bugün öyle bi saflık yaptım ki. Endokrine kan almaya randevum vardı bugün. Akıllı ben tiroid ilacımı içtim. İçmeden kan vermem gerekiyordu. Bu şekilde değerler doğru çıkmaz. O yüzden gidemicem. Haftaya kaldı işim...

Bu 5.gebelik diğer 4ünü kaybettim canım haliyle insan yıpranıyor tükeniyor.Allah herkesin evladına can sağlığı versin kimsenin kucağını boş bırakmasın.ben bi de iki kere tüp bebek yaptırdım ama kaliteli yumurta olmadığı için transfer olamadım tüm gebeliklerimi doğal yoldan oldum çok şükür.Allah kimseyi aratmasın herkese derman versin
Allah yardımcınız olsun, inşallah bu sefer sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bir nevi aynı süreçlerden geçtiğim için sizin nasıl hissettiğinizi anlayabiliyorum. Endişe dolu bir hamilelik süreci bizleri bekliyor :))

Kizlar evde besleyeniniz var mıdır bilmiyorum ama arkadaşımın yavru köpeği var evde besliyor bugün iş yerine getirmişti köpek de bacaklarıma sarıldı kucağıma çıktı bende biraz sevdim ama sonradan aklıma geldi ve çok huylandim aşıları bakımı tam ama hamilelikle ilgili sıkıntı olur mu aklımda tüm gündür
toksoplazman negatifse özellikle kedi ve köpeğe yaklaşmaman, çiğ et yememen hatta dokunmaman gerekiyormuş. benim öyle mesela :KK43: ama o kdr da bişi olmaz bence

Bu yaşıma kadar çok şükür elimden geldiğince özel hastaneye muayene olmaya çalıştım.Ne yazık ki bulunduğum yerde bir tane özel hastane var onda da iki doktor var.Uzman olmadıkları için benim iğnelerin raporunu çıkaramıyorlar mecburen devlet hastanesine geldim.Randevu bulmak ne mümkün.taa ocak ayına gün atıyor tabi o da şanslıysan.sabah 7de gelip 3 5 kişilik kontenjanda yer varsa diye kimliğini bırakıyosun sıra veriliyor.Allah kimseyi buralara düşürmesin yıl 2020 olmuş hala sağlık sıfır.Allah olan olmayan herkese yardım etsin

Allah nasip ederse 19 temmuz görünüyor ama bende pıhtılaşma olduğu için normal değil sezeryan olur dedi doktorum 8.ay içinde yaparız dedi.inşallah o günleri görürüm
alla alla neden öle bişi demiş acaba dr.unuz? bende pıhtılaşma war. kızımı 39+1 de sezeryan (tamamen kendi isteğimle) doğurdum. asla normal doğum yapamazsın demedi. nasıl istiyorsan öyle dedi. pıhtılaşma olasının bebeğin erken doğmasıyla veya doğum şekliyle bağlantılandırıldığını ilk kez duyuyorum. merak da ettim

X