- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
İnşaallah ben de daha duymaya gitmedim yarın yazarsanz sevinirimNe güzel yarın tekrar gidicez kesenin içini görür belki kalp atişini duyariz inşalllajh:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah ben de daha duymaya gitmedim yarın yazarsanz sevinirimNe güzel yarın tekrar gidicez kesenin içini görür belki kalp atişini duyariz inşalllajh:)
Adet mi gecikmişti ne testi konuya yabancı kaldmKizlar dün bir tane test yaptım tam emin olmak için yarın bı tane daha yapssam mi acaba
2 gun sonra yapip ikiye katlamayi gorunKizlar dün bir tane test yaptım tam emin olmak için yarın bı tane daha yapssam mi acaba
Hayırlı olsun canım ALLAH sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederim kuzum MAŞALLAHKızlar şimdi Dr geldim 5 haftalık olmusuz keseyi gördük hayırlısıyla 2 hafta sonrada kalp atışını duymaya gidicez
Canım iğnenin etkisi değildir artık kan ver bence pozitifKizlar dün bir tane test yaptım tam emin olmak için yarın bı tane daha yapssam mi acaba
Çok kötü bişey ama kilo almayı engellemesi bnm için iyi oluyodu hamilelikten kilo almaktan sebep korku oluşmuştu bende ilkinde kusmalar durduğu gibi 6 ayda 25 kilo aldım vermem zor olmuştuİnşaallah olmaz diyelim insann hayatını etkiliyor
Amin Allah’ım son haftaya kadar sağlıkla gelmeyi , sağlıklı kucağa almayı hepimize nasip etsin ben de çok meraklardayım 2 embriyo koyuldu , gün içinde yabancı makale okudum 2-3 tane kese görmek bile çoğu zaman ikiz gebelik demek değilmiş keselerin eşit olması filan gerekiyormuş falan falan ...Hayırlı olsun çok ama çok sevindim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Allahım. Ben daha doktora gitmedim. Iki tane mi acaba ay meraklandım şimdi ☺☺
Çatlatma ignesinin 13.gununde test yapmıştım iki çizgi çıktı ikinci çizgi silik çıktı bende tam emin olmadım o yüzden ikinciyi de yapayım dedimAdet mi gecikmişti ne testi konuya yabancı kaldm
İnsallh cnm eşim bir türlü inanmıyor yok iğnenin etkisi diyor iyice piskolojim bozulduCanım iğnenin etkisi değildir artık kan ver bence pozitif
Senin muhtemel, ikiz olabilir canım, benim normal yoldan oldu bir de ailemde hiç ikiz yok, oglumdayken ikiz olmalarını çok istemiştim) )Amin Allah’ım son haftaya kadar sağlıkla gelmeyi , sağlıklı kucağa almayı hepimize nasip etsin ben de çok meraklardayım 2 embriyo koyuldu , gün içinde yabancı makale okudum 2-3 tane kese görmek bile çoğu zaman ikiz gebelik demek değilmiş keselerin eşit olması filan gerekiyormuş falan falan ...
Ay hadi inşallah hamilesin ☺Çatlatma ignesinin 13.gununde test yapmıştım iki çizgi çıktı ikinci çizgi silik çıktı bende tam emin olmadım o yüzden ikinciyi de yapayım dedim
Allah yardımcınız olsun, inşallah bu sefer sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bir nevi aynı süreçlerden geçtiğim için sizin nasıl hissettiğinizi anlayabiliyorum. Endişe dolu bir hamilelik süreci bizleri bekliyor :))Bu 5.gebelik diğer 4ünü kaybettim canım haliyle insan yıpranıyor tükeniyor.Allah herkesin evladına can sağlığı versin kimsenin kucağını boş bırakmasın.ben bi de iki kere tüp bebek yaptırdım ama kaliteli yumurta olmadığı için transfer olamadım tüm gebeliklerimi doğal yoldan oldum çok şükür.Allah kimseyi aratmasın herkese derman versin
Amen inşallah canımAllah yardımcınız olsun, inşallah bu sefer sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bir nevi aynı süreçlerden geçtiğim için sizin nasıl hissettiğinizi anlayabiliyorum. Endişe dolu bir hamilelik süreci bizleri bekliyor :))
Allah razı olsun kuzum inş hayırlısıyla kalp atışını da duyarızHayırlı olsun canım ALLAH sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederim kuzum MAŞALLAH
toksoplazman negatifse özellikle kedi ve köpeğe yaklaşmaman, çiğ et yememen hatta dokunmaman gerekiyormuş. benim öyle mesela ama o kdr da bişi olmaz benceKizlar evde besleyeniniz var mıdır bilmiyorum ama arkadaşımın yavru köpeği var evde besliyor bugün iş yerine getirmişti köpek de bacaklarıma sarıldı kucağıma çıktı bende biraz sevdim ama sonradan aklıma geldi ve çok huylandim aşıları bakımı tam ama hamilelikle ilgili sıkıntı olur mu aklımda tüm gündür
alla alla neden öle bişi demiş acaba dr.unuz? bende pıhtılaşma war. kızımı 39+1 de sezeryan (tamamen kendi isteğimle) doğurdum. asla normal doğum yapamazsın demedi. nasıl istiyorsan öyle dedi. pıhtılaşma olasının bebeğin erken doğmasıyla veya doğum şekliyle bağlantılandırıldığını ilk kez duyuyorum. merak da ettimAllah nasip ederse 19 temmuz görünüyor ama bende pıhtılaşma olduğu için normal değil sezeryan olur dedi doktorum 8.ay içinde yaparız dedi.inşallah o günleri görürüm