inanmıyorum. bize de söyle eski usülleri bende yapayım canım meraktan çatlıcam ne çıkacakKız istiyorum:))KEndımı bildim bileli kız istiyorum hatta o kadar kız olsun istiyorum ki cümlelerimi çok dikkatlı seçiyorumTabiili sağlıklı ve hayırlı bir birey olması önemli ama kız olsun.Eski usül ne kadar cinsiyet belirleme hesabı varsa yaptım,çin takvimide ilk ultrason görüntüsüde dahil
canım ben hiçyaşamadım ne leke ne kan gördüm. rahmine iyice yerleştiği ve rahimde büyüdüğü için olabilir mi bilmiyorum ama doktorun yakınsa yada numarası varsa sor derimAynen ne güzel olurdu. Nerde mide bulandırıcı koku var onlar geliyorYa bu arada bir şey sorucam sizlere... Benim gebeliğimi öğrenmem yerleşme lekelenmesiyle olmuştu. 2 3 gün sürüp bitmişti. Dünden beri yine başladı kahve lekeler. Öncesinde silince peçeteye bile gelmezdi ama şimdi geliyor yoğunlaştı sanki. Bu durumu bilen duyan yaşayan var mı acaba tedirgin olmaya başladım.
ya ne tatlı
ya ne tatlıbende yarıngidip görücem inşallah canım aşırı heyecanlıyım
Acile gitmiştim canım ilk lekelenmede de o zaman vermişti ilaç, kese de bozulmamış dedi ama kalp atışı görülmüyor henüz 1 2 hafta bekleyelim dedi. Bugün biraz daha artmış ve kötüleşmiş görünce lekeyi korktum açıkçası.Canım hemen doktora git nolur nolmaz bir progesteron yazar belki Ben de dün ağrım çoğaldı diye gittim bu sabah Progesteron verdi
Telaş yapmamaya çalış canın ama önlemi de al tabi. Devamlı görüneceğın bir doktor şart ben dün hemen doktoruma ulaştım il dışında olmasına rağmen ilgilendi başka doktorlarla irtibata geçerek. Eşim de biraz korktu hatta bugün sorup duruyor yok de mi kan diyeAcile gitmiştim canım ilk lekelenmede de o zaman vermişti ilaç, kese de bozulmamış dedi ama kalp atışı görülmüyor henüz 1 2 hafta bekleyelim dedi. Bugün biraz daha artmış ve kötüleşmiş görünce lekeyi korktum açıkçası.
Merhaba hanımlar,
Bende yeni katıldım aranıza
Sat’a göre 6 haftalık hamileyim ama bugün doktorum keseyi zor gördü geç döllenme olabilir dedi. Bu nasıl oluyor çok anlamıyorum. Pazartesi günü tekrar doktora gideceğim.
2 Haziran 20
4 Haziran 35
7 Haziran 176
10 Haziran 705
13 Haziran 1297
Bthgc değerlerim sizce normal mi?
Daha önce 6 haftalık bir düşüğüm var o yüzden çok korkuyorum kendimi sakinleştirmek istiyorum ama işte korkuların önüne geçemiyoruz bazen.
Benim gibi bir durum yaşayan var mı?
Canlar benim kanama vardı dün şükür Progestanla geçti şimdilik sanırım yerleşme kanamasıydi. Ara sıra olan bel ağrısı ve göğüs ağrısı dışında şimdilik hiç sıkıntı yok şükür bakalım bizim bulantı ne zaman başlayacakev işlerinde yormayın kendinizi özellikle süpürge açarken zorlaMamak gerekiyormuş 2 ay daha sabredelim bebisler tutunsun iyice
kızlar dikkat edin tehlikeli zamanlar şu an. verin eşlerinize yapsınlar herşeyi. wala benim eşim siliyo süpürüyo toz alıyo resmen saltanat günlerimHaftabaşı süpürge tutmuştum ama çok yavaş yapmıştım yani bilemedim ki. Doktorum yok henüz özele gitmiyorum arayabileceğim biriyle takibimdevam etmiyor ne yazık ki ama pazartesi üniversitede randevum var, progestan başladım dün. İnşallah yoktur bişey endişeliyim
Benim eşimden yana sıkıntım yok sadece kaynanamla ayni bina da oturuyoruz daha önce düşük yapmama rağmen bana merdiven sil evini temizle . Hatta su an da benim evimi kızım süpürsün sende sil diyor . Bu konuda çok sıkıntılıyım . Yapmıyorum ama sürekli bıkmadan söylemesi can sıkıyor . Progestan kullanıyorum baş dönmesi yapıyor ve 1 saat ayağa kalkamıyorum . Beni misafirliğe götürmek istiyor abartma diyor ki beni o halde görmesine rağmen.
ayy inanmıyorum canım. tam boğazını sıkmalık desene. allah sabır versin inanki sana. bence kilitle kapını hiç açma ne kadar az gördün o kadar iyi. düşük yaptığını bile bile sana nasıl iş buyurur. pek torun istemiyo galiba.Benim eşimden yana sıkıntım yok sadece kaynanamla ayni bina da oturuyoruz daha önce düşük yapmama rağmen bana merdiven sil evini temizle . Hatta su an da benim evimi kızım süpürsün sende sil diyor . Bu konuda çok sıkıntılıyım . Yapmıyorum ama sürekli bıkmadan söylemesi can sıkıyor . Progestan kullanıyorum baş dönmesi yapıyor ve 1 saat ayağa kalkamıyorum . Beni misafirliğe götürmek istiyor abartma diyor ki beni o halde görmesine rağmen.
geç döllenme olmuş canım. o yüzden çok normal. hiç strese girip bebişi üzme2 Mayıs’tı
Ben doktoruma sordum çok baş dönmesi yapabilir alttan fitil olarakta kullanabilirsin dedi . O şekilde deneyeceğim bakalım deneyimledikten sonra yazarım size deProgestanı bugün 12 civarı aldım. 13.30 gibi dünya dönüyor sandımhayatımda ilk defa başım döndü öyle bir afallattı ki bir süre sonra geçti şükür. Ne kaynanalar varmış ya yuh benimki sağ olsun şimdi yaz tatiline gideceğiz yanına hayatta is yaptırmaz özellikle bu dönemlerde
Canım merhaba benim de midem kötü birkaç gündür, bulantım yok şimdilik şükür ama her kokuya hassasım. Sen kaç haftalıksın ben 7. haftaya doğru ilerliyorum sanırım. Acaba bu haftalar ilerledikçe koku hassasiyeti artar mı? Midem bulanır mı çok korkuyorum. Bildiğim kadarıyla buna çare yok malesef 3-4 ay bu şekilde geçecek. Doktor az yiyin sık sık yiyin diyor.Kızlarrr.. bu bulantı ve şişkinlikle nasıl başa çıkacağım bilmiyorummmsizde de var mı? Hafifletmek için neler yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?