Amin canım inşaallah düşmeye başlamıştır. Sarılık oldukları için bu kadar uyuyorlar. Bende zorla uyandırıp duruyorum inşaallah geçmeye başlayınca içim rahat edecek.Bizim de 5.gün 13.8 cikti cnm. 8.gun tekrar gittik 12ye düşmüştü. 15 gunlukken de 9 a düştü. Ben kizimda sarilik yasamamistim. Ilk defa yasayinca acikcasi baya uzuldum stres yaptim. Uyandirmakta zorlandim, emmiyodu. Cok sukur atlatiyoruz. Siz de umarim cabucak atlatirsiniz cnm. Gerci Allah baska dert vermesin. Cogu bebekte görülüyormuş sarilik...
Senin oldu mu canım. Pazar demiştin. Su içiyoeum bide kuru incir hurma çok yedim sütüm geldi çok şükür.Aaaaa...Ömürlü olsun canm benm maşallah. Nasip işte çok istiyoruz ama normalden son anda dönülebiliyor, sağlıkla yavrunu aldıysan kucağına gerisi boşSüt için de bol bol su iç, en önemli şey bu. Sonrasında kuru börülce yemeği, pırasa yemeği, sütlaç gibi süt içeren ama az şekerli tatlılar önerebilirim...
Saol canım. Sütüm geldi duşta ovdum. Sonrasında kuru incir hurma dereotu yedim. Şimdi maşallah baya bol. Ama meme uçlarım yarıldı krem sürüyorum geçmedi.Canımmm çok sevindim hayırlı olsun. Sürt için hiç endişe etme Bol bol emzir Bi iki güne dolu dolu gelir sütün şimdi de vardır da sen fark edemiyosundur bebek çektikçe geliyo. Ilık duş al duşta göğüslerine masaj yap çok iyi geliyor. Sağlıkla büyüsün inşaallah
Teşekkürler canım darısı başına inşallah. Sütüm geldi çok şükür tek sorunum meme ucu yaralarıCnm hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
Bol bol su iç ve kafanda çok sütun olduğunu düşündukce çocuk her kipirdandiğinda bile emzirdikce sütun gelecek inşallah
Bu hafta kontrolde 3kiloyu geçti dedi doktor hala kanala girmedi 2. Doğum bende de korku başladı hakkımızda hayırlısı
Geldi canım duşta masaj yaptım bide kuru incir hurma dereotu yedim şimdi geliyo maşallahCanımm allah analı babalı büyütsünnn..Sütün gelir sıkıntı yapma stres yapmaa.Elinle masaj yap ara araa
Sali günü 6 günlük olcaz o zaman bizi de doktor çağırdı sarılık kontrolünü orda mı yapar canım. Yada sen kendin mi anladın.Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydın. Darisi diger arkadaslarin basina insallah. Biz de bugun 18 gunluk oldukilk hafta sarilik telasiyla cok stresli gecti ama cok şükür atlatiyoruz. Gündüz uyuyoruz gece ayaktayiz.. Gaz problemimiz var biraz.. zaman cabuk geciyor yeterki saglik olsun...
Doğum nişanın falan gelmedi mi canım. Gününü dolduracak galiba ufaklık. Dereotu hurma falan da işe yarıyo canım. Bide duşta ovalamak.Kızlar nasılsıniz? Bebişlerle nasıl geçiyor günler. Bende hala tık yok zamanında gelecek sanırım artık son 7. Süt ile ilgili geçen bir anne paylaşmıştı boza için süt yapıyor bol bol demişti. Sütle ilgili sıkıntısı olan varsa deneyebilir.
Ben de bugün doğsun diye çok dua ettim ama yok gelen giden kaldı 4 saat
Yok canım salı günü kontrol belki açıklık vardır suni ile denerler çünkü benim trombositler gün geçtikçe düşüyor 100.000 nin altına da epidural yapılmaz diye yazıyor korkmaya başladım en son 115.000 diDoğum nişanın falan gelmedi mi canım. Gününü dolduracak galiba ufaklık. Dereotu hurma falan da işe yarıyo canım. Bide duşta ovalamak.
Amin canım sağol gümüş kapak bulabilirsen faydası varmış lansinoh krem surmustum ben göğüs pedi havalandırmak bunlar iyi gelmişti inşallah sana da faydası olur. Benim doktor ikinci doğum diye herhalde çatı muayenesi falan yapmıyor. Kanala girmediğini ultrasondan görüyor ok insallah bu ara girer normal şartlar altında dogurabileceksem evet normal doğum istiyorum ilkinde sancım çıkmıştı nstde onu bile hissetmiyordum 4cm açıklıkla gitmiştim son yarım saat zordu o kadar 3saat içinde doğum yapabilmistim bu daha kolay olur dedi doktor eğer öyle olursa dediği gibi istiyorum ama günlerce cektirmesin Rabbim kimseyeTeşekkürler canım darısı başına inşallah. Sütüm geldi çok şükür tek sorunum meme ucu yaralarınormal mi istiyosun belki bu ara girer bwnim sancı bile yokken birden 6 cm açıklık oldu
Bugün oldu canm, çok şükür sağlığı yerinde. Benim de ağrılarım çok, yeni yeni yürümeye başladım zorla...Senin oldu mu canım. Pazar demiştin. Su içiyoeum bide kuru incir hurma çok yedim sütüm geldi çok şükür.
Az kaldı inşallah hemen oluverir sana da bebeğe de bişi olmadan. Bunu aettıracak bişi neden vermedi doktorun kan serumu falan iyi gelirdi.Yok canım salı günü kontrol belki açıklık vardır suni ile denerler çünkü benim trombositler gün geçtikçe düşüyor 100.000 nin altına da epidural yapılmaz diye yazıyor korkmaya başladım en son 115.000 di
Gözün aydın canım. Sorma beni de 5 saat sonra kaldırdılar canım çekiliyo sandım. Bi kaç güne toplarsın inşallahBugün oldu canm, çok şükür sağlığı yerinde. Benim de ağrılarım çok, yeni yeni yürümeye başladım zorla...
Yok canim ben kendim farkina varamadim daha once yasamayinca. Kontrolumuz vardi ogun zaten sari oldugunu farkedince doktor istedi testi. Sanirim rutin bi islem 5.6. Günlerde yapiliyor. Bu arada gözünüz aydin. Allah hayirli uzun omurler versinSali günü 6 günlük olcaz o zaman bizi de doktor çağırdı sarılık kontrolünü orda mı yapar canım. Yada sen kendin mi anladın.
Dahiliye doktoru gerekirse doğumdan önce veririz dedi canım yarın kontrol var her ikisine de bakalım meraktan çatlıyorum bir ben kaldım doğurmayan sanırımAz kaldı inşallah hemen oluverir sana da bebeğe de bişi olmadan. Bunu aettıracak bişi neden vermedi doktorun kan serumu falan iyi gelirdi.
Sağol canm, benim de gözüm karardı ilk kalktığımda zaten kalkıp 2 adım atıp yattım yine ama bu söylediklerim yarım saat sürmüştür ağır ağır... Rabbim tez kurtarsın hepimizi, çok şükür ilk günü atlatınca daha toparlıyor vücut kendini. Bebeğim de maşallah 4 kilo doğdu, 52 cm boyu. Bıngıldağı küçük kontrol edelim dedi doktor, bi onu düşünüyorum şimdi inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Ne olur ne olmaz diye nörolojiye gösterin dedi çünkü.Gözün aydın canım. Sorma beni de 5 saat sonra kaldırdılar canım çekiliyo sandım. Bi kaç güne toplarsın inşallah
Bizimkine de ebe bıngıldağı çabuk kapanacak gibi dedi ama bugün doktora gittik gayet iyi dedi. Bi çocuk doktoruna git bakalımSağol canm, benim de gözüm karardı ilk kalktığımda zaten kalkıp 2 adım atıp yattım yine ama bu söylediklerim yarım saat sürmüştür ağır ağır... Rabbim tez kurtarsın hepimizi, çok şükür ilk günü atlatınca daha toparlıyor vücut kendini. Bebeğim de maşallah 4 kilo doğdu, 52 cm boyu. Bıngıldağı küçük kontrol edelim dedi doktor, bi onu düşünüyorum şimdi inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Ne olur ne olmaz diye nörolojiye gösterin dedi çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?