2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Şimdiden ayrıntılı ultrason randevusu istesek yazarlar mı acaba üniversitede filan? Sonra dolu diyorlar zamanı gelince çünkü.

Iyi akşamlar hanımlar..bebisleriniz hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..bende 6+4 hamileyim. 5+4 te ilk defa doktora gittim gebelik kesesini 17 mm olarak gördü gayet iyi haftaya gel bebeği gidelim dedi. Sizin kese boyutlarınız nasıl acaba. Benimki biraz büyük gibi sanki..insallah ikiz olur

KIzlar nasıl geçiyor günlerr kilo aldınız mıı.ben 57 kıloyla hamile kaldım Suana kadar kilo almadım

KIzlar nasıl geçiyor günlerr kilo aldınız mıı.ben 57 kıloyla hamile kaldım Suana kadar kilo almadım
Valla canım ben mayısta çocuk düşündüğüm için Mart başı gibi diyet ve spor yapmıştım ama folik asitten kaynaklı bir tık inmedim ramazanda hamile olduğumu bilmiyordum sadece iftar ile oruç tuttum öyle 73ten 69 a inmistim hala sabah 69 gece 70.00 oluyorum doktor ilk 4 ay almayacaksin kilo dedi hayırlısı artık. Boyumdan kaynaklı kilolu durmuyorum.

Hafif hafif mide bulantıları başladı bende de sürekli değil ama gün içinde yokluyor. 2 gündür Çılgınlar gibi limon tüketiyorum dilim dilim tuzlayip yiyorum

Ben 55 kiloydum hamilelikten önce, şimdi en az 3 kilo vermişizdir tartılmadım ama hiçbirşey yiyemiyorum ki kilo alayım. Zaten doktor kilo alma demişti.

Ben aldım galiba kızlar. Ama kilo mu ödem mi anlayamadım. Ramazanda kilo vermiştim 58 olmuştum 59.2den, şimdi yine 59,5 en fazla aç karna geliyorum. İnanılmaz karın bölgemde şişlik var, hamile göbeği gibi ve parmaklarım bile şiş yüzük takamıyorum

canim ben de 59 ile hamile kaldim ama istahim cok acik kesin 2 kilo aldim en az pantolonlardan anlasiliyor zaten napcam bilmiyorum. doktorum da 3 ayda en fazla 1 kilo almış olacaksin dedi he canim he

ya karin bolgesi niye sisiyor acaba benim bebis daha kiraz kadar ama karnim sisti yani şaştım kaldim

Merhaba kızlar bende 7 haftalık hamileyim doktorum bana ilacı magnezyum dvit kan ilacı falan verdi sizce biraz erken değil mi? Evet verilen vitaminler bende düşük sizede doktorounu verei mi vitamin. Benim aşırı mide bulantılarım oluo buarada

ya karin bolgesi niye sisiyor acaba benim bebis daha kiraz kadar ama karnim sisti yani şaştım kaldim
Sanırım bağırsak hareketlerimizin hormonlardan ötürü yavaşlamasından oluyor bu şişlik. Hiç inmeyen taş gibi sert bi karınla geziyorum ben de çok sinir bozucu çünkü bebiş olmadığını biliyorum. Yerini bebiş alınca rahatlıcaz heralde canım yaa

Benimde karın bölgemde hafif var, hani böyle regl olmadan önce karında hafif şişkinlik olur ya öyle benimkide, hatta eşim karnın büyümüş diyor çocuğunu sevmeye çalışıyor diyorum ki orda değil aşağıda

Mide bulantın için geçmiş olsun canım, malesef ki hepimiz de var az az da olsa ben artık mutfağa dahi giremiyorum. Benim kan değerlerim normal çıktı o yüzden ilaç yazmadı doktor. Ama sana kullan dediyse mutlaka kullan canım.

Bugün arkadaşlar Çin takvimine bak doya ısrar ettiler deneyelim dedik kız göründü hadi bakalım 5 - 6 hafta sonra belli olur inşallah cinsiyeti
Evet, 11.haftalarda nub teorisine göre bakıcam ben de inşallah her şey yolunda giderse şimdi her kafadan bi ses çıkıyor, bence erkek diyo çoğunluk bana da kız gibi gelmeye başladı çin takvimi de kız dedi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…