Evet ben de bazen o şekilde yapıyorum ama o zaman bulantım daha uzun sürüyor gerçektenBen kusmamaya çalışıyorum derin nefes alıp vererek ama belkide bunu yaptığım için rahatsızlık durumum uzun sürüyor
Limonlu soda denedim bu arada belki o an için öyle oldu ama çok iyi geldi Teşekkürler öneri içinSodanin içine yada suyun içine limon sikabilirsin muz ye
Kızlar herkese geçmiş olsun benim daha kusma evresine geçmedi ama midem arada ağzıma geliyor çok sürmeden geçiyor şükür. Şimdi doktordan dönüyorum 6+4 Günlüğüz miniğimin kalbinin atışını dinledik çok değişik bir duyguymus resmen şu an hamile olduğumu anladım. Her şey istediğimiz gibi gidiyor dedi şükür
Çok sıkma yada sade iç bide bugün öğrendim sodayı açıp bi 15 dk gazı gittikten sonra iç dediler banadaTeşekkürler canım yarın alıp deneyim Ancak ara ara reflüm oluyor gibi ciddi boyutta değil ama ufak yanmalar Limon etkilemez değil mi?
Umarim hep faydali olurda tez vakitte bulantilarla kurtuluruzLimonlu soda denedim bu arada belki o an için öyle oldu ama çok iyi geldi Teşekkürler öneri için
Ayy haftaya ben dinlicem 7 haftalık olucak nasıl bir hiskızlar bu sabah kusarken kan da geldi doktora gttim.kusmaktan kılcal damarlarım tahriş olmuş. bebeğim 7+0 ve kalp atışlarını dinledik1 ay sonra çağırdı bizi
Kusunca insan rahatlıyor suan bende de hep kuru bulantı varBenim de ara ara bulantım var bazen çok şiddetli kendimi tuvalete zor atıyorum o derecedeyim. Kusmadığımda daha kötü oluyorum sizde de öyle mi?
Huzursuz edici bir hisKusunca insan rahatlıyor suan bende de hep kuru bulantı var
Evet doktorun bulantı ilacı verdimi bugün bana verdi umarım faydasını görürümHuzursuz edici bir his
Ben ayın 1inde gidicem o zaman söylicem bakalım vericek mi, sizin kaçıncı haftanız?Evet doktorun bulantı ilacı verdimi bugün bana verdi umarım faydasını görürüm
Merhaba ebe bana yesil mercimegin bulantiyi aldigini soylemisti.haslayip tuketebilirsinKızlar Mide bulantısı için tuzlu kraker ve leblebi dışında önerebileceğiniz atıştırma veya içecek var mı? Bana iyi gelmedi bunlar ☹
Aynen sat 6 Mayıs canım doktor dün öyle söyledi 6+4 dediHayırlı olsun canım, kesnlkle tarifsiz bir duygu
Buarada bizim beklenen doğum tarihleri aynı görünüyordu, sat 6mayıs değil mi senin? Sat’a göre ben 7+0 görünüyorm da 6+4 ü doktor mu söyledi kendi hesabın mı canım?
6 haftalık şuan 2 gündür ilacı alıyorum yani dün akşama kadar mide bulantısı bir gün geçirdim kahvaltımı yaotim yemeğimi yedim baya bugünde hafiten var ama kahvaltımı yaptımBen ayın 1inde gidicem o zaman söylicem bakalım vericek mi, sizin kaçıncı haftanız?
Kalp atışına baktımı acaba doktorunuzAynen sat 6 Mayıs canım doktor dün öyle söyledi 6+4 dedi
Artık midem acıyo kusmaktan canım. Ne zaman biter bu dönem hiç bilmiyorum inanki. 1 ay sonra 2li tarama testi var dedi.Ay canım çok geçmiş olsun, çok mu şiddetli kusuyorsun. Çok şükür kalp atışını duymuşsun, beni de 1 ay sonra çağırdı doktor.
Çok farklı canım içinde atan bi kalp daha var tarifi mümkün değil. İnşallah haftaya duyarsın sendeAyy haftaya ben dinlicem 7 haftalık olucak nasıl bir his
İnşallah suan cok korkuyoruz haftaya duyulması normal mi peki internette okudum 5 ile 12 hafta arasında diyor ama endiseliyizÇok farklı canım içinde atan bi kalp daha var tarifi mümkün değil. İnşallah haftaya duyarsın sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?