2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Mide bulantısı başladı bende de maalesef ağrı, yorgunluğa eklenince gerçekten hiç bir şey yapasım gelmiyor. bitecek bunlar değil mi? Lütfen tekrar tekrar biteceği söylensin hamilelikten keyif almak istiyorum

Bende vişne ve beyaz leblebi yiyebiliyorum dediğin gibi midemi rahatlatıyor. Ama yemek de yemek istiyorum evde ancak akşam salçasız yemek yapmışsam onu yiyebiliyorum.

Canım hepimiz aynıyızzz, gee çeee cekkk insallah Bir de açık hava da iyi geliyor bana bazenn

Canım çok zor biliyorum bende bikaç kere şiddetli bulantı yaşadım, gerçekten çok zordu ama inşallah geçecek tek tesellimiz bu. Biraz daha sabredicez.

Yani mide bulandıkca kötü oldukca aman vah tüh demek odaya tıkısıp yatmaktansa balkona cıkmayı ya da parka vs gitmeyi tercih ediyorum o da rahatlatıyor. Ha son olarak naneli sakız cignemek de iyi geliyor :)

Canım hepimiz aynıyızzz, gee çeee cekkk insallah Bir de açık hava da iyi geliyor bana bazenn

Bu gün oy atmak için çıktım açık havaya ama vakti yanlış seçmişim kavruldum sıcakta daha kötü oldum İlk 3 ayın ve son ayın sıcağa denk gelmesi zor oluyor diyorlar

Bu gün oy atmak için çıktım açık havaya ama vakti yanlış seçmişim kavruldum sıcakta daha kötü oldum İlk 3 ayın ve son ayın sıcağa denk gelmesi zor oluyor diyorlar

Ya tabi sernlikte çık canımmm :)) sıcakta fena olur, öğle vakitleri de klima vantilatör ne bulursak zaten vücut ates gibi oluyo :/

Resmen duygularımı yazmışsınız benimde başladı ve çok mutsuzum

1-2 ay hep birlikte böyle gidecek heralde az önce okudum bir de 14. Haftaya kadar bulantı giderek atıyormuş şok oldum şimdiden böyleyse eyvah
Allah korusun ya psikojim alt üst oldu 3 sene bu anı bekledim ama şuan mutsuzum sizin çok mu oluyor neyle bastiriyorsunuz midenizi bide kaç haftalıksiniz

Allah korusun ya psikojim alt üst oldu 3 sene bu anı bekledim ama şuan mutsuzum sizin çok mu oluyor neyle bastiriyorsunuz midenizi bide kaç haftalıksiniz

7 haftanın içindeyim Bastıramıyorum ama olabildiğince zorlayıp yemeye çalışıyorum. İşin kötüsü yorgunum yatıp dinleniyordum çok rahat 1-2 gün öncesinde diyordum rahat geçecek heralde hamilelik yatınca daha kötü oluyorum şu an, yorgunluk bastırdı iyice bu yüzden

Kızlar Mide bulantısı için tuzlu kraker ve leblebi dışında önerebileceğiniz atıştırma veya içecek var mı? Bana iyi gelmedi bunlar

Allah yardımcimiz olsun inşallah çabucak atlatırız bu günleri çok zormuş annelik

Benim de ara ara bulantım var bazen çok şiddetli kendimi tuvalete zor atıyorum o derecedeyim. Kusmadığımda daha kötü oluyorum sizde de öyle mi?

Inşallah

kızlar bu sabah kusarken kan da geldi doktora gttim.kusmaktan kılcal damarlarım tahriş olmuş. bebeğim 7+0 ve kalp atışlarını dinledik 1 ay sonra çağırdı bizi
Ay canım çok geçmiş olsun, çok mu şiddetli kusuyorsun. Çok şükür kalp atışını duymuşsun, beni de 1 ay sonra çağırdı doktor.

Benim de ara ara bulantım var bazen çok şiddetli kendimi tuvalete zor atıyorum o derecedeyim. Kusmadığımda daha kötü oluyorum sizde de öyle mi?

Ben kusmamaya çalışıyorum derin nefes alıp vererek ama belkide bunu yaptığım için rahatsızlık durumum uzun sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…