Neden bıraktırmaya çalışıyorsunuz benim de 10 aylık bebeğim var emziriyorumHerkese merhaba 5+4gunluk hamileyim birtane oğlum var ve emziriyorum 20aylik kuzum iki gündür memeyi bırakması için çırpınıyor um çok zor günler geçiriyorum nasıl yol izleyeceğimi de bilemez oldum çok agresi ve sinir doluyum sabahlara kadar oturur olduk anne oğul
Benim kızım tutmadı hesapladımKızlar başka bir konuda farklı bir yöntem ile cinsiyet belirleme yapılıyormuş.
Hamile kaldığınız yaş + hamile kaldığınız ay -9 =
Çift ise kız tek ise erkek miş :)
Bakalım benim ki kız çıktı 2-3 aya belli olur doğru mu diye :)
Arkadaşlarıma yaptım çocuğu olanlar çoğu tuttu :)
Kabaca söylemek gerekirse bebeğin kemik çıkıntısının açısına bakılarak yapılan cinsiyet tahmini. Paralelse kız açı darsa erkek gibi bir şeydi, araştır istersen bilimsel bir tahmin buNub teorisi nedirrr
50kg ile hamile kaldım vücudum zayıf olduğu için halsiz düşüyorum birde artık inan ki yoruyor emzirme durumu beni gece kalkmalari olsun gündüz meme durumu çok düşüyor üstüne Ekim'de iki yaş olacak belki uyku düzeni yerine gelirNeden bıraktırmaya çalışıyorsunuz benim de 10 aylık bebeğim var emziriyorum
Uzmanlar 2 yaş diyor fakat görüştüğüm aile hekimi olsun diğer hekimler olsun 1.5 yaşın yeterli olacağını sonrasında zaten ek gıda olduğu için sütün çok da gerekli olmadığını söylediler. Maşallah 2 yaşına az kalmış zaten sıkma canını yavaş yavaş bırakır gönlün rahat olsun bıraktırırken kendini ya da doğacak bebeğini suçlama sakın. Psikolojik olarak sütten kesme zordur bilirim ben çok kötü hissetmiştim kendimi ağlıyordum sürekli. Allah yardımcın olsun bu süreçte hem hamilelik psikolojisini hem sütten kesme psikolojisini atlatırsın inşallah en güzel şekildeHerkese merhaba 5+4gunluk hamileyim birtane oğlum var ve emziriyorum 20aylik kuzum iki gündür memeyi bırakması için çırpınıyor um çok zor günler geçiriyorum nasıl yol izleyeceğimi de bilemez oldum çok agresi ve sinir doluyum sabahlara kadar oturur olduk anne oğul
Allah razı olsun iyi dileklerin için okadar güzel tercüme etmissinki içimdeki duyguları okadar hassas oldum ki ağlamamak elde değil 3.gunumuz memeden uzaklaştı biraz daha uyurken sıkıntı yaşıyorum sadece ayakta sallamadim sallayincada çok ağlıyor onada ninniler açıp kucakta sallıyorumUzmanlar 2 yaş diyor fakat görüştüğüm aile hekimi olsun diğer hekimler olsun 1.5 yaşın yeterli olacağını sonrasında zaten ek gıda olduğu için sütün çok da gerekli olmadığını söylediler. Maşallah 2 yaşına az kalmış zaten sıkma canını yavaş yavaş bırakır gönlün rahat olsun bıraktırırken kendini ya da doğacak bebeğini suçlama sakın. Psikolojik olarak sütten kesme zordur bilirim ben çok kötü hissetmiştim kendimi ağlıyordum sürekli. Allah yardımcın olsun bu süreçte hem hamilelik psikolojisini hem sütten kesme psikolojisini atlatırsın inşallah en güzel şekilde
Rica ederim ne demek. Bu duyguyu yaşamayan bilemez. Ben de kızımı 2.yaş günü geçince bırakıcam diye şartlanmıştım, 1 2 hafta önce bırakmak zorunda kaldım. Çalışıyorum akşam eve gidince çılgınlar gibi mem mem diye yapışırdı bana. Annecim bak yara olmuş çok acıyor, artık mem yok dedim bir iki yeltendi ama ısrar etmedi yavrum kıyamam. Tabi ben hem can acısı hem duygusal olarak hazırlandığım dönemden önce bırakınca çok ağlamıştım. Geçti şükür yavrum iyi, daha iyi beslenecek daha çok yemek yer artık diye yatıştırdım kendimi. Senin de öyle olacak inşallah. Bağımsız bir birey olacak büyüyecek daha da annesiAllah razı olsun iyi dileklerin için okadar güzel tercüme etmissinki içimdeki duyguları okadar hassas oldum ki ağlamamak elde değil 3.gunumuz memeden uzaklaştı biraz daha uyurken sıkıntı yaşıyorum sadece ayakta sallamadim sallayincada çok ağlıyor onada ninniler açıp kucakta sallıyorumçok teşekkür ederim çok sağol
Ay benimki de kız çıktı, babamda ilk günden beri kız diyip duruyorKızlar başka bir konuda farklı bir yöntem ile cinsiyet belirleme yapılıyormuş.
Hamile kaldığınız yaş + hamile kaldığınız ay -9 =
Çift ise kız tek ise erkek miş :)
Bakalım benim ki kız çıktı 2-3 aya belli olur doğru mu diye :)
Arkadaşlarıma yaptım çocuğu olanlar çoğu tuttu :)
Ben de 200lük kullanıyorum canım. İlacı yatmadan önce fitil olarak da kullanabiliyorsun. Gündüz içtiğimde sersemletiyordu. Gündüz almıyorum artık, akşamdan akşama dediğim gibi kullanıyorum, sıkıntı olmuyor artıkHamileliğimi öğrendiğimden beri progestan kullanıyorum, bünyem asla alışmadı bu ilaca. 200 mg kullanıyorum akşamları şapşal gibi oluyorum. Sizde de var mı bu durum?
Hadi hayırlısı olsun bakalım, hoşgeldin aramızaMerhaba bende şubatta doğuracaklar kervanına katılmış bulunmaktayımdün öğrendim ve çok şaşkınım beklemiyordum çünkü hayırlısı bakalım
Kaç haftalıksın canım, Hayırlı uğurlu olsun inşallah.Merhaba bende biraz geç olmakla birlikte 2. Kez Şubat annesi olacağım ilk kızım 2011 Şubat doğumlu
Ben fitil olarak kullanmak istemediğim için sanırım bunu yaşamaya devam edicem. Sabah akşam almam gerekiyor benim.Ben de 200lük kullanıyorum canım. İlacı yatmadan önce fitil olarak da kullanabiliyorsun. Gündüz içtiğimde sersemletiyordu. Gündüz almıyorum artık, akşamdan akşama dediğim gibi kullanıyorum, sıkıntı olmuyor artık
Çok tebriklerMerhaba bende şubatta doğuracaklar kervanına katılmış bulunmaktayımdün öğrendim ve çok şaşkınım beklemiyordum çünkü hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?