• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Herkese merhaba 5+4gunluk hamileyim birtane oğlum var ve emziriyorum 20aylik kuzum iki gündür memeyi bırakması için çırpınıyor um çok zor günler geçiriyorum nasıl yol izleyeceğimi de bilemez oldum çok agresi ve sinir doluyum sabahlara kadar oturur olduk anne oğul 😣😣

Kızlar başka bir konuda farklı bir yöntem ile cinsiyet belirleme yapılıyormuş.
Hamile kaldığınız yaş + hamile kaldığınız ay -9 =
Çift ise kız tek ise erkek miş :)
Bakalım benim ki kız çıktı 2-3 aya belli olur doğru mu diye :)
Arkadaşlarıma yaptım çocuğu olanlar çoğu tuttu :)

Herkese merhaba 5+4gunluk hamileyim birtane oğlum var ve emziriyorum 20aylik kuzum iki gündür memeyi bırakması için çırpınıyor um çok zor günler geçiriyorum nasıl yol izleyeceğimi de bilemez oldum çok agresi ve sinir doluyum sabahlara kadar oturur olduk anne oğul 😣😣
Neden bıraktırmaya çalışıyorsunuz benim de 10 aylık bebeğim var emziriyorum

Benim kızım tutmadı hesapladım :spor:

Neden bıraktırmaya çalışıyorsunuz benim de 10 aylık bebeğim var emziriyorum
50kg ile hamile kaldım vücudum zayıf olduğu için halsiz düşüyorum birde artık inan ki yoruyor emzirme durumu beni gece kalkmalari olsun gündüz meme durumu çok düşüyor üstüne Ekim'de iki yaş olacak belki uyku düzeni yerine gelir 😣

Uzmanlar 2 yaş diyor fakat görüştüğüm aile hekimi olsun diğer hekimler olsun 1.5 yaşın yeterli olacağını sonrasında zaten ek gıda olduğu için sütün çok da gerekli olmadığını söylediler. Maşallah 2 yaşına az kalmış zaten sıkma canını yavaş yavaş bırakır gönlün rahat olsun bıraktırırken kendini ya da doğacak bebeğini suçlama sakın. Psikolojik olarak sütten kesme zordur bilirim ben çok kötü hissetmiştim kendimi ağlıyordum sürekli. Allah yardımcın olsun bu süreçte hem hamilelik psikolojisini hem sütten kesme psikolojisini atlatırsın inşallah en güzel şekilde 🤲😘

Uzmanlar 2 yaş diyor fakat görüştüğüm aile hekimi olsun diğer hekimler olsun 1.5 yaşın yeterli olacağını sonrasında zaten ek gıda olduğu için sütün çok da gerekli olmadığını söylediler. Maşallah 2 yaşına az kalmış zaten sıkma canını yavaş yavaş bırakır gönlün rahat olsun bıraktırırken kendini ya da doğacak bebeğini suçlama sakın. Psikolojik olarak sütten kesme zordur bilirim ben çok kötü hissetmiştim kendimi ağlıyordum sürekli. Allah yardımcın olsun bu süreçte hem hamilelik psikolojisini hem sütten kesme psikolojisini atlatırsın inşallah en güzel şekilde 🤲😘
Allah razı olsun iyi dileklerin için okadar güzel tercüme etmissinki içimdeki duyguları okadar hassas oldum ki ağlamamak elde değil 3.gunumuz memeden uzaklaştı biraz daha uyurken sıkıntı yaşıyorum sadece ayakta sallamadim sallayincada çok ağlıyor onada ninniler açıp kucakta sallıyorum 😏çok teşekkür ederim çok sağol

Allah razı olsun iyi dileklerin için okadar güzel tercüme etmissinki içimdeki duyguları okadar hassas oldum ki ağlamamak elde değil 3.gunumuz memeden uzaklaştı biraz daha uyurken sıkıntı yaşıyorum sadece ayakta sallamadim sallayincada çok ağlıyor onada ninniler açıp kucakta sallıyorum 😏çok teşekkür ederim çok sağol
Rica ederim ne demek. Bu duyguyu yaşamayan bilemez. Ben de kızımı 2.yaş günü geçince bırakıcam diye şartlanmıştım, 1 2 hafta önce bırakmak zorunda kaldım. Çalışıyorum akşam eve gidince çılgınlar gibi mem mem diye yapışırdı bana. Annecim bak yara olmuş çok acıyor, artık mem yok dedim bir iki yeltendi ama ısrar etmedi yavrum kıyamam. Tabi ben hem can acısı hem duygusal olarak hazırlandığım dönemden önce bırakınca çok ağlamıştım. Geçti şükür yavrum iyi, daha iyi beslenecek daha çok yemek yer artık diye yatıştırdım kendimi. Senin de öyle olacak inşallah. Bağımsız bir birey olacak büyüyecek daha da annesi 🤗🥰

Ay benimki de kız çıktı, babamda ilk günden beri kız diyip duruyor🙈

Hamileliğimi öğrendiğimden beri progestan kullanıyorum, bünyem asla alışmadı bu ilaca. 200 mg kullanıyorum akşamları şapşal gibi oluyorum. Sizde de var mı bu durum?

Hamileliğimi öğrendiğimden beri progestan kullanıyorum, bünyem asla alışmadı bu ilaca. 200 mg kullanıyorum akşamları şapşal gibi oluyorum. Sizde de var mı bu durum?
Ben de 200lük kullanıyorum canım. İlacı yatmadan önce fitil olarak da kullanabiliyorsun. Gündüz içtiğimde sersemletiyordu. Gündüz almıyorum artık, akşamdan akşama dediğim gibi kullanıyorum, sıkıntı olmuyor artık 😉

Merhaba hanımlar ☺️ Ben bugün 9+1 oldum bazen zaman hiç geçmiyor çok yorgun oluyorum mide bulantısı da eklenince günler hemen geçsin istiyorum. Bütün takvime bakınca 9 haftalık olduğumu gördüm meğer zaman hızlı ilerliyormuş. Ben en çok 12.haftama gelmek istiyorum. Hem bulantılar için hem de tekrar kontrole gitmek için. Şimdilik bende durumlar böyle. İnşallah sizlerde de herşey yolundadır.

Ben de 200lük kullanıyorum canım. İlacı yatmadan önce fitil olarak da kullanabiliyorsun. Gündüz içtiğimde sersemletiyordu. Gündüz almıyorum artık, akşamdan akşama dediğim gibi kullanıyorum, sıkıntı olmuyor artık 😉
Ben fitil olarak kullanmak istemediğim için sanırım bunu yaşamaya devam edicem. Sabah akşam almam gerekiyor benim.

Kızlar merhaba bende bugün 7+1im. Cardamba gunu doktora gittik 6+5 tik. Doktorumuz kese boyutu büyük kalp atısı görünüyor ancak duyulmaz sizin için dedi daha sonra beni vajinal bakmaya ikna etti. Kalp atısı I duyduk ancak bana kanama alanı var dedı yerleşme kanaması da olabilir dedi ama beni korkuttu bu durum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu bu normal mi

Back