• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Kızlar herkese geçmiş olsun benim daha kusma evresine geçmedi ama midem arada ağzıma geliyor çok sürmeden geçiyor şükür. Şimdi doktordan dönüyorum 6+4 Günlüğüz miniğimin kalbinin atışını dinledik çok değişik bir duyguymus resmen şu an hamile olduğumu anladım. Her şey istediğimiz gibi gidiyor dedi şükür 💕

Kızlar herkese geçmiş olsun benim daha kusma evresine geçmedi ama midem arada ağzıma geliyor çok sürmeden geçiyor şükür. Şimdi doktordan dönüyorum 6+4 Günlüğüz miniğimin kalbinin atışını dinledik çok değişik bir duyguymus resmen şu an hamile olduğumu anladım. Her şey istediğimiz gibi gidiyor dedi şükür 💕

Hayırlı olsun canım, kesnlkle tarifsiz bir duygu 😘

Buarada bizim beklenen doğum tarihleri aynı görünüyordu, sat 6mayıs değil mi senin? Sat’a göre ben 7+0 görünüyorm da 6+4 ü doktor mu söyledi kendi hesabın mı canım?

tüp bebekle oldu.8+1 olduk. bundan sonra normal kadın doğumcuya gideceğim.. perşembe kontrol var.. inşallah herşey yolundadır..

Kızlar hamilelik çok zorlu bir süreçmiş, şimdi annemi daha iyi anlıyorum. Bir günüm bir günümü tutmuyor bazen çok iyiyim, bazen çok kötüyüm. Rabbim bizlere bu mucizeyi verdi şimdi sadece sabretmek ve şükretmek geriye kalıyor. Özellikle yaz ve sıcaklar da çok etkiliyor beni, kolumu kaldıracak halim kalmıyor.

Ben ayın 1inde gidicem o zaman söylicem bakalım vericek mi, sizin kaçıncı haftanız?
6 haftalık şuan 2 gündür ilacı alıyorum yani dün akşama kadar mide bulantısı bir gün geçirdim kahvaltımı yaotim yemeğimi yedim baya bugünde hafiten var ama kahvaltımı yaptım

Ay canım çok geçmiş olsun, çok mu şiddetli kusuyorsun. Çok şükür kalp atışını duymuşsun, beni de 1 ay sonra çağırdı doktor. 😊
Artık midem acıyo kusmaktan canım. Ne zaman biter bu dönem hiç bilmiyorum inanki. 1 ay sonra 2li tarama testi var dedi.

Back