• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Kızlar benim ilk gebeliğim olduğu için Bilgi almak istiyorum sizden ben nerdeyse 7. haftama giricem koku hassasiyetim ilk zamanlara göre daha arttı bulantım yok şimdilik benim merak ettiğim ilerde daha fena olur muyum? Sizlerde kaçıncı hafta da başladı bulantı, ilerleyen dönemlerde artar mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Slm hanımlar benimde tahmini dogum tarihim 6 subat. 6 haftalık hamileyim Bthcg degerim 11496 çıktı gecen çarşamba tahlil verdim. Sizinde degerleininiz yüksek çıkanlar oldumu

Canım merhaba benim de midem kötü birkaç gündür, bulantım yok şimdilik şükür ama her kokuya hassasım. Sen kaç haftalıksın ben 7. haftaya doğru ilerliyorum sanırım. Acaba bu haftalar ilerledikçe koku hassasiyeti artar mı? Midem bulanır mı çok korkuyorum. Bildiğim kadarıyla buna çare yok malesef 3-4 ay bu şekilde geçecek. Doktor az yiyin sık sık yiyin diyor.

5+5 im suan canım.. özellikle akşamları oluyor 5-6 başlıyor yatana kadar :( bazı kişilerde olmuyormuş sen düşünme yine de

Merhaba kizlar pazartesi doktora gidicem pazartesi tam 6 haftalik oluyoruz. Hic usg bakmadi doktorum şimdigorunmez alttanda bakmak istemiyorum dedi. Ama gideceğimbaska bi doktor bakarsa vajinal bak diyecegim. Kalp atisi duyulur mu vajinal 6 haftalikta.

Kızlarrr şimdi doktordan geldim. 5+6 günlüğüm kese boyutu 12 mm çıktı. Sizce kese boyutu normal mi. Bebeği görmedik daha küçük dedi. Rahmin tam ortasına tutunmuş dedi

Günaydın herkese 🤗

Bu sabah ilk defa inanılmaz bir bulantıyla uyandım. Kahvaltı etmiştim ilaç alıcam diye hepsini çıkarttım. Siz de durumlar nasıl? 7+3üm ben.

Kızlarrr şimdi doktordan geldim. 5+6 günlüğüm kese boyutu 12 mm çıktı. Sizce kese boyutu normal mi. Bebeği görmedik daha küçük dedi. Rahmin tam ortasına tutunmuş dedi
Hayırlı olsun canım💓 biz de 6+3de kesenin içinde minik fasulyeyi görmüştük😍

Günaydın herkese 🤗

Bu sabah ilk defa inanılmaz bir bulantıyla uyandım. Kahvaltı etmiştim ilaç alıcam diye hepsini çıkarttım. Siz de durumlar nasıl? 7+3üm ben.
bende 7 haftalığa doğru ilerliyorum canım. Şimdilik bulantı yok ama ilerki günler de olur mu bilmiyorum.

Kese boyutunu bana hiç söylemediler canım ama bence farklılık gösteriyodur kişiden kişiye Önemli olan ileriki haftalarda duyulacak kalp atışıymış
5. Haftada bendede gözükmemişti sonraki hafta gözüktü ☺️☺️

Günaydın herkese 🤗

Bende bugün başladı bulantı 6. Haftadayım daha 😔😔 peynirli bişeyler yedim biraz geçer gibi oldu ama artarsa kötüleşeceğim gibi

Kese boyutunu bana hiç söylemediler canım ama bence farklılık gösteriyodur kişiden kişiye Önemli olan ileriki haftalarda duyulacak kalp atışıymış
5. Haftada bendede gözükmemişti sonraki hafta gözüktü ☺☺
Ultrason resminin üstünde yazıyo canım. Ya bazıları 7 8 mm deyince acaba benimki büyük mü.dedim. kalp atışı ve bebek görünmedi. 2 hafta sonra inşallah canım 🙏

Merhabalaaar herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum 🤗 kısmet olursa, sağlıkla ilerlerse ben de Şubat annesi adayıyım 😍😍 4,5 yaşında bir kız annesiyim ikinci nasip bakalım ❤️

4+4 haftalık şu an yumurtlamaya göre ☺️

Merhabalaaar herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum 🤗 kısmet olursa, sağlıkla ilerlerse ben de Şubat annesi adayıyım 😍😍 4,5 yaşında bir kız annesiyim ikinci nasip bakalım ❤

4+4 haftalık şu an yumurtlamaya göre ☺
Hoşgeldin aramıza canım, seninle bu sayfada da karşılaşmak varmış, inşallah herşey gönlüne göre hayırlısı ile olur canım. 🥰😊

inanmıyorum. bize de söyle eski usülleri bende yapayım canım meraktan çatlıcam ne çıkacak :rolleyes:
Canım ultrason görüntüsünde sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek derler bu bir ikincisi yüzük testi.yüzüğü ipe geçirilicek sırt üstü uzanıcaksın ,yüzüğü göbegıne dogru tutucaklar,yüzük ileti geri giderse erkek çember cıkarsa kız..benım yaptıklarımda bunlarr😂😂🙋🏻

Back