2020 Şubat Anneleri

hayır ilk üç ay zorunlu değil. en azından ben öyle biliyorum. ilk hamileliğimde de ilk zamanlar vermedi doktor. sadece folik asit ilk üç ay. ama kişiden kişiye göre de değişebilir mesela kansızsındır tahlilde belli olur o zaman kullan der belki.

Ya işte çok küçük olması beni korkuttu biraz şimdi içim rahat ama çok bulantım var
daha yeni ama senin bat tarihin, küçük olması normal :) bulantılar da başladıysa iyice hoşgeldin

Kizlar aranızda cok acikan var mi ?

Varsa her acıktığınızda ana öğünler haric, nasil geçiştiriyorsunuz?
canım hiç yemek istemiyor ama midem boş durdukça da inanılmaz bulanıyor.
yiyince de bulanıyor gerçi midemi bastırsın diye sürekli beyaz peynir ekmek yiyorum. ilkinde de çok beyaz peynir yedim. tuzlu çubuk, galeta vs bu tip şeylerle bastırıyorum.

Benim 2.gebeliğim aylarca kustum suya hasret kaldım su içemiyordum hemen kusuyordum ilki kadar değil ama yine bulantım var premesis plus kullanıyorum diğer ilacı öne vakti gelince bulantı artıyor.kendime bulantı bilekliği sipariş ettim inş ii gelir çünkü 2 yasında bi kızım var tüm iştahım gitti yemek görmek istemiyorm

Kızınızda da bu kadar bulanıyor muydu? Kız bebek bulantı yapar denir ya dogru mu acaba şehir efsanesi mi bilemedim

Kızınızda da bu kadar bulanıyor muydu? Kız bebek bulantı yapar denir ya dogru mu acaba şehir efsanesi mi bilemedim
Pardon yazmışsınız ilkinde de kustum diye. Ben oglumda rahattım şimdi de öyleyim kusma açısından. Mide bulantım sabah oluyor biraz. Baş dönmem var. Acaba gercekten cinsiyete göre tepki veriyor mu vucüt?

Kizlar bas donmesi yasayan var mi ? Ben bas donmesinden hareket bile edemiyorum
Ben de sabahları kötü oluyorum hem baş dönmesi hem karın agrısı oluyor bende. Tuvalete gidene kadar karnım agrıyor her sabah anlamadım sebebini. Folik asite bağladım ama kimsede olmuyor.

Kızlar bugün kendi doktoruma gittim ve kese düzenli rahimde kanama yok ama bebek 1 hafta geri göründü doktor önemli olmadığını ,kahverengi lekelenmenin rahmin alt kısmında bi kılcal damar çatlaması olabileceğini söyledi , progestan kullanıyorum bide yatıyorum paso Böyle olan çok kişi varmış ama endişelenmemek imkansız

Aynı durumdayız canım can sikmamak mümkün değil kanamamm yok sadece ama bir hafta bende veriyim ve duyamadim bugün kalp atışını

tamam bak işte doktorun önemli değil demiş artık endişelenme bence :) kılcal damar çatlamasından oluşan lekelenmeye yerleşme kanaması diyorlar aslında öyle bişeydir belki de. artık endişelenme ve üzme kendini bence, ve güzelce dinlen

Çok teşekkür ederim cnm desteğin için hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ben ilk günler kabullenemediğim çok ağladım 2 yıldır ücretsiz izindeydim kızı kreşe bırakıp az dinlenecek nefes alacaktım ama kısmet böyleymiş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…