- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
Hos geldiniz. İlk cocugunuz mu :)Merhaba arkadaşlar içinizde yaş olarak en büyük hamile benim sanırım. 39 yaşındayım. Var mı başka 35 üstü hamilelik yaşayan grubumuzda
Ben de 36yım 37 yaşımda kucağıma alacağım Allah izin verirseMerhaba arkadaşlar içinizde yaş olarak en büyük hamile benim sanırım. 39 yaşındayım. Var mı başka 35 üstü hamilelik yaşayan grubumuzda
Hayır 9 yaşında bir kızım var. İki tane bebeğiöinde 9 haftalık hamile iken kalbi durdu. Bu bize mucize gibi oldu. Allahım inşallah mucizemizi sağlıkla hayırlısı ile tamamlasınHos geldiniz. İlk cocugunuz mu :)
Bende kucağıma aldığımda 40 olucam inşallahBen de 36yım 37 yaşımda kucağıma alacağım Allah izin verirse
Merhaba arkadaşlar içinizde yaş olarak en büyük hamile benim sanırım. 39 yaşındayım. Var mı başka 35 üstü hamilelik yaşayan grubumuzda
Bende keseyi 5+1de gormustum 31 mayista gidicem kalp atisi için umarim gorunurHanımlar merhabalar
Bende 6. Haftadayım kesemiz göründe inşALLAH haftasonu kalp atışını duymaya gidicez
Hepimize sağlıklı sağ salim kucağımıza alacağımız hamilelikler dilerim
Bende keseyi 5+1de gormustum 31 mayista gidicem kalp atisi için umarim gorunur
Ben gittigimde bebekle ilgili bisey yoktu kesede senin var miydiUmarım duyarız kalp atışlarını da
Ben gittigimde bebekle ilgili bisey yoktu kesede senin var miydi
Bana da oyle dedi bos gebelik falan demedi ben sekreterine yazdirirken duydum iste kese goruntulendi fetal yapilar izlenmedi dediYok sadece keseyi gösterdi kese oluşmuş dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Bende heycandan sormayı unuttum ama boş olsa heralde söylerdi oluşmamış daha ama geç döllenme olabilir falan diye dedim. Ultrasyon fotoğrafında da gözükmüyor ama.
Bana da oyle dedi bos gebelik falan demedi ben sekreterine yazdirirken duydum iste kese goruntulendi fetal yapilar izlenmedi dedi
Bende sık gidiyorum ama ben mide yanmasindan daha sikayetciyim sabah 6ya kadar uyuyamadim sonra birkac saat uyudum yine uyandirdi midemSurekli tuvalete gitmekten cok yoruldum. Zaten cok yorgun bitkinimilk hamileligimde doguma yakin idrar kesesine baski yaptığından tuvalete tasinmistim onu iyi hatirliyorum da baslarda da boyle mi oluyomus siz de ayni misiniz?
Bi de kolumu kaldiracak halim yok keske hep uyusam
Surekli tuvalete gitmekten cok yoruldum. Zaten cok yorgun bitkinimilk hamileligimde doguma yakin idrar kesesine baski yaptığından tuvalete tasinmistim onu iyi hatirliyorum da baslarda da boyle mi oluyomus siz de ayni misiniz?
Bi de kolumu kaldiracak halim yok keske hep uyusam
Ben de elim yuregimde bekliyorum bulantiyiAynen koskoca bütün gün sadece bulaşık makinesini boşaltıp bulaşıkları yerleştirdim. Yemek yapmaya ne halim be dermanım var diye zararlı biliyorum ama dışardan söyledim valla. Uyusam uyurum hep.
Tuvalet desen benimde aynı birşey yiyip içmeye görsün hoop tuvalet.
Sabah bulantılarım yoktu bi kaç gündür o da başladı.
Sağ salim doğsunlar bunlar tatlı zorluklar artık ne diyelim
Cok gecmis olsun tez zamanda insallahBende sık gidiyorum ama ben mide yanmasindan daha sikayetciyim sabah 6ya kadar uyuyamadim sonra birkac saat uyudum yine uyandirdi midem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?