Merhaba arkadaşlar kısmet olursa inşallah bende ocak annesi olucam
7 yaşında bi tane oğlum var çok istiyodu kardeşinin olmasını ilerleyen yıllarda düşünüyoduk ama sürpriz oldu bizede
Çarşamba günü yaptırdığım kan tahlilinde beta hcg 4430 du.önümüzdeki hafta doktora gidicem kalp atışını duymuş olurum
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize
Tebrik ederim bizim de aynı şekilde benim de 5 yaşında kızım var çok istiyordu kardeşi olsun bize sürpriz oldu bebiş
2020 ocak cocuklari genelde kardes olarak geliyor galiba :)
Evet 2015 aralik dogumlu bi oglum var. 2016 ocak anneleri grubundaydim erken dogdu :) yine bi ocak yine bi heyecanTeşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Sizinde mi 2.çocuğunuz
Hormon değeri 1500leri bulunca goruyoruz dedi doktorym. 24-48 saatte 2 katina cikiyor. İlk kan tahlilinize gore hesaplayin istersenizKesesi ne zaman görürüz acaba 4+0 bugün
Teşekkür ederim . İlk bebegimi 6 ay önce doğumda kaybettim . İnsan korkuyor birsey olacak diye . İnşallah sağ salim alırız kucağımızaHormon değeri 1500leri bulunca goruyoruz dedi doktorym. 24-48 saatte 2 katina cikiyor. İlk kan tahlilinize gore hesaplayin isterseniz
Oyy gecmis olsun kuzum yaaa insallah guzel dusunelim guzel olsun benimde ilk ucuzlerim 2 aylik kalpleri durdu insallah bu sefer dogsun kuzularTeşekkür ederim . İlk bebegimi 6 ay önce doğumda kaybettim . İnsan korkuyor birsey olacak diye . İnşallah sağ salim alırız kucağımıza
Amiiin inşallah . Sana da gecmis olsun Şimdi tekiz mi. Bizim de genlerde var çoğul gebelik . İçimden de hep ikiz geçiyor hayirlisiylaOyy gecmis olsun kuzum yaaa insallah guzel dusunelim guzel olsun benimde ilk ucuzlerim 2 aylik kalpleri durdu insallah bu sefer dogsun kuzular
Kuzum simdide ikizdi ama benim tek yumurta da olustugu icin sikinti oliyor teki gitti tek kaldi sukur ayni kesede ikiz ucuz zor risksiz gecsinde insallahAmiiin inşallah . Sana da gecmis olsun Şimdi tekiz mi. Bizim de genlerde var çoğul gebelik . İçimden de hep ikiz geçiyor hayirlisiyla
ALlah tekrarini yasatmasinTeşekkür ederim . İlk bebegimi 6 ay önce doğumda kaybettim . İnsan korkuyor birsey olacak diye . İnşallah sağ salim alırız kucağımıza
Adet tarihime göre 5+2 ama aslnda 4+2 de değer 1051 de gittiğimde kese gözükmüyordu yani ekrana gelip gidiyor gibi var gibi yok gibi. 1 hafta sonra 5+1 de gidince kese gözüktü. Haftaya cuma 6+2 de gidicem umarım kalp sesini duyarm.Kesesi ne zaman görürüz acaba 4+0 bugün
Allah bir daha yaşatmasın, sağ saglim sağlicakla kucağınıza almayı nasip etsin.Teşekkür ederim . İlk bebegimi 6 ay önce doğumda kaybettim . İnsan korkuyor birsey olacak diye . İnşallah sağ salim alırız kucağımıza
Amiiin inşallahALlah tekrarini yasatmasin
Amiiin inşallah hepimiz sağlıklıca alırız inşallah kucağımıza .benim bebeğim kromozom hastasiydi edward sendromu . Doğuma kadar dayandi benden bağı kesince cennete uçtu meleğim . Hala unutamıyorum. Şimdi hamileyim ama içimde burukluk var hep aklıma kızım geliyorAllah bir daha yaşatmasın, sağ saglim sağlicakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Allah rahmet eylesin cennette şefaatçi olmak için bekliyor seni annesiAmiiin inşallah hepimiz sağlıklıca alırız inşallah kucağımıza .benim bebeğim kromozom hastasiydi edward sendromu . Doğuma kadar dayandi benden bağı kesince cennete uçtu meleğim . Hala unutamıyorum. Şimdi hamileyim ama içimde burukluk var hep aklıma kızım geliyor
Cuma günü karından ultrasonda kese çok net görüldü hatta dr kalp atışı bile görüyorum ama emin olmak için 2 hafta sonra dedi tabi bu başka dr. Tabi bu başka dr. Bazı dr lar ilgisiz oluyorBence doktor dogru soylemis baska doktora gitmeyin. Ultrason zararli cok fazla maruz birakmayin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?