2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar doktordan geliyorum dün kese görünmemişti kan testi yapmıştı sonuçta hcg değerim 4096 çıktı bu değerde karından görünürdü kese ama görünmedi alttan muayene yapıcam dedi çünkü dış gebelik olabilir dedi yarın sabah gidicem karından görmezse alttan bakıcak ağlamaktan heder oldum
keseniz göründü mü acabalar benim 2588 kesem görünmüyor dış gebelikten şüpheleniliyor çok korkuyorum

Dün 5+2 de beta hcg 3554 çıktı dr 6+0 da keseye bakalım görünmez dedi cünkü her erken hamlede stres oluyoruz benim de 2.çocuğum olacak acele etmiyorum rahat davranmaya çalışıyorum bu sefer:halay:

çok şükür bugün ben de kalp atışıni duydum.dün başka hastanede vajinal muayenede bile görünmemisti.doktorum cuma çağırmıştı ama dayanamadım bugün başka bi hastaneye gittim.çok şükür ultrasonda hem gördük hem dinledik.doktorumu da değiştirmiş oldum böylece.darısı başınıza.hic endişelenmeyin acele etmeyin lütfen.ben de kendi kendime kuruntu yapıyordum kese geç göründü kalp atışı hala yok diye.halbuki 2. çocuğum olacak allah izin verirse.ama annelik işte:anne:

çok şükür bugün ben de kalp atışıni duydum.dün başka hastanede vajinal muayenede bile görünmemisti.doktorum cuma çağırmıştı ama dayanamadım bugün başka bi hastaneye gittim.çok şükür ultrasonda hem gördük hem dinledik.doktorumu da değiştirmiş oldum böylece.darısı başınıza.hic endişelenmeyin acele etmeyin lütfen.ben de kendi kendime kuruntu yapıyordum kese geç göründü kalp atışı hala yok diye.halbuki 2. çocuğum olacak allah izin verirse.ama annelik işte:anne:
Ozel bir hastaneye mi gittiniz

Merhaba arkadaslar benimde tahmini doğum tarihim 30 ocak . Sat 26 nisan Bugün ilk muayeneme gittim bhcg 1259 çıktı ama vajinal ultrasonda kese görülmedi cuma tekrar çağırdı dr um . Sizlerin bhcg kaçken kese ve bebişi görmüştünüz

2 si de özel.farklı hastaneler.1 gün sonra böyle duyulmasi beni şaşırttı.demek ki makineler vs eskiydi.eskisine devam etmemeye karar verdim ben de.
Evet bende devlete gidiyorum ama makineler cok eski kalbi duyulmazsa bende ozele gidicem

Merhaba arkadaslar benimde tahmini doğum tarihim 30 ocak . Sat 26 nisan Bugün ilk muayeneme gittim bhcg 1259 çıktı ama vajinal ultrasonda kese görülmedi cuma tekrar çağırdı dr um . Sizlerin bhcg kaçken kese ve bebişi görmüştünüz
Cenim ben bhcg mi bilmiyorum ama 5+1de vajinalde gozuktu

Hayırlı olsun cnm benim Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insAllah. Daha cok yeniymis evet benim degerim de 208.6 di simdi kac bilemiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤗🤗
Amin inşallah 😊

maalesef bugün de regl oldum. haftaya son kez bir kan tahlili yaptıracağım değer sıfıra inmiş mi diye. bu defa düşük oldu inşallah gelecek sefere tutunur. doktorlar tıbben vajinal muayenin hiçbir zararı olmadığını söyleseler de bence 7.8. haftaya kadar alttan muayene olmamakta tedbirli olmakta fayda var... tüm ocak annelerine sevgiler. inşallah mart veya nisana yetişirim ben de :)
Rabbim tez vakitte kucağınıza doldursun yüzünüzü güldürsün

Umudum varla yok arası sizin yerinizde olmak isterdim.İdrar testi alırım belki geç döllenmedir derim umudum bitmez benim için net olan kan tahlili.Tedavilerden bunaldım nerdeyse 2 yıl olacak hiçbir şey yapmadım çocuk konusunda keşke kendiliğinden olsa...
İnşallah Rabbim tez vskştde hamileliği yaşatsın kucağınıza mutlulukla almayı nasip etsin duanıza banada yer verirseniz sevinitim😊

Cok istahsizim. Keske hicbi sey yemek zorunda olmadan yasayabilsem. Normalde de istahli sayilmam simdi hepten kesildi.

Surekli tuvalete gitmekten cok yoruldum. Zaten cok yorgun bitkinim 😕 ilk hamileligimde doguma yakin idrar kesesine baski yaptığından tuvalete tasinmistim onu iyi hatirliyorum da baslarda da boyle mi oluyomus 🥺 siz de ayni misiniz?
Bi de kolumu kaldiracak halim yok keske hep uyusam
Ben de 6. Hafta içerisindeyim🙈 inanılmaz bir yorgunluğum ve halsizliğim söz konusu. Hep uyumak istiyorum.

Hanimlar 5+4 haftalik gebeyim. 3 bucuk haftalikken yerlesme kanamasi olmustu. Bugun de isten geldigimde cok az kahverengi lekelenme gördüm. Doktora da gidemedim. Var mi benim gibi olan

Bugün 5+2 de devlet hastanesine gittim kan tahlili yaptırmak için. Normalde kendi doktorum farklı bir hastanede. Neyse ultrasonla bakınca bebeğin aşağıya yerleştiğini ve düşükle sonlanabileceğini söyledi. bu arada bebek de 5+4 dedi ki imkansız çünkü reglimden önceye geliyor tarih ve biz o zamana kadar hep korunduk. Kafam çok ama çok karıştı. Bu kadar acil bir durum varsa neden 15 gün sonra gel dedi onu da anlamadım. Kendi doktorum da tatile çıkmış 7sinde gelecek. İçim içimi yiyor ne yapacağım bilmiyorum. Bu arada 200lük progestan verdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X