- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Hala gecmedi canim bu gecede uyku yok bana sanırımCok gecmis olsun tez zamanda insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala gecmedi canim bu gecede uyku yok bana sanırımCok gecmis olsun tez zamanda insallah![]()
keseniz göründü mü acabalar benim 2588 kesem görünmüyor dış gebelikten şüpheleniliyor çok korkuyorumKızlar doktordan geliyorum dün kese görünmemişti kan testi yapmıştı sonuçta hcg değerim 4096 çıktı bu değerde karından görünürdü kese ama görünmedi alttan muayene yapıcam dedi çünkü dış gebelik olabilir dedi yarın sabah gidicem karından görmezse alttan bakıcak ağlamaktan heder oldum
Göründü çok şükür endişe etmeyin ama bence hiç benim değerim sizinkinden çok yüksekken belli belirsiz görünmüştükeseniz göründü mü acabalar benim 2588 kesem görünmüyor dış gebelikten şüpheleniliyor çok korkuyorum
Ozel bir hastaneye mi gittinizçok şükür bugün ben de kalp atışıni duydum.dün başka hastanede vajinal muayenede bile görünmemisti.doktorum cuma çağırmıştı ama dayanamadım bugün başka bi hastaneye gittim.çok şükür ultrasonda hem gördük hem dinledik.doktorumu da değiştirmiş oldum böylece.darısı başınıza.hic endişelenmeyin acele etmeyin lütfen.ben de kendi kendime kuruntu yapıyordum kese geç göründü kalp atışı hala yok diye.halbuki 2. çocuğum olacak allah izin verirse.ama annelik işte![]()
Evet bende devlete gidiyorum ama makineler cok eski kalbi duyulmazsa bende ozele gidicem2 si de özel.farklı hastaneler.1 gün sonra böyle duyulmasi beni şaşırttı.demek ki makineler vs eskiydi.eskisine devam etmemeye karar verdim ben de.
Cenim ben bhcg mi bilmiyorum ama 5+1de vajinalde gozuktuMerhaba arkadaslar benimde tahmini doğum tarihim 30 ocak . Sat 26 nisan Bugün ilk muayeneme gittim bhcg 1259 çıktı ama vajinal ultrasonda kese görülmedi cuma tekrar çağırdı dr um . Sizlerin bhcg kaçken kese ve bebişi görmüştünüz
Amin inşallahHayırlı olsun cnm benim Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insAllah. Daha cok yeniymis evet benim degerim de 208.6 di simdi kac bilemiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun isteyen herkese nasip etsin insAllah![]()
Rabbim tez vakitte kucağınıza doldursun yüzünüzü güldürsünmaalesef bugün de regl oldum. haftaya son kez bir kan tahlili yaptıracağım değer sıfıra inmiş mi diye. bu defa düşük oldu inşallah gelecek sefere tutunur. doktorlar tıbben vajinal muayenin hiçbir zararı olmadığını söyleseler de bence 7.8. haftaya kadar alttan muayene olmamakta tedbirli olmakta fayda var... tüm ocak annelerine sevgiler. inşallah mart veya nisana yetişirim ben de :)
İnşallah Rabbim tez vskştde hamileliği yaşatsın kucağınıza mutlulukla almayı nasip etsin duanıza banada yer verirseniz sevinitimUmudum varla yok arası sizin yerinizde olmak isterdim.İdrar testi alırım belki geç döllenmedir derim umudum bitmez benim için net olan kan tahlili.Tedavilerden bunaldım nerdeyse 2 yıl olacak hiçbir şey yapmadım çocuk konusunda keşke kendiliğinden olsa...
Bende cuma günü hesaplarıma göre 5+0 olucağım inşallah benimde görünür canımCenim ben bhcg mi bilmiyorum ama 5+1de vajinalde gozuktu
Ben de 6. Hafta içerisindeyimSurekli tuvalete gitmekten cok yoruldum. Zaten cok yorgun bitkinimilk hamileligimde doguma yakin idrar kesesine baski yaptığından tuvalete tasinmistim onu iyi hatirliyorum da baslarda da boyle mi oluyomus
siz de ayni misiniz?
Bi de kolumu kaldiracak halim yok keske hep uyusam