Bende 10. Haftadayim ayni sekilde mide yanmam var. Normalmis.. kraker peynir ekmek falan ye dedi doktorumMerhabalarmide yanmalarım oluyor 10.haftadayım normal mı acaba ? Bır de cınsıyetı bır ben mı çok merak edıyorum acaba? Bır grupta okumuştum herkes hıssettıgını yazıyor sonra bı kaç hafta sonra da cınsıyet bellı olunca karşılaştırma yapıyor , bana eglencelı gelmişti ,
Zor, Allah kolaylık versin. İnsanı çok yoruyor. Umarım niran evvel atlatırız. Bu arada ben 2 kilo almışımMidem agzimda yasiyorum resmen. Elimde posetle geziyorum. Psikolojim bozuldu surekli kusmaktan bulantidan yatmaktan
Mide yanması ara ara oluyor ama bulantı daha çok bende. Ben de çok merak ediyorum ama önce şu bulantı filan bi bitse şuan başka birşey istemiyorum.Merhabalarmide yanmalarım oluyor 10.haftadayım normal mı acaba ? Bır de cınsıyetı bır ben mı çok merak edıyorum acaba? Bır grupta okumuştum herkes hıssettıgını yazıyor sonra bı kaç hafta sonra da cınsıyet bellı olunca karşılaştırma yapıyor , bana eglencelı gelmişti ,
Bende agrı olmuyor kusma da olmuyor ama bazen öyle bır bulanıyor kı kussam da rahatlasam dıyorum , herkes geçer dıyor ama hıç ınancım yok , ıstahım hıç yok yemek yemek aklıma gelmıyor ama 2 saat mıdem aç kalsa daha beter bulanıyor çok mutsuz hıssedıyorım bu belırtılerleBuralar biraz sakinlemiş. Herkes şuan belirtilerle uğraşıyor sanırım. Eve kapanıp yatıp uyuyup birkaç ay sonra kalkmak istiyorum bulantılar filan bitmiş olsun. Ara ara da regl ağrısı gidiyor, yumurtalıklarım aģrıyor. Sizlerde de oluyor mu ?
Ben 2 kilo verdimZor, Allah kolaylık versin. İnsanı çok yoruyor. Umarım niran evvel atlatırız. Bu arada ben 2 kilo almışımbu hızla gidersem yandım ki ne yandım. Bir de mide bulantım felan olmasa heralde nolurdu bilmem. Aslında düzgün beslenemiyorum son 2 haftadır. O anda midemi bastıracak ne bulursam yiyorum. Ekmek midemi bastırıyor aç kaldğm anda midem bulanıyor bunun da etkisi olabilir.
Ben bazen bogazima parmagimi sokup kusuyorum vallaBende agrı olmuyor kusma da olmuyor ama bazen öyle bır bulanıyor kı kussam da rahatlasam dıyorum , herkes geçer dıyor ama hıç ınancım yok , ıstahım hıç yok yemek yemek aklıma gelmıyor ama 2 saat mıdem aç kalsa daha beter bulanıyor çok mutsuz hıssedıyorım bu belırtılerle
Kızlar mide bulantısına ve yanmasına maden suyu ( günde 1 adet ) ve ayran iyi geliyor. Deli gibi ayran tüketiyorum. Bir deneyin umarım hepinize iyi gelir. Mide bulantım çok olmuyor ama yanmasına iyi geliyor. Ayrıca bol bol da uyutuyor
[/QUO su ıcme durumunuz nasıl günde 1 .5 litre zorla ıçiyorum
Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder mucizelerinizi benim mucizem bu sabah ayrıldı benden kendinize çok dikkat edin olur mu
Çok geçmiş olsun. Daha hayırlı vakitte gelecek demek ki. Allah sabırlar versin. Kaç haftalıktı?Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder mucizelerinizi benim mucizem bu sabah ayrıldı benden kendinize çok dikkat edin olur mu
Aynen ben de bir uyansam ve bu bulantı kusma bitmiş olsa, ağrı çok şiddetli olmamakla birlikte var rahim büyüyor ondan sanırımBuralar biraz sakinlemiş. Herkes şuan belirtilerle uğraşıyor sanırım. Eve kapanıp yatıp uyuyup birkaç ay sonra kalkmak istiyorum bulantılar filan bitmiş olsun. Ara ara da regl ağrısı gidiyor, yumurtalıklarım aģrıyor. Sizlerde de oluyor mu ?
Allahım sabır versinRabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder mucizelerinizi benim mucizem bu sabah ayrıldı benden kendinize çok dikkat edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?