2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 10. Haftadayim ayni sekilde mide yanmam var. Normalmis.. kraker peynir ekmek falan ye dedi doktorum

Midem agzimda yasiyorum resmen. Elimde posetle geziyorum. Psikolojim bozuldu surekli kusmaktan bulantidan yatmaktan
Zor, Allah kolaylık versin. İnsanı çok yoruyor. Umarım niran evvel atlatırız. Bu arada ben 2 kilo almışım bu hızla gidersem yandım ki ne yandım. Bir de mide bulantım felan olmasa heralde nolurdu bilmem. Aslında düzgün beslenemiyorum son 2 haftadır. O anda midemi bastıracak ne bulursam yiyorum. Ekmek midemi bastırıyor aç kaldğm anda midem bulanıyor bunun da etkisi olabilir.

Mide yanması ara ara oluyor ama bulantı daha çok bende. Ben de çok merak ediyorum ama önce şu bulantı filan bi bitse şuan başka birşey istemiyorum.

Buralar biraz sakinlemiş. Herkes şuan belirtilerle uğraşıyor sanırım. Eve kapanıp yatıp uyuyup birkaç ay sonra kalkmak istiyorum bulantılar filan bitmiş olsun. Ara ara da regl ağrısı gidiyor, yumurtalıklarım aģrıyor. Sizlerde de oluyor mu ?

Bende agrı olmuyor kusma da olmuyor ama bazen öyle bır bulanıyor kı kussam da rahatlasam dıyorum , herkes geçer dıyor ama hıç ınancım yok , ıstahım hıç yok yemek yemek aklıma gelmıyor ama 2 saat mıdem aç kalsa daha beter bulanıyor çok mutsuz hıssedıyorım bu belırtılerle

Bu konudan bir kaç milyon tane açılmış sanırım. Allah kısmet ederse ben de ocak annesi olacağım konuyu takip etmek istiyorum ama "ocak anneleri" , "2020 ocak anneleri", "2020 ocak anneleri buraya" gibi gibi benim gördüğüm üç konu var. Birleştirmek işlemi yapamaz mıyız bunu kime bildirmemiz lazım vallahi kafam karışıyo yorumu hangisije yazdığımı bildirimlerime girip bakarak buluyorum

Ben 2 kilo verdim

Ben bazen bogazima parmagimi sokup kusuyorum valla Kusamamak da ayri eziyet

Dün sabah çeyrek simitle bal, aksam biraz meyve yedim sadece. Onları da kustum zaten. Bu sabah da yine bi parca simit yiyebildim ve tabi ki onu da kustum.
Aylarca kafayi vurup yatsam dogum yapmis halde bebekle uyansam ne guzel olur

Kızlar mide bulantısına ve yanmasına maden suyu ( günde 1 adet ) ve ayran iyi geliyor. Deli gibi ayran tüketiyorum. Bir deneyin umarım hepinize iyi gelir. Mide bulantım çok olmuyor ama yanmasına iyi geliyor. Ayrıca bol bol da uyutuyor

Bende 2 kılo vermısım hamılelıkten bu yana kusmaktan degıl de yıyememekten... evımden tıksınıyorum mobılya kokusu benı bıtırıyor, düşünün mesaı çalışıyorum hastanede daha rahatım

Merhaba kizlar rabbim nasip ederse bende ocak 13 2020 gösteriyor bi aksilik olmazsa biraz problemlemlerim ve sorunum var piskolojikmen resmen çökmüş durumdayım

Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder mucizelerinizi benim mucizem bu sabah ayrıldı benden kendinize çok dikkat edin olur mu

Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder mucizelerinizi benim mucizem bu sabah ayrıldı benden kendinize çok dikkat edin olur mu
Çok geçmiş olsun. Daha hayırlı vakitte gelecek demek ki. Allah sabırlar versin. Kaç haftalıktı?

Aynen ben de bir uyansam ve bu bulantı kusma bitmiş olsa, ağrı çok şiddetli olmamakla birlikte var rahim büyüyor ondan sanırım

Allahım sabır versin benim de ilki 9 haftalık ayrıldı benden şimdi ikinci geliyor, Allah büyük ama o zamanlar zor geçiyor

Ben normalde de suyu pek seven bir insan değilim ama şuan büyük bir şişe aldım ve asla oda sıcaklığında su içemiyorum midem yanıyor. o yüzden soğuk su içiyorum. zaten ayran filan içince otomatik olarak susuyorum. tuvalet kısmı biraz sıkıtı oluyor ama en azından su da içebiliyorum.

Merhaba Bayanlar, ben 7 haftalık 2. çocuğuma hamileyim. ve şoklardayım aslında. ilk bebeğimin olması için 3 sene tedavi görmüştük aşılama tüp bebek derken hiç beklemediğimiz anda kendiliğinden Allah vermişti.

şimdi ise gönülden istediğimiz 2. kardeş içinde hazır değiliz biraz daha zaman geçsin diyip aslında rahatlığa alışma durumunda iken Rabbim 2. bebeğimizi nasip etti. 7. hafta içindeymişim de haberim yok 2 gün önce öğrendim. yarında ilk kontrolüne gideceğim. sanırım bu zamanda inş. kalp sesini duyabileceğiz. bu arada ilk oğlumla aralarında inş 4 yaş olmuş olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…