2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet vajinal bakti sadece nohut kadar bir kese vardi ama sekreteri yaziyor ya hani ona 4 haftayla uyumlu kese goruldu fetal yapilar gozlenmedi dedi bostu yani
Kuzum hic takilma gec dollenme olmustr ablaminda oyle oldu onun adet tarihini haftalik uyumuna gore degistrdi dr stres yapma cok onemli gusel dusun

Kuzum hic takilma gec dollenme olmustr ablaminda oyle oldu onun adet tarihini haftalik uyumuna gore degistrdi dr stres yapma cok onemli gusel dusun
Birde sen ozele mi gittin ultrason aletlerinin yeniligiyle alakali daha iyi gorulebiliyor bazen devlet bile olsa ultrason aletleri farkli olabilir

Birde sen ozele mi gittin ultrason aletlerinin yeniligiyle alakali daha iyi gorulebiliyor bazen devlet bile olsa ultrason aletleri farkli olabilir
Canm kanamam olunca gece devlete gittik onceki gun bebek olusumu var dedi dunde kendi drum ozel makinasida baya iyi kalbide atior dedi gosterdi

Çok geçmiş olsun

Eşimin bütün yeğenleri bizim kediyi çok seviyor kaynanama vermek istiyorum hem gittikçe herkes sever diye istemiyor, oysa kaç tane kedi bakmışlar önceden, doktor söyledi desem belki razı olur şu an mamasının kokusuna bile tahammül edemiyorum eşim temizliyor tuvaletini

Haklısın çalışırken çok zor. Bende çalışıyorum. Evde birşekilde atlatırda insan. İşte sürekli lavaboya git. Birde konsantre olurkende zaorlanıyorum ben. Sen ne iş yapıyorsun
öğrr
Haklısın çalışırken çok zor. Bende çalışıyorum. Evde birşekilde atlatırda insan. İşte sürekli lavaboya git. Birde konsantre olurkende zaorlanıyorum ben. Sen ne iş yapıyorsun
Öğretmenim şu sıralar çok yoğun geçiyor sınavdı sergiydi, çocuklar az idare edin midem bulanıyor da diyemezsin tabi, Allahtan 1 temmuz tatil

Çok zor bir gebelik gecirmissiniz ama maşallah size.enerjiniz süper ,:) ikinci gebelikte öyle.olmaz.inslalah

Kizlar slm ben gecen hafta dr a gittigimde 6 tup kan,idrar ve idrar kulturu vermistim.dun dr sonuclar icin aradi.hormon testlerin vs hepsi cok iyi cikmis sadece d vitaminin düşük ama o da ilk donemler normal 3 ay ı tamamlayalim sonrasinda gerekirse ilac takviyesi yapariz dedi bide idraryolu iltihabi cikmis onun icin mecbur antibiotik kullanacaz dedi bugun basliycam antibiotige bitince tekrar idrar testi yaptircaz

Benim bugun ilk kontrolume gidecegm. 4+6.
Kalp atisi icin erken galiba tek seferde gorunse iyiydi. Ultrason sevmiyorum hic

Benim bulantılarım çoktu bugün midem yandı azaldı normal mi?Birde kasığım batıyor soldan soldan

Benim bugun ilk kontrolume gidecegm. 4+6.
Kalp atisi icin erken galiba tek seferde gorunse iyiydi. Ultrason sevmiyorum hic

merhaba duyabildiniz mi kalp atışlarını hemen hemen aynı dönemde doğacak bebişler ben de gideceğim ama biraz daha gelişsin diye bekliyorum bir yandan da merak içindeyim çok ağrım var

Dün dr a gittim ama bakmaya gerek yok daha bir şey yoktur dedi. Yarın başka dr a gideceğim.

merhaba duyabildiniz mi kalp atışlarını hemen hemen aynı dönemde doğacak bebişler ben de gideceğim ama biraz daha gelişsin diye bekliyorum bir yandan da merak içindeyim çok ağrım var
Hayir benim gec dollenme oldu kese 3-4 hafta ile uyumlu cok kucuk. Kalp atisi icin bayram donusu gidecegim garanti olsun diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…