Evet vajinal bakti sadece nohut kadar bir kese vardi ama sekreteri yaziyor ya hani ona 4 haftayla uyumlu kese goruldu fetal yapilar gozlenmedi dedi bostu yaniAlttan mi ultrason yapti kuzum yolksacini gormedin mi
Kuzum hic takilma gec dollenme olmustr ablaminda oyle oldu onun adet tarihini haftalik uyumuna gore degistrdi dr stres yapma cok onemli gusel dusunEvet vajinal bakti sadece nohut kadar bir kese vardi ama sekreteri yaziyor ya hani ona 4 haftayla uyumlu kese goruldu fetal yapilar gozlenmedi dedi bostu yani
Birde sen ozele mi gittin ultrason aletlerinin yeniligiyle alakali daha iyi gorulebiliyor bazen devlet bile olsa ultrason aletleri farkli olabilirKuzum hic takilma gec dollenme olmustr ablaminda oyle oldu onun adet tarihini haftalik uyumuna gore degistrdi dr stres yapma cok onemli gusel dusun
Canm kanamam olunca gece devlete gittik onceki gun bebek olusumu var dedi dunde kendi drum ozel makinasida baya iyi kalbide atior dedi gosterdiBirde sen ozele mi gittin ultrason aletlerinin yeniligiyle alakali daha iyi gorulebiliyor bazen devlet bile olsa ultrason aletleri farkli olabilir
Çok geçmiş olsunBen de oğlumda aylarca vileda kovasıyla yaşadm, afedersiniz burnumdan çkıyodu nerdeyse (ay cok igrenç biliyorum). Mutfak kapısına geldiğim an dolabın içindeki yağın kokusunu alır kusardım, nerdee yemek yapıcam. Tiksindiğim sıvı sabunlara 9 yıl oldu tahammül edemiyorum hala. Medpamid rennie ile dost olmuştuk artık. O bitti mantar enfeksiyonu, doğuma kadar kaşınmaktan kanıyordu orası. Yolda giderken aniden şaar. Son zamanlar insan içine zor çıkar olmuştum. Doğumdan sonraki yaşadıklarımı çok kısacık özet bile geçsem buralara sığmaz.
Bu sefer mide bulantısı olmasın diye dua ediyorum. O zamandan bahar allerjim yeni başlamıştı, şimdi tavan. Sabah dr. daydım hala kendime gelemedim ağzım yüzüm kaydı. Şimdi işteyim oğlan okulda. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kolay hamilelikler geçirelim. Bu arada hala hastayım ☹ umarım çabuk iyileşirim. Ev işi, koca, çocuk, yemek hepsi beni bekliyor.
Eşimin bütün yeğenleri bizim kediyi çok seviyor kaynanama vermek istiyorum hem gittikçe herkes sever diye istemiyor, oysa kaç tane kedi bakmışlar önceden, doktor söyledi desem belki razı olur şu an mamasının kokusuna bile tahammül edemiyorum eşim temizliyor tuvaletiniEn azından 3 aylığına birine verseniz dedi. Yaklaşma dedi. Eşim temizliyor tuvaletini, abiye taratıyorum ama dayanamayıp kucağıma alıp öpüp kokluyordum. Napıcam bilmem canım sıkıldı biraz. O da benim evladım gibi.
öğrrHaklısın çalışırken çok zor. Bende çalışıyorum. Evde birşekilde atlatırda insan. İşte sürekli lavaboya git. Birde konsantre olurkende zaorlanıyorum ben. Sen ne iş yapıyorsun
Öğretmenim şu sıralar çok yoğun geçiyor sınavdı sergiydi, çocuklar az idare edin midem bulanıyor da diyemezsin tabi, Allahtan 1 temmuz tatilHaklısın çalışırken çok zor. Bende çalışıyorum. Evde birşekilde atlatırda insan. İşte sürekli lavaboya git. Birde konsantre olurkende zaorlanıyorum ben. Sen ne iş yapıyorsun
Benim doktordaki makina baya eski gözüküyorduCanm kanamam olunca gece devlete gittik onceki gun bebek olusumu var dedi dunde kendi drum ozel makinasida baya iyi kalbide atior dedi gosterdi
Çok zor bir gebelik gecirmissiniz ama maşallah size.enerjiniz süper ,:) ikinci gebelikte öyle.olmaz.inslalahİlk hamileligimde 6. hafta basladim ve 6 ay kustum. Gunde 9 kere. Yatagimin yaninda koltugun yaninda her yerde kusma kovalarim vardi. İlk 3 ay 5 kilo verdim. Midede bi sey olmayinca safra kustum artik. Hatta bogazim o kadar tahris oldu ki kanli kusuyordum. Tam kusmalar bitti dedim doguma 1 ay kala gebelik kolestazi gecirdim. Gece gunduz kulak iclerimden goz kapaklarima kadar vucudumun her yeri kasindi. Uyuyamiyordum kasinmaktan, oturup agliyodum, buz gibi suyun altinda dus aliyodum gecenin 3lerinde.. 1 ay erken dogum yaptim. Sütüm olmadi. Bi kez fototerapi gordu oglum sabaha kadar basinda agladim. Yeterli kilo alimi olmadigindan kuvoze alacagiz dediler diye gunlerce 1 gr uyumadan siringayla damla damla mama verdim.
Ve tekrarlama ihtimali cok yuksek olmasina ragmen ikinci çocuğu dusunebildim.
Resmen delilik bu annelik denen şey!
Benim bugun ilk kontrolume gidecegm. 4+6.
Kalp atisi icin erken galibatek seferde gorunse iyiydi. Ultrason sevmiyorum hic
Bence doktor dogru soylemis baska doktora gitmeyin. Ultrason zararli cok fazla maruz birakmayin derimDün dr a gittim ama bakmaya gerek yok daha bir şey yoktur dedi. Yarın başka dr a gideceğim.
Hayir benim gec dollenme oldu kese 3-4 hafta ile uyumlu cok kucuk. Kalp atisi icin bayram donusu gidecegim garanti olsun diyemerhaba duyabildiniz mi kalp atışlarını hemen hemen aynı dönemde doğacak bebişler ben de gideceğim ama biraz daha gelişsin diye bekliyorum bir yandan da merak içindeyim çok ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?