- 5 Ağustos 2018
- 60
- 47
- 8
- 39
KIZLAR DOĞUM YAPACAGINIZ TARIHI YAZIN BANA LISTE OLUSTURMAYA CALISCM.SONRADAN GELENLERIDE KAYIDA ALIRIM ZATEN.
20 OCAKKIZLAR DOĞUM YAPACAGINIZ TARIHI YAZIN BANA LISTE OLUSTURMAYA CALISCM.SONRADAN GELENLERIDE KAYIDA ALIRIM ZATEN.
merhaba kızlar.benim de son sat 9 nisan.15 inde kese göründü henüz bebek görünmedi.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor.ama çok sabırsızlanıyorum belki 10 gün sonra bi giderim.duyanlar ne zaman duydunuz acaba.
Tarihimiz aynı :) senin bebek gozuktu mu ultrasonda benim kese gozuktu sadece20 OCAK
Canımm çok sevindim hayırla alalım kucağımızaTarihimiz aynı :) senin bebek gozuktu mu ultrasonda benim kese gozuktu sadece
Benim bugun kese gozultu vajinal ultrasonda ama bebek yoktu bide 5+2 yim ama 4 haftayla uyumlu dedi gerci kotu falan diye bisey demedi bende 31inde falan gidecem tekrarCanımm çok sevindim hayırla alalım kucağımızahenüz gitmedim hastaneye.7 haftadan önce gözükmez diye düşündüm.bayram öncesi gitmeyi planlıyoruz ama bakalım nasip.çok da merak ediyorum
Biz sat a göre hesapladığımız için 1 hafta büyük çıkıyor.4 haftalıkla uyumlu olması normalBenim bugun kese gozultu vajinal ultrasonda ama bebek yoktu bide 5+2 yim ama 4 haftayla uyumlu dedi gerci kotu falan diye bisey demedi bende 31inde falan gidecem tekrar
Benim de 23 ocak. Persembe gidecegim ilk kontrole. Sizi bi dahaki icin ne zamana cagirdiTarihimiz aynı :) senin bebek gozuktu mu ultrasonda benim kese gozuktu sadece
Muhtemelen ayni zaman gideriz doktora zaten :) ay ayni tarihte birini bulduguma sevindim yaBiz sat a göre hesapladığımız için 1 hafta büyük çıkıyor.4 haftalıkla uyumlu olması normalbnde 5+2 deyim.zaman geçmiyo.heyecanla bekliyorum.kalp sesini duyduğumuz zaman burdan yazalım
2 hafta sonra gel dedi ama bayrami unuttu sanirim ben 31inde falan gidecemBenim de 23 ocak. Persembe gidecegim ilk kontrole. Sizi bi dahaki icin ne zamana cagirdi
Aynen canım bndeMuhtemelen ayni zaman gideriz doktora zaten :) ay ayni tarihte birini bulduguma sevindim ya
3.gebeligim ama ilk olacak biri dis gebelik biri kimyasalAynen canım bnde31inde bnde gitmeyi düşünüyordum da oruçtan dolayı eşimin pek gönlü olmuyo ama bakalım.ilk bebeğiniz mi.bnm 2.5 yaşında bi kızım daha var
Rabbim bunu kucağına almayı nasip etsin inşallah❤3.gebeligim ama ilk olacak biri dis gebelik biri kimyasal
Sagol canim sende mide yanmasi falan var mi benim baya var doktor gaviscon surup verdi bugun miden bulanirsa da zencefil ya da ayva cayi ic dediRabbim bunu kucağına almayı nasip etsin inşallah❤
Mide bulantım ara ara oluyo.soğan falan yersem mide yanması oluyo onun dışında yok çok şükür.ben gebeliğin sonlarında yaşıyorum onu ya. Bu arada folic trio kullanıyorum ben.Sagol canim sende mide yanmasi falan var mi benim baya var doktor gaviscon surup verdi bugun miden bulanirsa da zencefil ya da ayva cayi ic dedi
Bana folicUs plus verdiMide bulantım ara ara oluyo.soğan falan yersem mide yanması oluyo onun dışında yok çok şükür.ben gebeliğin sonlarında yaşıyorum onu ya. Bu arada folic trio kullanıyorum ben.
Benm kullandığımın içinde d3 ve kalsiyumda varmış.doktorun verişine göre aldıkBana folicUs plus verdi
Banada doktor verdi icin iyot b12 b6 biseyler daha var hatırlamıyorumBenm kullandığımın içinde d3 ve kalsiyumda varmış.doktorun verişine göre aldık
Farklı farklı doktorlara gittim hepsi gelişmediğini alınması gerektiğini söylemişti. 3. Aya kadar duyulmaması çok ilginç makine falan mı çok eskiydi acabaHakkında hayırlısı olsun cnm benim komsununki 3. Ayında duyuldu böyle erken rahatsizlik olmadikca dikkat edin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?