2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba kızlar.benim de son sat 9 nisan.15 inde kese göründü henüz bebek görünmedi.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor.ama çok sabırsızlanıyorum belki 10 gün sonra bi giderim.duyanlar ne zaman duydunuz acaba.

Merhaba canım hayırlı olsun, ben bugun duydum çok şükür. 6+6 yız bugun. 10 gün sonra bence duyabilir benimde keseden 10 gün sonra duyuldu

Tarihimiz aynı :) senin bebek gozuktu mu ultrasonda benim kese gozuktu sadece
Canımm çok sevindim hayırla alalım kucağımıza😊henüz gitmedim hastaneye.7 haftadan önce gözükmez diye düşündüm.bayram öncesi gitmeyi planlıyoruz ama bakalım nasip.çok da merak ediyorum:KK48:

Canımm çok sevindim hayırla alalım kucağımıza😊henüz gitmedim hastaneye.7 haftadan önce gözükmez diye düşündüm.bayram öncesi gitmeyi planlıyoruz ama bakalım nasip.çok da merak ediyorum:KK48:
Benim bugun kese gozultu vajinal ultrasonda ama bebek yoktu bide 5+2 yim ama 4 haftayla uyumlu dedi gerci kotu falan diye bisey demedi bende 31inde falan gidecem tekrar

Benim bugun kese gozultu vajinal ultrasonda ama bebek yoktu bide 5+2 yim ama 4 haftayla uyumlu dedi gerci kotu falan diye bisey demedi bende 31inde falan gidecem tekrar
Biz sat a göre hesapladığımız için 1 hafta büyük çıkıyor.4 haftalıkla uyumlu olması normal😊 bnde 5+2 deyim.zaman geçmiyo.heyecanla bekliyorum.kalp sesini duyduğumuz zaman burdan yazalım

Biz sat a göre hesapladığımız için 1 hafta büyük çıkıyor.4 haftalıkla uyumlu olması normal😊 bnde 5+2 deyim.zaman geçmiyo.heyecanla bekliyorum.kalp sesini duyduğumuz zaman burdan yazalım
Muhtemelen ayni zaman gideriz doktora zaten :) ay ayni tarihte birini bulduguma sevindim ya

Muhtemelen ayni zaman gideriz doktora zaten :) ay ayni tarihte birini bulduguma sevindim ya
Aynen canım bnde😊31inde bnde gitmeyi düşünüyordum da oruçtan dolayı eşimin pek gönlü olmuyo ama bakalım.ilk bebeğiniz mi.bnm 2.5 yaşında bi kızım daha var :KK48:

Sagol canim sende mide yanmasi falan var mi benim baya var doktor gaviscon surup verdi bugun miden bulanirsa da zencefil ya da ayva cayi ic dedi
Mide bulantım ara ara oluyo.soğan falan yersem mide yanması oluyo onun dışında yok çok şükür.ben gebeliğin sonlarında yaşıyorum onu ya. Bu arada folic trio kullanıyorum ben.

Hakkında hayırlısı olsun cnm benim komsununki 3. Ayında duyuldu böyle erken rahatsizlik olmadikca dikkat edin derim
Farklı farklı doktorlara gittim hepsi gelişmediğini alınması gerektiğini söylemişti. 3. Aya kadar duyulmaması çok ilginç makine falan mı çok eskiydi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X