- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
Çift embriyo benim. Ankarada yaptırdım. Şuan ikiz bile olabilir keseden anlayacağız bakalımBugun gidim yazarim canim ins :) ama yukselmistir .senin tekmi ciftmi embriyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çift embriyo benim. Ankarada yaptırdım. Şuan ikiz bile olabilir keseden anlayacağız bakalımBugun gidim yazarim canim ins :) ama yukselmistir .senin tekmi ciftmi embriyon
benim doktorumda hesapladı yarın 1600 üzeri oluyorum rahim ultrasonunda görürüz dedi. yarını heyecanla bekliyorumAmin insallahhh. Bu arada bır doktorun yazısını okudum. 1000_3000 civarında kese gornuyormusö senin kese vajinal ultrosandan görünür bile cumaya bile grk kalmaz benden söylemesi
Ooo süper. Sonucu bize de yaz darısı bize inşallah ya ben vajinal uygulamayı hiç sevmiyorum o yüzden mecburen tam süresini bekliycem haftaya bugün yani.benim doktorumda hesapladı yarın 1600 üzeri oluyorum rahim ultrasonunda görürüz dedi. yarını heyecanla bekliyorum
Yas kac peki cnm . Bnmko tek ama degerlerim yuksekÇift embriyo benim. Ankarada yaptırdım. Şuan ikiz bile olabilir keseden anlayacağız bakalım
Yas kac peki cnm . Bnmko tek ama degerlerim yuksek
36 yım ben. Sen 89 lısum sanırım. Benim 11. Gün değerim 73 idi. Sonra 160 ve 730 oldu. En son cumartesi verdim işte bir de perşembe vermeyi planlıyorum .
Hadi bakalim cqnim hayirlisi olsimbenim doktorumda hesapladı yarın 1600 üzeri oluyorum rahim ultrasonunda görürüz dedi. yarını heyecanla bekliyorum
Ooo süper. Sonucu bize de yaz darısı bize inşallah ya ben vajinal uygulamayı hiç sevmiyorum o yüzden mecburen tam süresini bekliycem haftaya bugün yani.
Ay kizlar ne guzel ya vala herkezin tutmis ama benim 5 ci denemese tuttu olsun cok sukur rabbim dewamını getirir ins bu surecteBenim de çok korktuğum birşeydi .Ama doktorum İlknur Hanım öyle naif, öyle kibar ki asla rahatsız etmedi yarın muhakkak paylaşacağım sizlerle de
Benim de doktor iki kere verdirdi sonra kese dedi direk. Ben dayanamayıp 3. Suyu de verdim sen hangi şehirde yaptırdın tedavini?He anladkm canim bana hemsire daha verme dedi ama bn vercem merak ediom
Öyle naif doktorlar nerdeee ben tatilde yaptırdım tedaviyi şimdi isim gereği bulunduğum şehre geldim. Burda durumlar öne iyi değil dr, hastane fln.... elımden geldıgınce en iyisini seçmeye çalışacağım.Benim de çok korktuğum birşeydi .Ama doktorum İlknur Hanım öyle naif, öyle kibar ki asla rahatsız etmedi yarın muhakkak paylaşacağım sizlerle de
Samsunda canimBenim de doktor iki kere verdirdi sonra kese dedi direk. Ben dayanamayıp 3. Suyu de verdim sen hangi şehirde yaptırdın tedavini?
Yaa bu arada bende çikolata kisti vardı soğan kürü vs yaptım azaldı. Doğumla o da gidiyormuş, inşallah yani. Kistte başlı başına problem bu hamilelik işindeSamsunda canim
Bndede cikilota kisti vardi ay ne kadar bnzerlik var yahu .evet cikolatq kisti âdet kanıyla besleniyormus zatenYaa bu arada bende çikolata kisti vardı soğan kürü vs yaptım azaldı. Doğumla o da gidiyormuş, inşallah yani. Kistte başlı başına problem bu hamilelik işinde
Aaa hadi yaa. Geçti mi senin peki? Doğumla birlikte tok olur dedi dr bana. Inşallah dedim vallaaBndede cikilota kisti vardi ay ne kadar bnzerlik var yahu .evet cikolatq kisti âdet kanıyla besleniyormus zaten
27 Haziran(4temmuz)
GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Ya ben de aynı durumdayım hiç belirtim yok gibi bazen takılıyorum bu duruma, en azından ufak tefek birşeyler olması gerekmez mi diye, ama inşallah daha erken olduğu içindirBenim daha erken diye midir nedir bulantım olmuyor henüz :)
Uyku modu oluyor sadece bende.
O yuzden zaten hamilelikte geciyor adet gormuyorsun yok oluo diyorlar hatta doktorum bni 3 ay geçici menopoza sokmustu biraz kuculdu lanet olasi tekrar oldu zaten en son tupbebege basvurduk . Ins bu dönemde yok olurlarAaa hadi yaa. Geçti mi senin peki? Doğumla birlikte tok olur dedi dr bana. Inşallah dedim vallaa
Kac haftaliksiniz kizlarYa ben de aynı durumdayım hiç belirtim yok gibi bazen takılıyorum bu duruma, en azından ufak tefek birşeyler olması gerekmez mi diye, ama inşallah daha erken olduğu içindir
Amin insallahhh anladığım kadarıyla ikimizde bebek ıxın baya zorlu yollardan geçmişiz. Allahım yüzümüze güler inşallah hayırlısıyla evlâtlarımızı kucağınıza alırızO yuzden zaten hamilelikte geciyor adet gormuyorsun yok oluo diyorlar hatta doktorum bni 3 ay geçici menopoza sokmustu biraz kuculdu lanet olasi tekrar oldu zaten en son tupbebege basvurduk . Ins bu dönemde yok olurlar