Ins canim calisyormusun pekiAmin insallahhh anladığım kadarıyla ikimizde bebek ıxın baya zorlu yollardan geçmişiz. Allahım yüzümüze güler inşallah hayırlısıyla evlâtlarımızı kucağınıza alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins canim calisyormusun pekiAmin insallahhh anladığım kadarıyla ikimizde bebek ıxın baya zorlu yollardan geçmişiz. Allahım yüzümüze güler inşallah hayırlısıyla evlâtlarımızı kucağınıza alırız
Çok şanslısın bence. Zaten herkeste herzaman belirti olmazmış. Bence rahat ol. Rahat hamileliğin de tadını çıkarYa ben de aynı durumdayım hiç belirtim yok gibi bazen takılıyorum bu duruma, en azından ufak tefek birşeyler olması gerekmez mi diye, ama inşallah daha erken olduğu içindir
Şuan tatildeyim ama normalde çalışıyorum evetIns canim calisyormusun peki
Ahahah aynen dogru soyluyorsun bak bana hemen belirti basladi keske olmasa valaÇok şanslısın bence. Zaten herkeste herzaman belirti olmazmış. Bence rahat ol. Rahat hamileliğin de tadını çıkar
Kac haftaliksiniz kizlar
Bnde bugun 3 gun rapor alcam ya geleeim yok hafif bi agrim var doktora gtcem . Eylul 23 te de yillik iznim var oyle oyle giderŞuan tatildeyim ama normalde çalışıyorum evet
Hadi bakalim ins rahat hamielleik geciririz dicem de suanda bile midem bulanioben 7+5
Keseyi gördünüz mü. Ben 1800 de görmüştüm daha da baktırmadım değer. Bence görmemişseniz kesin görünür☺
Ya ben de aynı durumdayım hiç belirtim yok gibi bazen takılıyorum bu duruma, en azından ufak tefek birşeyler olması gerekmez mi diye, ama inşallah daha erken olduğu içindir
5+4 görünüyor benim şu an canımKac haftaliksiniz kizlar
İnşallah öyledir.Çok şanslısın bence. Zaten herkeste herzaman belirti olmazmış. Bence rahat ol. Rahat hamileliğin de tadını çıkar
1000 ni geçince görünüyor sanırım. Sizinki de çok rahat görünür artık Cumartesi den önce bile görünürYok canım henüz görmedim. Cumartesi gideceğim. Daha mı erken gitsem acaba ? :)
GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Ay benmde bulanio ama.mutlu olamiom.degisik bi bulantiİnşallah öyledir.
İlk hafta kese olması gerekenden küçük çıktı sonra bekledik, neyse ki geç döllenme dedi ama izlemeye devam yorumunu yaptı doktor, kalp atışlarını henüz duymadık. Olaya böyle başlayınca ister istemez her durumdan tedirgin oluyorum : (
Yoksa tabi ki bulantım olmadan geçirmeyi ben de çok isterim. Fakat şu an midem hafif hafif bulanınca mutlu olur hale geldim
seras
38
4 Temmuz
9 Nisan
İkinci Çocuk
Benim de çok korktuğum birşeydi .Ama doktorum İlknur Hanım öyle naif, öyle kibar ki asla rahatsız etmedi yarın muhakkak paylaşacağım sizlerle de
Bilmiyorumki canım ilk defa isteyeceğim bir de işyerine ne diyeceğimi düşünüyorum tabiki hakkım rapor almak ama muhabbetimiz olduğundan sorarlar ne oldu diye kanamam oldu falan demeyi düşünüyorumBende bugun alcam canim bakalik 3 gun istiyorum bnde cuma zaten 30 ağustos resmi tatil 4 gun yatim diyorum daha 4+4 haftalik bide kasik agrik ve mide bulantim basladi . Illa bisey demene gerek varmiki rapor alcam de olmuyormu
E nabıza direk geliyor sonuçlar. Onu ındır ordan bak bencesabahtan beri hastanede ugrasiyorum bi kan vermek icin verdim geldim eve bidaha gitcem ogleden sonra hadi hayirlisi bakalim