2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya ben de aynı durumdayım hiç belirtim yok gibi bazen takılıyorum bu duruma, en azından ufak tefek birşeyler olması gerekmez mi diye, ama inşallah daha erken olduğu içindir
Çok şanslısın bence. Zaten herkeste herzaman belirti olmazmış. Bence rahat ol. Rahat hamileliğin de tadını çıkar 💪😂😂😂

Ya ben de aynı durumdayım hiç belirtim yok gibi bazen takılıyorum bu duruma, en azından ufak tefek birşeyler olması gerekmez mi diye, ama inşallah daha erken olduğu içindir

Hiç takılma bence. Hiç midesi bulanmadan hamileliğini tamamlayan insanlar varmış. Herkeste farklı oluyor belirtiler.

Çok şanslısın bence. Zaten herkeste herzaman belirti olmazmış. Bence rahat ol. Rahat hamileliğin de tadını çıkar 💪😂😂😂
İnşallah öyledir.
İlk hafta kese olması gerekenden küçük çıktı sonra bekledik, neyse ki geç döllenme dedi ama izlemeye devam yorumunu yaptı doktor, kalp atışlarını henüz duymadık. Olaya böyle başlayınca ister istemez her durumdan tedirgin oluyorum : (
Yoksa tabi ki bulantım olmadan geçirmeyi ben de çok isterim. Fakat şu an midem hafif hafif bulanınca mutlu olur hale geldim

GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)

Merhaba ;
Üye Adı : yuksekokceler_2016
SAT : 13 Temmuz
TDT : 23 Nisan
İlk çocuk

:)))

İnşallah öyledir.
İlk hafta kese olması gerekenden küçük çıktı sonra bekledik, neyse ki geç döllenme dedi ama izlemeye devam yorumunu yaptı doktor, kalp atışlarını henüz duymadık. Olaya böyle başlayınca ister istemez her durumdan tedirgin oluyorum : (
Yoksa tabi ki bulantım olmadan geçirmeyi ben de çok isterim. Fakat şu an midem hafif hafif bulanınca mutlu olur hale geldim
Ay benmde bulanio ama.mutlu olamiom.🤣😂degisik bi bulanti 😁

Benim de çok korktuğum birşeydi .Ama doktorum İlknur Hanım öyle naif, öyle kibar ki asla rahatsız etmedi :KK200: yarın muhakkak paylaşacağım sizlerle de

Benim doktorum da harika bir insan 2. Gebeligimde buldum kendisini hamileligim boyunca çok tatlı dilliydi şimdi ona gideceğim hicbir şey sormadan tek tek anlatıyor

Bende bugun alcam canim bakalik 3 gun istiyorum bnde cuma zaten 30 ağustos resmi tatil 4 gun yatim diyorum daha 4+4 haftalik bide kasik agrik ve mide bulantim basladi . Illa bisey demene gerek varmiki rapor alcam de olmuyormu
Bilmiyorumki canım ilk defa isteyeceğim bir de işyerine ne diyeceğimi düşünüyorum tabiki hakkım rapor almak ama muhabbetimiz olduğundan sorarlar ne oldu diye kanamam oldu falan demeyi düşünüyorum

X