- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bejım de öyle. Hemen başladık yüzden siz neler yapıyorsunuz önlemek içinBnde de mide agrisi gastrit vardi zaten hemen basladi
Keseyi gördünüz mü. Ben 1800 de görmüştüm daha da baktırmadım değer. Bence görmemişseniz kesin görünürKızlar günaydın. Bugün tekrar kan vermeye gideceğim. En son 1700 küsürdü. Bakalım ne kadar artmış. :)
Vala canim hergun olmasa da kesin 2 -3 gunde bi agriyor. Yedigimede dkkt ediom ozellikle yesil biner yediğimde daha cok agriyor sinra nette araştırırken ilik sut iyi gelir diye okudum. Ictim cdden iyi geldi . Smdi sutu yanımdan ayirmiyorum birde biberli yemiom .zaten midem de bulanmaya basladi yemek yiyememeye basladimBejım de öyle. Hemen başladık yüzden siz neler yapıyorsunuz önlemek için
Vala bn transferin 11 ci gunu 565 gordum bugun bugun 16 ci gunu tekrar kan vercem 4 gundur yapmiom belki yukselmistir cuma da kese icin cagirdilarKeseyi gördünüz mü. Ben 1800 de görmüştüm daha da baktırmadım değer. Bence görmemişseniz kesin görünür☺
Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla doğarlar inşaAllahMerhaba hanımlar bu mesajı yazacagimi hiç düşünmemiştim ama insallah sanırım bende Nisan sonu annesi olacağım topik bana cidden güzellik getirdi grubu bırakmama gerek kalmadı çok sukur
Biberi ben tamamen unutmusum. Oki gündür yemeye başlamıştım o da hızlandırdı kesin. Karbonatlı su içiyorum bende. Bir de ilaçtan sonra yürüyorum evde birazVala canim hergun olmasa da kesin 2 -3 gunde bi agriyor. Yedigimede dkkt ediom ozellikle yesil biner yediğimde daha cok agriyor sinra nette araştırırken ilik sut iyi gelir diye okudum. Ictim cdden iyi geldi . Smdi sutu yanımdan ayirmiyorum birde biberli yemiom .zaten midem de bulanmaya basladi yemek yiyememeye basladim
Polat006GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Aaaa sen en buyuk hayati yapiom karbonatli su da mide asidini artiriyor sacmalama sakin icme ..ama sen onu ne diye icion kiBiberi ben tamamen unutmusum. Oki gündür yemeye başlamıştım o da hızlandırdı kesin. Karbonatlı su içiyorum bende. Bir de ilaçtan sonra yürüyorum evde biraz
Hamılelgınız hayırlı olsun kese için daha çok erken değil mi? Ben de 20 sinde 11. Günlüktüm sonrasında ıkı gün bekleyin 2 kere daha kan verdim. En son değerim 730 idi. Sanırım 1000 küsür olunca kese görünüyormuş ama vajinadan 2 eylülde karından baktırıcam bende artıkVala bn transferin 11 ci gunu 565 gordum bugun bugun 16 ci gunu tekrar kan vercem 4 gundur yapmiom belki yukselmistir cuma da kese icin cagirdilar
Karbonat baz ya asidi bastırıyor canımAaaa sen en buyuk hayati yapiom karbonatli su da mide asidini artiriyor sacmalama sakin icme ..ama sen onu ne diye icion ki
Bana doktorum kesinlikle onermedi reflu su ve gastriti olanlar icmesin dedi .bnde bi ara yumurtaliklara iyi geliyormus onun icin icmistom ama ölecektim . Vala gastro doktoru demistiKarbonat baz ya asidi bastırıyor canım
Cuma’ya kadar Allah’ın izniyle 10 bine yanaşır bile bugum baktırın bence. Artış takibi önemli kese görünene kadar.Vala bn transferin 11 ci gunu 565 gordum bugun bugun 16 ci gunu tekrar kan vercem 4 gundur yapmiom belki yukselmistir cuma da kese icin cagirdilar
Benim adetim 25 temmuz şuan 4+4 'ün. Senle aslanlarımız baya yakın belli ki ☺ irtibatı koparmayalım ☺Vala bn transferin 11 ci gunu 565 gordum bugun bugun 16 ci gunu tekrar kan vercem 4 gundur yapmiom belki yukselmistir cuma da kese icin cagirdilar
Herkezin belirtileri okadar farkli ki . Olabilir canim ama uyutmucak derecesinde niye onu bilemem .istersen doktoruna bir danis derimHanımlar günaydın. 5 haftalığız henüz ama bel ağrısından uyuyamıyorum geceleri. Böyle bi durum yaşayan var mı? Gündüz bi sıkıntı Yok fakat gece uyanıyorum ağrıdan.oturup öyle uyumayı deniyorum yatmak mümkün değil. Normal mi sizce? Yaşayan var mı?
Bnmde 25 temmuzdu canim ama benmki tup bebek :) iste cuma doktora gtcem tup bebekle normal hamielelik hesaplmasi aynimi diye . Peki mide bulantin basladimi bnm dunden beri bulanioBenim adetim 25 temmuz şuan 4+4 'ün. Senle aslanlarımız baya yakın belli ki ☺ irtibatı koparmayalım ☺
Benimki de tüp bebek ki zaten. Her şeyimiz aynı şaka gibiBnmde 25 temmuzdu canim ama benmki tup bebek :) iste cuma doktora gtcem tup bebekle normal hamielelik hesaplmasi aynimi diye . Peki mide bulantin basladimi bnm dunden beri bulanio
Normal demişti geçen hafta gittiğimde. Ama bu kadar rahatsız etmiyordu. Rahim büyüdükçe fazla hissediyorum heralde belimden. 6 sı kalp atışı için gideceğim. O zaman daha ayrıntılı görüşürüm artık.Herkezin belirtileri okadar farkli ki . Olabilir canim ama uyutmucak derecesinde niye onu bilemem .istersen doktoruna bir danis derim
Ya işte hafif bulantı var ama reflüden mi Yoksa bebekten mi anlamak zorBnmde 25 temmuzdu canim ama benmki tup bebek :) iste cuma doktora gtcem tup bebekle normal hamielelik hesaplmasi aynimi diye . Peki mide bulantin basladimi bnm dunden beri bulanio
Aaaa ahahha bn seni normal sandim o zaman 4+4 duz ..acaba dogrumu hesapliyotuzkiBenimki de tüp bebek ki zaten. Her şeyimiz aynı şaka gibi