2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar selam bende katılayım aranıza :KK54: Benim sat 6 temmuz ancak baya geç döllenmeyim ben. 5+2 deyim şu an. 4+6da keseyi gördüm çok şükür. Şimdi kalp atışı için bekliyorum. 6+2de duyabilir miyim sizce haftaya perşembe randevum var. :rolleyes: Bu arada herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alsın inşallah. :dua:
Bnde 4 haftaligim daha o yuzden bnde merak ediyorum keseyi ne zaman gorurum diye. Doktorum izindeymis onu bekliyorim

Bnde 4 haftaligim daha o yuzden bnde merak ediyorum keseyi ne zaman gorurum diye. Doktorum izindeymis onu bekliyorim
İnşallah en kısa zamanda görürsün keseyi canım. Ben keseyi gördüm zaten şimdi kalp atışını bekliyorum. :anneadayı:

Dildar sanki seni kader ortağım gibi gördüm biraz da senden güç alıyorum mesleğin ne acaba?
Benim Hiç bulantim yok daha önceki hamileliklerimde kendi pisirdigim yemekleri yiyemezdim bunda nasıl olacak bakalım..
Sagolasin canim.❤❤
öğretmenim ben. insallah hepimiz rahat geçiririz. aklıma geldikçe dua ediyorum. Allah hepimize sağlıklı huzurlu bir süreç versin inşallah.
bu arada ben dayanamadım doktora gittim🤭 aslında daha geç düşünüyordum ama. bu cumartesi de kalp atışı için gidecegim. insallah güzel haberlerle geliriz. 🤗🤗
Acaba doktoru bulantı için metpamid yazan var mı? Bu bulantı kusmadan dolayı hayata küstüm resmen
bana dramamine diye bir ilaç yazdı. ama çok da tavsiye etmiyorum dedi. zor zamanlar için aldım saklıyorum ilacı. insallah hiç ihtiyaç olmaz.

Sagolasin canim.❤❤
öğretmenim ben. insallah hepimiz rahat geçiririz. aklıma geldikçe dua ediyorum. Allah hepimize sağlıklı huzurlu bir süreç versin inşallah.
bu arada ben dayanamadım doktora gittim🤭 aslında daha geç düşünüyordum ama. bu cumartesi de kalp atışı için gidecegim. insallah güzel haberlerle geliriz. 🤗🤗
bana dramamine diye bir ilaç yazdı. ama çok da tavsiye etmiyorum dedi. zor zamanlar için aldım saklıyorum ilacı. insallah hiç ihtiyaç olmaz.
Birse zofer var di benim kardesim kullnmisti iyo gelmişti

Korkma korkma. Bende stres oluyorum bazen ilk gebeliğim çok tecrübesizim ama kötüyü asla düşünmüyorum. :KK19:
Bnm ilk gebelik 3 yildir ugrasiyoruz artik en son umidi kestik son tup bebegi denicem demistim rabbim sesimi duydu veya kismet bu guneydi belkide blmiyorum ins devami gelir kese kalp atislari var daha sirada :)

Bnde progestan fitil kullaniyorum canim bnmde hep bembeyaz sanki ilac ise yaramiyor gibi geliyor bide inatla tuvaletini yaptığım halde gene geliyor idrarla sanki o ilac gidiyo gbi bembeyaz geri geliyor :)

Yok canım merak etme o alacağını alıyor fazlası akıyor vücuttan. Benimde idrara çıkıyor gün içinde hep.

X