Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soru olmaz sanırım benimde 3 kat ortalama artış gösteriyorduO degilde bn degerime takildim 3 kati artis olmus ala ala sorun olmasin tek ebriyo koydurdum bn
Ya bu doktorlar ne tuhaflar niye söyler ki böyle birseyi yanı haftaya gelin tekrar kontrol edelim bakalım dikkat edin kendinize bu arada doyamıyorlar illa insanın içine o şüpheyi düşürecek o kaygıyla zaten düşmeyecek bebek de giderBende nisan annesi olucam InsAllah ama 5+3 te gittim doktor kesemim uzamis oldugunhve daha kucuk oldugunu soyledi dusebilir de duzelebilir de dedi ins. Duzelir
Kısmet olursa öyle gözüküyor sizde gebelik takvimi ekleyebilirsiniz benim sat 14 temmuz 19 nisan doğum gösteriyor kısmet olursaBen en son adetim 6 temmuz şimdi 7 haftalık hamileyim tahminen nisan ayindami dogum olacak ?
Benim ilk kızımda ilk değerim 1300 çıkmıştı iki gün sonra 5000 çıktı. Banada herkes ikiz olabilir demişti ama doktor hiç takılmadı bu artışa. Tek kese vardı çok şükür oda sağlıklı gelişti ve kızımı kucağıma aldım.O degilde bn degerime takildim 3 kati artis olmus ala ala sorun olmasin tek ebriyo koydurdum bn
He bi arkdasiminda oyle olmus hatta dun doktora yazdim artisa takilma dedi ..olabiliyor dedi .ya nasip kismet isleri bu isler sagliklo olsunda :)Benim ilk kızımda ilk değerim 1300 çıkmıştı iki gün sonra 5000 çıktı. Banada herkes ikiz olabilir demişti ama doktor hiç takılmadı bu artışa. Tek kese vardı çok şükür oda sağlıklı gelişti ve kızımı kucağıma aldım.
Demekki olabiliyor dimi canim :)Soru olmaz sanırım benimde 3 kat ortalama artış gösteriyordu
Banada kahverengi lekelenme için verdi doktorum. Normal de lekelenme olmuyor artık. Ama fitilin fazlası geriye çıkarken sarı-kahverengi renkte çıkıyor. Acaba bu fitilden mi kaynaklanıyor sizde de böyle oluyor mu ? Yoksa hala lekelenme devam mı ediyor bende ?
Bnde progestan fitil kullaniyorum canim bnmde hep bembeyaz sanki ilac ise yaramiyor gibi geliyor bide inatla tuvaletini yaptığım halde gene geliyor idrarla sanki o ilac gidiyo gbi bembeyaz geri geliyor :)Yok canım bana önlem amaçlı verdi fitil geri akarken bembeyaz akıyor.
7 ci gun mu ogrendin canim gercek test tarihin hangisibende 3 gün önce öğrendim. beta 113.13 çıktı dün kan verdim 272.7 çıktı normal mi kızlar sizce
19.08.2019 de adetim 2 gün geçikti test yaptırdım 113.13 çıktı beta doktor iki gün sonra yine istedi 21.08.2019 da yine yaptırdım yani dün 272.7 çıktı7 ci gun mu ogrendin canim gercek test tarihin hangisi
Tup bebek degil dimi senin normal mi19.08.2019 de adetim 2 gün geçikti test yaptırdım 113.13 çıktı beta doktor iki gün sonra yine istedi 21.08.2019 da yine yaptırdım yani dün 272.7 çıktı
Cok sukur canim ins saglikla alirsin bebeğini kucagina :)Dün gittik doktora.. kese 7+3 günlük bebek 6+5 günlük.. önemli olan bebeğin gelişimi dedi.. kanama bölgesi halen varmış kesenin etrafında. kalp atışını duyduk ama çok şükür..