2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
tam ayni olmasa da benzer birşey yaşamıştım.

daha önce doktora gitmiş miydiniz? bebeğin kalp atışını duymuş muydunuz, ya da şimdi hafifte olsa duydunuz mu?

benim ikinci gebeligimde ikinci doktor kontrolünde ki ilkinde kese görünmemişti dr iki kese gördü. kesenin biri çok düzensiz, icin de bebek yoktu. diğerinde embriyo vardı çok hafif kalp atışı vardı ki belli belirsizdi. doktor kürtaj için gün bile vermişti. 5 gün sonra çok şükür kalp atışı düzeldi. diğer kese kayboldu. kesenin içinde düzensizlikler kayboldu. tam 3 haftalık bir geç döllenme olmuş.

6 yaşında kızım hala gögsune kulağımı koydugumda duyduğum sese şükrederim.
insallah siz de iyi haberler alırsınız. Allah yardimciniz olsun. zor bir süreç. bol bol dua edin.
Gerçekten mi, Allah'ım inşaallah böyle bir şeydir sanki içimde bir umut var gibi, bu ikinci kontroldü birincide hiç sorun yoktu her şey çok normal demişti, bendeki belirtilerde çok normaldi, çok sağolun cevapladığınız için🙏

Kızlar bu arada bir tablo oluştursak mı ne dersiniz? Konuyu açan arkadaş aramızda mı? bir tablo yapıp ilk sayfaya eklesek? üye adı, kaçıncı bebek, tek-ikiz-üçüz, şehir, yaş gibi şeyler içerebilir? ne dersiniz?:KK69:
Diğer konuda var tablo

Bende nisan annesi olucam InsAllah ama 5+3 te gittim doktor kesemim uzamis oldugunhve daha kucuk oldugunu soyledi dusebilir de duzelebilir de dedi ins. Duzelir
Tam tamına aynı durumdayız canım
Yarın tekrar gidiceğm doktora, kese küçüktü eğer büyüdüyse her şey yolunda.
İnşallah güzel haberler veririz karşılıklı

Merhaba bu bebeğiminde Nisan bebeği olması için totem yapıp konuyu açıyorum 😊
Benim gibi hamilelik bekleyen herkese bu ay gerçek bir umut olsun göbüşler bebiş dolsun bir bedende 2 kalp olsun olsun da olsun 😍 haydi bismillah 🤰
Ben de nisan annesi olacağım nasipse dün test yaptım pozitif çıktı yarın doktora gidiyorum :)

Merhaba herkese.
Aranıza yeni katıldım.
Son adetim 22 temmuzdu.
Gebeliğimi dün ögrendim. Hcg degerim 764 çıktı.
Bugün hemen doktora gittik eşimle ama tahmin edersiniz kese ve kalp atışı için 10ar günlük periyotlarla beklemem lazımmış.

Birde ben iltihaplı romatizma hastasıyım.
Daha önce kontrol amaçlı bir kadın doğumcuya gittiğimde beni çok korkuttu.
Çocuğun olsa bile ilki düşük olur, zeka geriliği olabilir, tansiyon sıkıntısı yaşarsın bilmem ne.
O yüzden biraz korku biraz heyecanla bekliyorum.
Yarın tekrar kan vericem umarım artış olmuştur. Dualarınızı bekliyorum. :)

Merhaba herkese.
Aranıza yeni katıldım.
Son adetim 22 temmuzdu.
Gebeliğimi dün ögrendim. Hcg degerim 764 çıktı.
Bugün hemen doktora gittik eşimle ama tahmin edersiniz kese ve kalp atışı için 10ar günlük periyotlarla beklemem lazımmış.

Birde ben iltihaplı romatizma hastasıyım.
Daha önce kontrol amaçlı bir kadın doğumcuya gittiğimde beni çok korkuttu.
Çocuğun olsa bile ilki düşük olur, zeka geriliği olabilir, tansiyon sıkıntısı yaşarsın bilmem ne.
O yüzden biraz korku biraz heyecanla bekliyorum.
Yarın tekrar kan vericem umarım artış olmuştur. Dualarınızı bekliyorum. :)
Aramızda 3 gün var. Benim de adet tarihim 25 temmuzdu. Ben de iki fun once gebeliği öğrendim, yani 11. Gün, bugün de baktırdım iki katına çıkmış çok şükür. Darısı da size inşallah. Anlamadığım siz benden 3 gün öndesiniz neden daha geç öğrendiniz ki bana göre

Lepistesb Lepistesb canım Rabbim sanada en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah ❤

Konuyla ilgilenmezsin tahminimce konuyu Nisan annesi olacak birisine devretsen olurmu?
Amin canım çok teşekkür ederim . Evet bunu daha önce gruba yazmıştım. Isterseniz yöneticilere bildirin konuyu isteyen arkadaşa devredeyim .

Aramızda 3 gün var. Benim de adet tarihim 25 temmuzdu. Ben de iki fun once gebeliği öğrendim, yani 11. Gün, bugün de baktırdım iki katına çıkmış çok şükür. Darısı da size inşallah. Anlamadığım siz benden 3 gün öndesiniz neden daha geç öğrendiniz ki bana göre

Ben adet gecikmesinden 3 gün sonra test yaptım.
Siz beklediniz mi çok gecikmesini?
Bununla ilgili olabilir mi acaba :)

Amin canım çok teşekkür ederim . Evet bunu daha önce gruba yazmıştım. Isterseniz yöneticilere bildirin konuyu isteyen arkadaşa devredeyim .
Tamam canım ❤️

KIZLAR KONUYU ÜZERİNE ALMAK İSTEYEN VARMI?

Ben alırdm ama henüz kalp atısını duymadığım için tereddütteyim

Ama ben alırm diyen olursada sayfayla ilgilenirim vs diyen alabilir benim için hiç fark etmez 😍

Sagolasin canim.❤❤
öğretmenim ben. insallah hepimiz rahat geçiririz. aklıma geldikçe dua ediyorum. Allah hepimize sağlıklı huzurlu bir süreç versin inşallah.
bu arada ben dayanamadım doktora gittim🤭 aslında daha geç düşünüyordum ama. bu cumartesi de kalp atışı için gidecegim. insallah güzel haberlerle geliriz. 🤗🤗
bana dramamine diye bir ilaç yazdı. ama çok da tavsiye etmiyorum dedi. zor zamanlar için aldım saklıyorum ilacı. insallah hiç ihtiyaç olmaz.
🙂🙂🙂 ben de öğretmenim
Doktora giderdim de bnm doktorumun randevuları doluymuş 31 ağustosta boşluk varmış anca

Dün gittik doktora.. kese 7+3 günlük bebek 6+5 günlük.. önemli olan bebeğin gelişimi dedi.. kanama bölgesi halen varmış kesenin etrafında. kalp atışını duyduk ama çok şükür..
İlaca devam mı edilcekmiş bebişin 1 haftalık geriden geliyor sonraki haftalar toparlıyomuş benim göğüs agrım bitti sizdede böyle mi doktor ara ara olur diyor ben mi telaş ediyorum acaba

X