2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar size bişey sorucam şimdi benim adetim 35 günde falan geliyordu ama bazen de 30 günde değişiyodu yani bende emin olmak için ovulasyon testi kullandım testte 6 ağustosta pik yaptı 7 sinde silikleşti yani geç oldu aslında 14. Gün değilde 19 20. Gün oldu benim şimdi benim haftam kaç olur nasıl hesaplamam gerekiyor sat 19 temmuz ama hesaplamalar 14 ünde yumurtlamaya göre değil mi biri bana yardımcı olabilir mi

Kızlar size bişey sorucam şimdi benim adetim 35 günde falan geliyordu ama bazen de 30 günde değişiyodu yani bende emin olmak için ovulasyon testi kullandım testte 6 ağustosta pik yaptı 7 sinde silikleşti yani geç oldu aslında 14. Gün değilde 19 20. Gün oldu benim şimdi benim haftam kaç olur nasıl hesaplamam gerekiyor sat 19 temmuz ama hesaplamalar 14 ünde yumurtlamaya göre değil mi biri bana yardımcı olabilir mi
Canım onu doktor hesaplıyor bende az önce kendi kendime hesap yapmaya çalışıyordm kafam karıştı bıraktım 🤣 benimki daha karışık

Bende normalde 30 35 günde bir oluyorum
Takip programıma göre adete 4 5 gün kala korunmayı bıraktık ve o sıra yumurtlamışm hamile kaldım 🤭 geç döllenme oldu

Son adet tarihim 19 haziran ona göre şuan 9 haftalık hamileyim ama geçen perşembe dra gittim 4 4.5 haftalık uyumlu kesen dedi
Yani şuan 5 haftalık hamileyim 4 hafta geriden geliyo

Yani kısacası makina hesaplıyor 😂

Canım onu doktor hesaplıyor bende az önce kendi kendime hesap yapmaya çalışıyordm kafam karıştı bıraktım 🤣 benimki daha karışık

Bende normalde 30 35 günde bir oluyorum
Takip programıma göre adete 4 5 gün kala korunmayı bıraktık ve o sıra yumurtlamışm hamile kaldım 🤭 geç döllenme oldu

Son adet tarihim 19 haziran ona göre şuan 9 haftalık hamileyim ama geçen perşembe dra gittim 4 4.5 haftalık uyumlu kesen dedi
Yani şuan 5 haftalık hamileyim 4 hafta geriden geliyo

Yani kısacası makina hesaplıyor 😂
Anladım canım o zmn ben haftaya cumaya kadar öğrenemicem kaç haftalık olduğumu 😂 beklemek aşırı zormuş daha başındayım bide çok erken öğrendim ya keşke biraz daha geç öğrenseydim en azından bebeği falan hemen görürdüm 😂

Anladım canım o zmn ben haftaya cumaya kadar öğrenemicem kaç haftalık olduğumu 😂 beklemek aşırı zormuş daha başındayım bide çok erken öğrendim ya keşke biraz daha geç öğrenseydim en azından bebeği falan hemen görürdüm 😂
Bende öyle oldum canım değerim 40tı öğrendiğimde 10 gün sonra gittim keseyi gördüm değerim 4500 5000 cıvarıydı
Sende hesapla ona göre git bence erken olmasın
Hatta sabredeblrsen 2 hafta sonra git belki ozaman bebeği de görürsün

Bende öyle oldum canım değerim 40tı öğrendiğimde 10 gün sonra gittim keseyi gördüm değerim 4500 5000 cıvarıydı
Sende hesapla ona göre git bence erken olmasın
Hatta sabredeblrsen 2 hafta sonra git belki ozaman bebeği de görürsün
Canım bende 43 le öğrendim işte 9 gün sonra ya verdi doktor randevu haftaya cuma görürüz dedi bakalım canım senin sadece kesemi vardı bebeği de gördün mü

ben bu gebeligimde hiç beta baktirmadim. tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilgi verir ama çok düşük gelmedi bana. tam adet gününüzde 86 olacak en az.

erken doktora gitmenin dezavantajları bunlar. hep en kötüsünü anlatıyorlar. içinizi ferah tutun. gebeliğin ilk trimesterinda doktorların da bizim de yapacağımız pek bir şey yok aslında. bol bol dua edin. minikler Allah'a emanet.

Senin de üçüncüydu sanırım cnm benim de 3. Sürpriz oldu beklenmeyen diye yazmıştım ben de doktora gitmedim beta da baktırmadım eski doktorumdan randevu aldım o gün artık keseyi görürüz hem de kalp atışlarını duyarız artık

Canım bende 43 le öğrendim işte 9 gün sonra ya verdi doktor randevu haftaya cuma görürüz dedi bakalım canım senin sadece kesemi vardı bebeği de gördün mü
Bende senin gibi 40 değerden 10 gün sonra gittim sadece keseyi gördüm 4.5 haftayla uyumlu 2 hafta sonra tekrar gel bebeği kalp atışını görürüz dedi canm

Annelik hep tatlı telaş görsen kalp atışını,taramasını vs derken hiç bitmiycek eve ultrason alsak keşke😂

ben de bakıyorum arada yorum yapıyorum. sürekli yatakta olduğum için yapacak bir şeyim yok çünkü. mide bulantılarım çok fena. biraz da bu tarafa yatayım modundayim. 14 gün sonra iş var. kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye. 😨😨
Dildar sanki seni kader ortağım gibi gördüm biraz da senden güç alıyorum mesleğin ne acaba?
Benim Hiç bulantim yok daha önceki hamileliklerimde kendi pisirdigim yemekleri yiyemezdim bunda nasıl olacak bakalım..

X