2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
20190821_224618.jpg

Ilk acilleşmem çok fenaydım gece hâlâ da iyi sayilmam😳😵

Selam kızlar. Ben de hamiöeymişim bikaç gün önce öğrendim. 7. Haftanın içindeymşm. Sanırm nisanda doğacak. Bu ikinci bebeğim ve süprz bebek. Daha kızım 1 yaşında😔o kadar endişeliyimki halla nadıl ikisine birden bakcam diye. Allah güç sabır versin..
Merhabalarrr bu sabah hamile olduğunu öğrendim. Birinci bebeğim 11 aylık iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim çok değişik duygular içindeyim. 1. Bebeğim dört sene sonra aşılama tedavisiyle oldu. 2. Kendiliğinden çok şükür Rabbime. Ama değişik duygular içindeyim

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Yaşları yakın olunca ilk zamanlar elbette biraz zor ama düzeni kurunca daha kolay olur inşallah kalbinizi ferah tutun :KK68:
Merhabalar bnde 5 ci tup bebek denemesinde dun pozitif sonucunu aldim :) hala saskinim inanamiyorum 3 yildir okadar ugrasiyorumki rabbim bu sefer nasip etti devami gelir ins diyorum:)
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :anneadayı:
Slm kızlar benim ki mşlh ikizmiş iki tane kese gördük kalp atışıda duyduk çok şükür 🙏

Vay canına hayırlı olsun :KK5:

Kızlar bu arada bir tablo oluştursak mı ne dersiniz? Konuyu açan arkadaş aramızda mı? bir tablo yapıp ilk sayfaya eklesek? üye adı, kaçıncı bebek, tek-ikiz-üçüz, şehir, yaş gibi şeyler içerebilir? ne dersiniz?:KK69:

Kızlar bu arada bir tablo oluştursak mı ne dersiniz? Konuyu açan arkadaş aramızda mı? bir tablo yapıp ilk sayfaya eklesek? üye adı, kaçıncı bebek, tek-ikiz-üçüz, şehir, yaş gibi şeyler içerebilir? ne dersiniz?:KK69:
konuyu açan arkadaş aramızdan ayrıldı maalesef. hatta konu moderatörlüğünü isteyen varsa yöneticiyle irtibata geçebilir demişti.

Arkadaşlar bugün doktora gittim ve maalesef çok kötü şeyler duydum, ikizlerden biri hiç gelişmemiş biri de az gelişmiş, 6+4 görünüyor gelişimi, böyle bir şey yaşayıp bebeği gelişen var mı, yaşama ihtimali var mı acaba, yoksa ne oluyor kürtaj mi yapıyolar, her şey çok normaldi aslında niye böyle bir şey oldu bilmiyorum

Arkadaşlar bugün doktora gittim ve maalesef çok kötü şeyler duydum, ikizlerden biri hiç gelişmemiş biri de az gelişmiş, 6+4 görünüyor gelişimi, böyle bir şey yaşayıp bebeği gelişen var mı, yaşama ihtimali var mı acaba, yoksa ne oluyor kürtaj mi yapıyolar, her şey çok normaldi aslında niye böyle bir şey oldu bilmiyorum
tam ayni olmasa da benzer birşey yaşamıştım.

daha önce doktora gitmiş miydiniz? bebeğin kalp atışını duymuş muydunuz, ya da şimdi hafifte olsa duydunuz mu?

benim ikinci gebeligimde ikinci doktor kontrolünde ki ilkinde kese görünmemişti dr iki kese gördü. kesenin biri çok düzensiz, icin de bebek yoktu. diğerinde embriyo vardı çok hafif kalp atışı vardı ki belli belirsizdi. doktor kürtaj için gün bile vermişti. 5 gün sonra çok şükür kalp atışı düzeldi. diğer kese kayboldu. kesenin içinde düzensizlikler kayboldu. tam 3 haftalık bir geç döllenme olmuş.

6 yaşında kızım hala gögsune kulağımı koydugumda duyduğum sese şükrederim.
insallah siz de iyi haberler alırsınız. Allah yardimciniz olsun. zor bir süreç. bol bol dua edin.

Merhaba Herkese :)
Benim de SAT 06 Temmuz tarihine göre 7. haftanın içerisindeyim. Adet tarihimden 10 gün geçti öyle test yaptırdım çünkü daha öncelerden de gecikmelerim oluyordu... İlk önce evde test yaptım hemen çift çizgi oldu akşamına hemen acilden giriş yaparak Bhcg testi yaptırdım ve sonu. 9811,61 di... Ertesi gün soluğu hastanede aldım... Kese de görünmüştü ve bebekte... Dünyalar benim oldu... Doktor 23/08/2019 (yarın) gel kalp atışlarına bakalım dedi. Son günlerde o kadar karamsar aynı zamanda da umutluyum ki... Umarım yarın herşey güzel gelişir ve devam eder. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :dua:

X