- 28 Şubat 2019
- 246
- 197
- 33
normalTup bebek degil dimi senin normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normalTup bebek degil dimi senin normal mi
Hadi ya of calisinca cok zor seni anlayabiliyorum canim ya . Izin de almak sıkıntı tuh rapor alsana isin yogunmu pekiÇok fenayım işteyim ve şuanda bayılacak kadar midem bulanıyor ilk bebeğimde olmamıştı ama bunda anlatılacak gibi değil bulantı
Hayirliso olsun canimnormal
Gecmis olsun neyiniz varEki Görüntüle 2300644
Ilk acilleşmem çok fenaydım gece hâlâ da iyi sayilmam
çok geçmiş olsun. insallah çabuk geçer bu süreç.. Allah yardımcınız olsun.Eki Görüntüle 2300644
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunEki Görüntüle 2300644
Rapor alamıyorum ekipte 2 kişiyiz diğeri il dışı görevde ben tek çalışıyorumHadi ya of calisinca cok zor seni anlayabiliyorum canim ya . Izin de almak sıkıntı tuh rapor alsana isin yogunmu peki
Ayni benim gbi desene ya bizdede 3 kisi izinde yerime bakan yok suanda . Ne is yapiyorsunuzRapor alamıyorum ekipte 2 kişiyiz diğeri il dışı görevde ben tek çalışıyorum
Selam kızlar. Ben de hamiöeymişim bikaç gün önce öğrendim. 7. Haftanın içindeymşm. Sanırm nisanda doğacak. Bu ikinci bebeğim ve süprz bebek. Daha kızım 1 yaşındao kadar endişeliyimki halla nadıl ikisine birden bakcam diye. Allah güç sabır versin..
Merhabalarrr bu sabah hamile olduğunu öğrendim. Birinci bebeğim 11 aylık iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim çok değişik duygular içindeyim. 1. Bebeğim dört sene sonra aşılama tedavisiyle oldu. 2. Kendiliğinden çok şükür Rabbime. Ama değişik duygular içindeyim
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinMerhabalar bnde 5 ci tup bebek denemesinde dun pozitif sonucunu aldim :) hala saskinim inanamiyorum 3 yildir okadar ugrasiyorumki rabbim bu sefer nasip etti devami gelir ins diyorum:)
Slm kızlar benim ki mşlh ikizmiş iki tane kese gördük kalp atışıda duyduk çok şükür
Fark etmez ama kim yapcak :)Kızlar bu arada bir tablo oluştursak mı ne dersiniz? Konuyu açan arkadaş aramızda mı? bir tablo yapıp ilk sayfaya eklesek? üye adı, kaçıncı bebek, tek-ikiz-üçüz, şehir, yaş gibi şeyler içerebilir? ne dersiniz?
konuyu açan arkadaş aramızdan ayrıldı maalesef. hatta konu moderatörlüğünü isteyen varsa yöneticiyle irtibata geçebilir demişti.Kızlar bu arada bir tablo oluştursak mı ne dersiniz? Konuyu açan arkadaş aramızda mı? bir tablo yapıp ilk sayfaya eklesek? üye adı, kaçıncı bebek, tek-ikiz-üçüz, şehir, yaş gibi şeyler içerebilir? ne dersiniz?
konuyu açan arkadaş aramızdan ayrıldı maalesef. hatta konu moderatörlüğünü isteyen varsa yöneticiyle irtibata geçebilir demişti.
Fark etmez ama kim yapcak :)
Bn hc anlamam o islerden :)tabloyu ben yaparım da moderatörlük yapmak isteyen varsa onu da belirleyelim
ben yapamam galiba. kim yaparsa teşekkür ederim.tabloyu ben yaparım da moderatörlük yapmak isteyen varsa onu da belirleyelim
tam ayni olmasa da benzer birşey yaşamıştım.Arkadaşlar bugün doktora gittim ve maalesef çok kötü şeyler duydum, ikizlerden biri hiç gelişmemiş biri de az gelişmiş, 6+4 görünüyor gelişimi, böyle bir şey yaşayıp bebeği gelişen var mı, yaşama ihtimali var mı acaba, yoksa ne oluyor kürtaj mi yapıyolar, her şey çok normaldi aslında niye böyle bir şey oldu bilmiyorum
AynnnDemekki olabiliyor dimi canim :)