2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
27 temmuz bat 22 temmuzda test silik çıktı dün kan verdım 80 cıktı deger normal gebelik testiyle öğrendım sat 11 nisan derken cnm
son adet tarihim (sat) 6 temmuz.
eğer hamile kalırsam 🤔 beklenen doğum tarihi 11 nisan. aslında aramızda bayağı gün var da benim netten yaptığım hesaplama yanlıştır belki de. zaten henüz benim için coook erken. 13 gün var beklenen adet tarihime🤣😂
öyle geziyorum buralarda. bakalım nasip.

eğer hamile kalırsam 🤔 beklenen doğum tarihi 11 nisan. aslında aramızda bayağı gün var da benim netten yaptığım hesaplama yanlıştır belki de. zaten henüz benim için coook erken. 13 gün var beklenen adet tarihime🤣😂
Evet canım hamileysen tahmini o zamanlar dogum yapacaksın inş hamilesindir 🤗

Kızlar meraba benim beklenen adet tarihim 29 temmuz baya da bi belirttim var yarın kan testi versem doğru sonuç alırmıyım??

Herkese iyi geceler
Şimdi kimse yoktur burda muhtemelen :KK48:
Bende 3 yıldır 2.cocuk için uğraşıyorum. Eşimde de bende de sorun yok ama henüz bebekte yok maalesef.
Bu ay macun kullandım ama hem geç başladım hem düzenli yiyemedim unuttum.
Sat 6 temmuz bat 4 ağustos.
Her ay yeni umutlar ama niyeyse hep nisan annesi olmak istiyorum.koc burcunu çok severim o_O
Yeni hamilelere tebrikler.
Bizim gibi isteyenlere de inşallah Allah nasip etsin

Beklemek istemiyorsanız yapım elbet.ama kesin sonuç için erken olabilir.
Yumurtlama zamanından 14 gün geçtiyse sonuç daha net olur.
Ya bide belirtiler git gide artınca insan beklemek istemiyor. Göğüslerim acayip ağrıyor heleki ucları bezler çoğaldı ve damarlara kuşatıldı sanki göğüslerim acayip belirginleşti bu kadar belirti olduysa hcg de yükselmiştir heralde varsa yani inşaAllah

Merhaba bende 2019 nisan annesiyim 😊 4 temmuz yumurtlama tarihimdi 4 nisan da sezeryan doğum oldu inşallah sizler de bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

Ya bide belirtiler git gide artınca insan beklemek istemiyor. Göğüslerim acayip ağrıyor heleki ucları bezler çoğaldı ve damarlara kuşatıldı sanki göğüslerim acayip belirginleşti bu kadar belirti olduysa hcg de yükselmiştir heralde varsa yani inşaAllah
3 sene önce 6 haftalık gebeyken kürtaj oldum.O zaman tek belirtim göğüs ağrısıydı. Ama çok yoğun bir aydı gebelik aklıma gelmemişti.
Ondan sonra vücudumu çok dinledim ben ve her ay aslında o ağrıları yaşadığımı farkettim.
Şimdi de aşırı değil ama yine göğüs agrım var.Muhtemelen henüz yumurtlama dönemim yeni bitiyor.
Yani her aydan farklı şeyler hissediyorsanız yapın tabii.Ama takip ettiğim sayfalarda hep yumurtlamadan 12-14 gün sonra gebelik testi pozitif veriyormuş.Tabi beta hcg daha erken belli eder kendini.
Inşallah bu ay tutunmustur bebegin sana.

Herkese iyi geceler
Şimdi kimse yoktur burda muhtemelen :KK48:
Bende 3 yıldır 2.cocuk için uğraşıyorum. Eşimde de bende de sorun yok ama henüz bebekte yok maalesef.
Bu ay macun kullandım ama hem geç başladım hem düzenli yiyemedim unuttum.
Sat 6 temmuz bat 4 ağustos.
Her ay yeni umutlar ama niyeyse hep nisan annesi olmak istiyorum.koc burcunu çok severim o_O
Yeni hamilelere tebrikler.
Bizim gibi isteyenlere de inşallah Allah nasip etsin
Caaanııımmm :)
Adını tam bilemediğimden bir türlü soramadım seni nasılsın? Nasıl gidiyor

X