2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hemde ne boks Kalppare Kalppare görsen Allah yarattı demeden kar eldivenleri:emir_bebek:biri 2 yaş diğeri 5 yaş sendromu ikiside erkek olunca tadından yenmiyor vallahi:sinirli:bide babaları var tabi 46 yaş sendromu en zoruda o:halay:adam dün gitmiş botoks yaptırmış yaa:skandal:
Aaa bu benim kocam kesin 46 olunca botoksa beraber gideriz 🤪 ben karşı değilim ya yapsın adam kendine baksın e bebe 2 yaş sendromu baba yaş ilerliyor sendromu derken tost olmuşsun kıyamam 😇

Kalppare Kalppare 30 saat ancak 4 güne sığıyor zaten canım . Bakalım bakıcı haftada 3 gün bakacak. Dün bir yarım saat çıktım dışarı hiç ağlamadı . Bana el salladılar birlikte. Döndüğümde de oyun oynuyordu hiç sormamış . Gerçi kısa bir süre ama olsun . Uyutma konusunda sıkıntı yaşayacak gibiyiz bakalım hayırlısı .
Bence iyi yaptın alışacak elbet sen de çalışacaksın 😊 kolay değil ama inşallah bu sefer sıkıntı olmaz 🙏

Aaa bu benim kocam kesin 46 olunca botoksa beraber gideriz 🤪 ben karşı değilim ya yapsın adam kendine baksın e bebe 2 yaş sendromu baba yaş ilerliyor sendromu derken tost olmuşsun kıyamam 😇
Vallahi sorma bacım ne tost hemde 3 erkekle aynı evde aman allahım 🙄 kız yok bende karşı diilim yaptırsın tabi yaa o bari deşarj olsun 😂😂ayy kuzu gece gram uyumadım küçük oğlan çok uyanıyor gece mahvetti beni büyük desen doğduğu günden beri gece uyumaz 🥲🥲neyse sağlıkları yerinde olsun illaki GEÇÇEK🤣

A
Ya valla babası bu sıra covid görev için Antalya üstüne ameliyat derken baya bocaladı kızla ilgilenmedi kızıyor mesela eskisi gibi oynasın istiyor dikişler var adam alamıyor kucağına kızıyor sinirleniyor gösteriyoruz bak kızım babanın yara olmuş karnı diye açıklıyoruz ama ilk günler anlamasa da şimdi anlıyor
Öğle uykusu gitti kavga bitti derdi o inat desen hep vardı dönemsel değil pek🤣🤣🤣 yapısal
Allah kolaylık versin kardeş arası kıskançlık inat çok zor aşması daöyle çünkü ikisi de birey dışardan müdahale çok etki etmez
Ayy çok geçmiş olsun canım çocuklar babaya çok düşkün olunca öyle valla
Benim oğlanlarda sabah 6 da uyanıp babalarının başına dikilirler önceleri ses çıkartmıyordu bu sabah isyan etti artık o da 😂😂😂

Jadesi Jadesi canım dün sizi rüyamda görmüşüm Asyamla birlikte🥰 çok gerçekti 🤤 size gelmiştik ne güzeldi💕cimcime trenchkotu kaybolsun🧿
N Nehir8077 Dünürüm nerelerdesin instagrama atmıyorsun birşey iyisinizdir inşallah😘
@Umudum- hayırlı olsun canım işe dönüşün bu kez çok zorlanmazsınız umarım 12 ler ve 30 saat demişsin yeterince zor Allah yardımcın olsun bakıcınızdan memnun kalırsın inşallah
Sağol canım benim iyi olmaya çalışıyorum. Hem ruhsal, hem fiziksel bir rahatsızlığım var. Pek giremiyorum. Sizler nasılsınız Göktuğum nasıl. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun. 😘

Kızlarrr bişey sormak istiyorum konumuzla çok alakasız ama aramızda konjenital müsküler distrofi hastası olan ya da hastalığı çevresinde yaşayan kimse var mı?
Bilgisi olan yazabilir mi?
Bana bu teşhis koyuldu konjenital müsküler distrofi bethlem miyopati…

A

Ayy çok geçmiş olsun canım çocuklar babaya çok düşkün olunca öyle valla
Benim oğlanlarda sabah 6 da uyanıp babalarının başına dikilirler önceleri ses çıkartmıyordu bu sabah isyan etti artık o da 😂😂😂
Ya 6 da uyanmak nedir demi ama sanki müezzin olacaklar 🤣🤪 isyan etmekte çok haklı adamcağız benimki de 20 gün raporşıydu 1 hafta oldu daha diyorki bugün raporu bozdurup işe mi dönsem🤣🤣🤣 kızın yükünü azcık fazla aldı bu sıra 3 gündür hemen pes etti 2 senedir ben ne yapayım

Hemde ne boks Kalppare Kalppare görsen Allah yarattı demeden kar eldivenleri:emir_bebek:biri 2 yaş diğeri 5 yaş sendromu ikiside erkek olunca tadından yenmiyor vallahi:sinirli:bide babaları var tabi 46 yaş sendromu en zoruda o:halay:adam dün gitmiş botoks yaptırmış yaa:skandal:
Biz de 2 ve 5 canım 😵🥴 bilmez miyim...
Hele bir de alt katla problemimiz var. Çocuklar tık dese kavga.. iyice bunaldım.😑😑😑
Kalppare Kalppare 30 saat ancak 4 güne sığıyor zaten canım . Bakalım bakıcı haftada 3 gün bakacak. Dün bir yarım saat çıktım dışarı hiç ağlamadı . Bana el salladılar birlikte. Döndüğümde de oyun oynuyordu hiç sormamış . Gerçi kısa bir süre ama olsun . Uyutma konusunda sıkıntı yaşayacak gibiyiz bakalım hayırlısı .
Ohh masAllah diyelim canım 🥰 insAllah çok çoook güzel iletisimleri olur 🥰
Ya valla babası bu sıra covid görev için Antalya üstüne ameliyat derken baya bocaladı kızla ilgilenmedi kızıyor mesela eskisi gibi oynasın istiyor dikişler var adam alamıyor kucağına kızıyor sinirleniyor gösteriyoruz bak kızım babanın yara olmuş karnı diye açıklıyoruz ama ilk günler anlamasa da şimdi anlıyor
Öğle uykusu gitti kavga bitti derdi o inat desen hep vardı dönemsel değil pek🤣🤣🤣 yapısal
Allah kolaylık versin kardeş arası kıskançlık inat çok zor aşması daöyle çünkü ikisi de birey dışardan müdahale çok etki etmez
Ah benim küçük Asyam onu çook iyi anlıyorum. Ervaya hamile kaldigim zamanlar Aliyi kucaklayamadığim icin cok aglardı. Hele bir de ameliyat sonrası bebegi alıyorsun beni almiyorsun diye aglamaları. Simdi arada alıyorum kucagima ama dikis yerlerim acıyor. Bana diyor ki Allah'a çok dua ediyornus ben iyileseyim onu hep kucaginda taşiyayim diye 😊
Ali De maalesef inat bir ponçik 😪 gerçekten dönemsel degil galiba
Birseyi yapmak istiyorsa istersem kendimi yırtayım, yine vazgecmiyor 🙄

Kızlar ya benim bu koca oğlan sürekli anne mutsuzsun deyip duruyor. Sürekli gülmemi istiyor. Benim de bu ara öyle içimden pek kahkahalar atmak gelmiyor. Çocuk çok etkilenir mi bu durumdan? Ne yapmak gerekir?
Yani onlarla oynarken gülüp egleniyoruz ama yuzum asılınca da annee gül diye bastiriyor. Beni kızdırıyor sonra da annem hic mutlu degil diye ağlıyor.ya oglum yaramazlik yapma sen de o zaman diyorum.boyle işte..dertlenesim.geldi 🧸

Kızlarrr bişey sormak istiyorum konumuzla çok alakasız ama aramızda konjenital müsküler distrofi hastası olan ya da hastalığı çevresinde yaşayan kimse var mı?
Bilgisi olan yazabilir mi?
Bana bu teşhis koyuldu konjenital müsküler distrofi bethlem miyopati…
Gecmis olsun canim. Bir fikrim yok. Ne icin gitmiştin doktora?

Gecmis olsun canim. Bir fikrim yok. Ne icin gitmiştin doktora?
Teşekkür ederim canım
Bende yaklaşık 7-8 yıldır kaslarda güçsüzlük,merdiven çıkamıyorum yerden kalkamıyorum vs gibi sıkıntılar vardı
Annemide MS den kaybettiğimiz için hep MS araştırması yapıldı gitmediğim Dr kalmadı özel devlet bi teşhis koyamadılar en sonunda bi Prof şüphelendi Ankara ya gittim genetik testte bu çıktı

Teşekkür ederim canım
Bende yaklaşık 7-8 yıldır kaslarda güçsüzlük,merdiven çıkamıyorum yerden kalkamıyorum vs gibi sıkıntılar vardı
Annemide MS den kaybettiğimiz için hep MS araştırması yapıldı gitmediğim Dr kalmadı özel devlet bi teşhis koyamadılar en sonunda bi Prof şüphelendi Ankara ya gittim genetik testte bu çıktı
Al benden de o kadar.. çok güçsüzüm ilk doğumdan beri. Ben de sezeryana baglıyordum. Iki sezaryen oldum ondan herhalde diyordum kaldi ki 1. Serzayenim problemli geçmişti. 2. De süper diyemem. Eskiden nasıl da güçlüydüm diye ağlıyorum bazen sinirime yenilip. Yuz kaslarım ve parosmi için norologa gideceğim. Bi anlatayım dokeyim içimi baksın iyice.
Nasil bir testi o? Ve hastalık neymiş şimsi ne olacak? Tedavisi var mı?

Biz de 2 ve 5 canım 😵🥴 bilmez miyim...
Hele bir de alt katla problemimiz var. Çocuklar tık dese kavga.. iyice bunaldım.😑😑😑
Ayyy kuzum sende benim gibi perişan oluyorsun desene🤣ikiside erkekmi senimde büyük nasıl kıskanıyor mu? Benim büyük bugün kardeşine vururken yakaladım 2 kere napıcam bilmiyorum
Ya 6 da uyanmak nedir demi ama sanki müezzin olacaklar 🤣🤪 isyan etmekte çok haklı adamcağız benimki de 20 gün raporşıydu 1 hafta oldu daha diyorki bugün raporu bozdurup işe mi dönsem🤣🤣🤣 kızın yükünü azcık fazla aldı bu sıra 3 gündür hemen pes etti 2 senedir ben ne yapayım
Yaa sorma doğduğundan beri öyle Mirkan 2 yıldır sabah 6 da ayaktayız abisi de 2 yaşına emdi sabaha kadar beni emzik olarak kullandı 🤣🤣🤣yani canım ben 5 buçuk yıldır böyleyim🥲
Kocamda aynı seninki gibi kız 🤣🤣

Ayyy kuzum sende benim gibi perişan oluyorsun desene🤣ikiside erkekmi senimde büyük nasıl kıskanıyor mu? Benim büyük bugün kardeşine vururken yakaladım 2 kere napıcam bilmiyorum
Vurmaz mı ahhh ahhh...

Ama küçük de az degil.. hep abisinin oyunlarını bozuyor. Cocuk ne oyun kursa bozuyor. Yavrum da çileden çıkıyor 😁 aman haa diyorum oglum o bilmez sen öğret ona falan diyorum aslında hakli biliyorum ama ne edeyim 😄

Al benden de o kadar.. çok güçsüzüm ilk doğumdan beri. Ben de sezeryana baglıyordum. Iki sezaryen oldum ondan herhalde diyordum kaldi ki 1. Serzayenim problemli geçmişti. 2. De süper diyemem. Eskiden nasıl da güçlüydüm diye ağlıyorum bazen sinirime yenilip. Yuz kaslarım ve parosmi için norologa gideceğim. Bi anlatayım dokeyim içimi baksın iyice.
Nasil bir testi o? Ve hastalık neymiş şimsi ne olacak? Tedavisi var mı?
Genetik kas hastalığı canım ( bir nevi kas erimesi)
Tedavi yok sadece ömür boyu fizik tedavi ilacı bile yok canım yurt dışında gen nakli üzerine çalışılıyormuş o da nrzamam bulunur bilmiyorum
İlk önce iğneli emg yapıldı onda kaslar parçalanmış yok olmuş diye yazıyordu
Sonra kan verdim genetik wes testi yapıldı 6 ay sonra çıktı sonuç

Vurmaz mı ahhh ahhh...

Ama küçük de az degil.. hep abisinin oyunlarını bozuyor. Cocuk ne oyun kursa bozuyor. Yavrum da çileden çıkıyor 😁 aman haa diyorum oglum o bilmez sen öğret ona falan diyorum aslında hakli biliyorum ama ne edeyim 😄
Kız sanki beni anlatıyorsun vallahi abisi anasınıfına gidiyor ödev veriyorlar yaptırırken obada ayrı bi kalemlik kitap falan verdim ama yok illa gelip abisin kitabını karalıycak😁

Genetik kas hastalığı canım ( bir nevi kas erimesi)
Tedavi yok sadece ömür boyu fizik tedavi ilacı bile yok canım yurt dışında gen nakli üzerine çalışılıyormuş o da nrzamam bulunur bilmiyorum
İlk önce iğneli emg yapıldı onda kaslar parçalanmış yok olmuş diye yazıyordu
Sonra kan verdim genetik wes testi yapıldı 6 ay sonra çıktı sonuç
Geçmiş olsun canım ⚘ Allah dermansız dert vermemiştir. Çörek otu tüket ve her gün Yasin oku. Yasin hangi niyetle okunursa şifa olur 💖

Ahhh bu şehzadeler ile sultanlar büyuyecek ama biz yaşllanıyoruz Ebruş 😅
Öyle valla doğru dedin canparem sağlıkları yerinde olsunda inşallah görürüz kendilerini kurtardıklarını☺️
Geçmiş olsun canım ⚘ Allah dermansız dert vermemiştir. Çörek otu tüket ve her gün Yasin oku. Yasin hangi niyetle okunursa şifa olur 💖
İnşallah canım benim vallahi neler yapıyorum artık bi bilsen
Okuyorum okumazmıyım hiç 🙏
Sende dua et olur mu?

X