2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar doğum günü için kıyafet bakan var mı erkek anaları 😄
Oyy deniz oğlumun 2 yaş partisine hazırlıklar başladı mı. Bizim yine Ramazana denk geliyor geçen yıl iftar sonrası yapmıştık hem akşam geç vakit olup huzursuz olmuştu. Bu senede haftasonunada denk geliyor annelerin bahçesinde yaparız diyorduk ama Ramazan da olmaz öncesinde soğuk olur 🤔

Aydede ve yıldızlar🙊
Ne de yakışır yakışıklıya🥰
Bizimki ramazana denk geliyor. Ne zaman yapsak bilemedim önce mi sonra mı gününde akşam mı? Ama akşamlar çok dar oluyor çocuk keyifsiz olur. Bi de ben bu sene açık hava bir yerde kalabalık yapmak istiyorum ama bakalım olur mu
Aynı dertten muzdaripiz ben galiba sonrasına bırakıcam Burda dışarısı için ancak ısınır havalar. Gününde evde kendi aramızda bişey yaparız belki

Oyy deniz oğlumun 2 yaş partisine hazırlıklar başladı mı. Bizim yine Ramazana denk geliyor geçen yıl iftar sonrası yapmıştık hem akşam geç vakit olup huzursuz olmuştu. Bu senede haftasonunada denk geliyor annelerin bahçesinde yaparız diyorduk ama Ramazan da olmaz öncesinde soğuk olur 🤔
Ramazana denk gelmesi bozuyor gerçekten sizinkilerin ya😔 ertelesen de geç oluyo işte valla zor bi karar.. Valla öyle dünürüm ya 2 yıl olacak hala şaşırıyorum

Kızlar kilo verme sürecinde olan var mı? Neler yapıyorsunuz? Ben dün diyete başladım, konu da açtım hatta. Gelmek isteyen olursa buyursun.

Selam kizlar nasilsiniz ?
Bir turlu firsat bulup yazamadim.
K Kuf canim bende zayiflamak istiyorum ya yarin basliycam insallah ekmek ve tatliyi keserek baska ne yapabilirim bilmiyorum. Termal tayt almistim ama giy cikar yikan gozume büyüyor suan cocugu 1 kac saat birilerine kitlesem olurda etrafda kimse yok iste esimde aksam geliyor yorgun ayy yine basladim esten dert yanmaya 😁

• Beğen
Reactions: Kuf
Selam kizlar nasilsiniz ?
Bir turlu firsat bulup yazamadim.
K Kuf canim bende zayiflamak istiyorum ya yarin basliycam insallah ekmek ve tatliyi keserek baska ne yapabilirim bilmiyorum. Termal tayt almistim ama giy cikar yikan gozume büyüyor suan cocugu 1 kac saat birilerine kitlesem olurda etrafda kimse yok iste esimde aksam geliyor yorgun ayy yine basladim esten dert yanmaya 😁
Ben şimdiden iki kilo verdim çok hızlı gidiyor. Sadece ekmegi tatliyi makarnayi kesip porsiyon azalttım. Senin kız emiyor mu? Emiyorsa çok faydası var. Konu açtım yediklerimi paylaşıyorum 😅

Kızlar kilo verme sürecinde olan var mı? Neler yapıyorsunuz? Ben dün diyete başladım, konu da açtım hatta. Gelmek isteyen olursa buyursun.
Bende 15 gündür dikkat ediyorum havalar düzelse de birde yürüyüş yapabilsem süper olur. Ekmeği pilavı makarnayı kestim iki öğün yapıyorum bol su içiyorum

• Beğen
Reactions: Kuf
Bende 15 gündür dikkat ediyorum havalar düzelse de birde yürüyüş yapabilsem süper olur. Ekmeği pilavı makarnayı kestim iki öğün yapıyorum bol su içiyorum
Aslında sağlıklı beslensek hep böyle kilo milo kalmazdı şu zamana dek. Ben doğumda 12 kilo verdim. 12 kilo almış olsaydım şu an eski kilomdaydim. Hadi inşallah hepimiz yaza fıstık gibi girelim 💅

Merhabalar canlarım 🥰 epeydir bakamadım. Alıntılar vardı ama gitmiş. Kime ne diyecektim hatırlayamadım affedin. Sadece miss kalmış aklimda. Gecmis olsun canim. Covid gecirmissiniz. misskokulumm misskokulumm
Daha iyisinizdir insAllah ❤

Bakamıyorum bile buraya. Gunler çok yorucu geçiyor. Oğlanla kızın halleri işte. Genelde iyi gibiler ama Ali çok kıskaniyor.hep onu sevmemizi istiyor. En ufak biseyde siz yavrunuzu üzüyorsunuz ağlatıyorsunuz deyip demagoji yapıyor ve ağlıyor 💆‍♀️😔 ona sevgi gösterisi yaparken sanki ervayı es geçiyorum gibime geliyor üzülüyorum. Çözüm için uğraşsam da insanların tepkilerine engel olamıyorum. Gecen gun muzik çalıyor ikisi de oynuyor çocukların. Birden Ali bagirmaya başladı dede seni sevmiyorum diye avaz avaz. Gittim noluyor oglum dedim. Dedesi sadece ervayi alkislamis hoppa kizima demis diye agliyor. Neyse sakinlettim. Sonra bir baktim parmak uclarini isirmis kanatmis. Is tirnak yemenin ustune çıktı. Kafayi yiyecegim. Pandemi bi yandan butce bir yandan. Psikoliga da gidemedim. Bir seansn 800 tl mis. Daimi götürmem imkansız. Bu tırnak yeme olayı beni uzuyor. Surekli oynarsak eğlenirsek sorun yok ama bos kaldigi anda ya da uzulurse direkt basliyor. Amcasi da boyleymis. Huy mu cekiyor nedir :KK43:

X