2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Olsun geç olsun güç olmasın derler cancağzım hayırlısı ile taşınırsınız inşAllah
Demek büyüdü de bebi seviyor hee Allahııııımmmmm
Kıyamam ben ona
Amin canım inşallah hepimizin işleri kolaylaşsın çabucak hallolsun
Aman sorma büyüdü de kızcağının saçını bir tuttu dün zor bıraktırdık çok ağladı yavrum. Sonra kendi de ağlıyor bir de
Jadesi geçmiş olsun canım size de inşallah daha da artmaz ateşi. Göktuğ un 3 azısı çok anlamadan çıktı biri sürekli şişti, indi şişti derken dün öğlen bir uyandı ağzı kan dolu örtüsü falan hep kan olmuştu ara ara da kanadı. Elimle baktım et yarılmış kopmuş gibi sallanıyor çok zor yavrular baya eziyet çekiyorlar

Alıntı gibi oldu ama düzelmiyor.
Sağol canım benim çok hirpalandilar bu Allah dermansız dert vermesin.

Haklısın canım bazen öyle hissediyorum, elimde değil. Gerçekten bazen diğerini atladigim çok zaman oluyor. El bebek gül bebek bakamıyorum, zamanı yetiremiyorum. En büyük korkum mutsuz çocuklar yetistirmek. Yaşlar yakın olunca 2 Side kucak istiyor, ve kucakta tek olmak istiyorlar, kiskancliktan. Hele hasta iken deli gibi mutsuzlar.Sizede çok geçmiş olsun canım. Distir inşallah. Çocuklar hastalanmasin onların hastalığı herşey den zor.

Oy kuzum ne kadar zor çıkarıyor dişini Kaniyacak kadar. Su dişlerin hepsi ciksada rahatlasa.

Ah anlamadan diş çıkarmadı benimki hiç hepsini anladım ama bu başka geldi bide sıcaklar ok fena ateşi var hava sıcak klima açsam hasta olur mu derken kaldım arada uçuk çıkardı kuzum bide

Ah anlamadan diş çıkarmadı benimki hiç hepsini anladım ama bu başka geldi bide sıcaklar ok fena ateşi var hava sıcak klima açsam hasta olur mu derken kaldım arada uçuk çıkardı kuzum bide
Yaa uçuk nerden çıktı ki şimdi onun virüsü var biliyorsun virüs mü aldı ki birinden ağız içinde de olabilir pazartesi bir aile hekimine göster istersen canım genel durumu nasıl ateşi, iştahı vs

Ooo demek o kadar zor oldu heee
Ay bi fena oldum kıyamam paşama ben çabucak rahatlasın inşAllah

Jadesi . Geçmiş olsun jadem..çabucak iyileşir insAllah

neden ya neden diyorum. hiç mi Allah korkusu yok. nasıl bir kalptir akıldır vicdandır bu. çok üzgünüm. Allah zorda olanlara yardım etsin
amin canım, amin. ne Allah korkusu, ne insan, ne hayvan, ne doğa sevgisi, hiç bir şey yok. küçük bir kuşu yaralı görünce içimiz pir pir ediyor,yüreğimiz yariliyor. bunca cana sebep olanlar nasıl uyuyor acaba? başını yastığa nasıl koyuyor. vicdan nasil bu kadar devreden çıkabilir, aklım almıyor. Ne kadar zor,bir ömür emek verdiğin şeyleri alevlere teslim etmek.

eminim ki şu anda hepimiz ayniyiz. gözümü kapattığımda alev görüyorum. bildiğin yanıyor canlar. içim yanıyor. hele de hiç birşey yapmamak ne büyük vicdan azabı. sebep olanlar da yanarlar umarim

Çocuklardan haberleri falan hiç takip edemiyorum.. 1 gün sonra öğrendim ben.. Çok üzüldüm çok...Ali izleyip üzülmesin diye pek açmamaya çalışıyorum.. Biz burada perişan olurken yakınlarda yaşayanlar eminim daha daha kötü oluyordur... Allah yapanların cezasını versin..Rabbim bir daha yapmalarına müsaade etmesin inşAllah

eminim ki şu anda hepimiz ayniyiz. gözümü kapattığımda alev görüyorum. bildiğin yanıyor canlar. içim yanıyor. hele de hiç birşey yapmamak ne büyük vicdan azabı. sebep olanlar da yanarlar umarim
Ne tat kaldı ne tuz helinim hepimiz öyleyiz sosyal medyada kafa dağıtırdık biraz şimdi açtıkça yüreğimiz dağlanıyor dayanılacak gibi değil Allah yardımcımız olsun

Bende korktum gittik hemen vermedi bişey ateş yapmıştır dedi gönderdi ay benimki iyice dellendi huy değiştirdi iyice diş hiç iyi gelmedi bize

Ah sorma evi yanan köylülere mi yansam hayvanlara mı ağaçlara mı sebep olan günyüzü görmesin bu nasıl acımasızlık

Kaç zamandır yazamıyorum fırsat buldukça okuyup okuyup çıkıyorum. Herkesler iyidir umarım diyeceğim ama şu durumda kim iyi olabilir ki bir halı gibi dokunmuş Karadeniz ormanları karşımda bakarken içim gidiyor nasıl bu kadar kötü olabildik kadına çocuğa hayvana ağaca ormana sahip çıkamıyoruz koruyamıyoruz kelimeler düğümleniyor boğazıma evlatlarımızı nasıl bir gelecek bekliyor Zeynebim nasıl tedirgin Anne Bolu da hep ormanlık alan orasıda yanarsa şimdiden su biriktirelim hemen söndürürüz itfayeler yetişene kadar heryer yanar bende tema gönüllüsüyüm yangına yardım etmeliyim diyor yavrum

Ah güzel kuzum benim kalbini severim ne kötü günler kendimizi geçtik evlatlarımıza nasıl bir dünya bırakılacak neler görecekler endişe etmekten kafayı yiyecem yazık günah milletin hırsının siyasetinin politikasının kurbanı biz olmamalıyız günahımız yokki yazık değil mi evler hayvanlar yeşiller yok oldu gitti bir derdimiz daha bitmeden diğeri geliyor

Allah yardımcımız olsun ya rabbim kurban olduğum bi yağmur versin inşallah başka türlü sönmüyo yapanlar da bu ateşler de o ağaçlar gibi hayvanlar gibi cayır cayır yansın inşallah
Amin be kuzum amin ne zor Allah yardımcımız olsun yaralar sarılacak denip sarılmıyor başımızdakiler resmen dalga geçiyor bizle. İzmir depremine Ekim de 1 yıl olacak bırakın yapılmayı yıkılmaya bekleyen sürüyle boş binalar var

Ahh yavrumm kıyamam sana çok çok üzücü o ormanları yakanlar iki cihanda sefil olsunlar inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…