2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayşenin ateşi bir türlü düşmüyor dün akşam acile götürdük ateş düşürücünün etkisi geçesiye yeniden ateşleniyor gencecik belkide ilk görevi olan bir doktor baktı acilde benim ısrarımla sırtını dinledi boğazlarına falan baktı birşeyi yok diştendir diye gönderdi bizi ama eşimde biraz rahatsızdı ondan test aldılar bugün sonuç çıkacak ve sonuç belli olana kadar evden çıkamıyoruz gece çok kötü geçti Ayşe saatlerce ağladı kulağını tutmaya başladı diş mi kulağa vurdu yoksa kulakta mı iltihap var bilmiyorum elim kolum bağlı deli oluyorum evde sonuç inş negatif çıkarsa hiç beklemeden il merkezine çocuk doktoruna götürücem dua edin de negatif çıksın yoksa tam eve dönecekken Burda kalıp karantinaya girmek istemiyorum

Geçmiş olsun canım sonuç belli oldu mu?

Hoşgeldiniz canım evinize. Evdeki düzene dönünce tekrar yemeye başlar inşallah. Yer değişikliği çok etkiliyor kuzuları.

Kızlat sizinkiler de yaramazlık afacanlık ve kudurukluk katsayısında artış var mı? Hiç durmuyor ya bu kız hava da sıcak fenalardayım
Çok şükür biraz dizginlendi gibi benimki son zamanlarda. Deli dana gibi koşmuyoruz en azından artık ama yine hiç durmuyor özellikle annemlerde yeğenim de var onu kıskanıyor hiç durmuyor babam da çok gülüyor hareketlerine daha da şımarıyor. Canları sağolsun da öyle böyle büyüdüler baya

Saol canım çok şükür az önce negatif olduğunu öğrendik Ayşe de daha iyi bugün dünki gibi değil ateşi
Çok şükür sağsağlim evinize varırsınız inşallah canım bu ara o kadar salgın hastalık var ki. Ablamın kız da ateşlendi bikaç gün sonra tüm vucudu döküntü çıkardı kırmızı kırmızı sonra geçti kendiliğinden. Bir yazı okumuştum bu yazki salgınlarla alakalı. Karantinadan dolayı mikrop ve virüslere karşılaşmayan çocukların bağışıklığı düştüğü için salgınlar bu yaz daha fazlaymış. Ayşenink de muhtemelen virüs kaynaklı bir ateşti. Onunla geçmiş olsun
Umudum- siz naptınız gçtürebildiniz mi idrarı? Sonuçlar vs çıktı mı ne dedi doktorlar

Canım negatif çıkmasına sevindim ayşe de iyiymiş çok daha rahatsındır artık.
Çocuklar hastalanınca insan çok panikliyor ya geçmiş gitmiş olsun inşAllah

Ayy valla misss ben böyle çocuk görmedim oğluma kızardım ama bu bambaşka bi hareketli..düz duvara tırmanacak.. Abisinin plastik sandalyrsini heryere taşıyor üstüne çıkıp her yeri karıştırıyor bazen düşüyor bazen kalkıyor ama genellikle beni etrafında pervane ediyor ağlaması bol tabi gene bi büyüse azıcık kendini koruyabilse 3 yaşa ne kaldı şurda di mi ben de pek derttliymişim ha

Umudum- canım nasıl oldu senakuş? Test verebildiniz mi?
Jadesi baljade nerelerdesin?
D dilzar . Grubun kuş annesi nerelerdesin
N Nehir8077 . Bebiler nasıl bakalım
Aslihaydo . Sorsam mı sormasam mı asliyi kaybettik gerçi ama bi etiket atayım gene haydomuzu sorayım
S Susam_tanesi nasılsınız bakalım ipek böcüğü ile annişi
nzh99 dünüşüm nerelerdesin damadım nasıllar
Helinnnnn heliinn güzelllliiikk nerelerdesin güzel kalplii tatlı dilllii
SonsuzUmut orada biri var mı sesimi duyar mı hanımağam nasıllar

Unuttuğum varsa etiketleyin arkadaşlar
Sanki bayağı bi unuttuuğum var gibi ama pek uğramayanları etiketlemeye çalıştım..

Sağol canım benim inşallah sena kuzum nasıl oldu.iyidir inşallah.
ÇOk şükür genel anlamda iyiyiz inşallah siz de iyisinizdir , çocuklar nasıl oldu
Umudum- siz naptınız gçtürebildiniz mi idrarı? Sonuçlar vs çıktı mı ne dedi doktorlar
Veremedik idrar , bu perşembe burdan randevu aldım rica edeceğim aynı testleri istemeleri için . Bir de kan sonuçlarına bakmasını rica edeceğim bakalım buradaki doktora . 26 sında da ultrason randevumuz var Ankara’da . İdrarı da verirsek bütün hepsine Ankara’da bakarlar .
Umudum- canım nasıl oldu senakuş? Test verebildiniz mi?
Genel anlamda iyiyiz ama günde 4 şase kullanmamıza rağmen doktora gittik gideli hemen hemen her gün kustu . Tatile giderken gitmeden strese girmiştim nasıl yaparım kusarsa diye ama çok enteresan bir şekilde tatilde bir kere bile kusmadı bir hafta boyunca . Eve geldik , geldiğimiz gün başladı yine kusmalar . Bizde durumlar böyle . Sizler de iyisinizdir inşallah . Büyüdüler öyle böyle hala inanamıyorum . Bu ara sürekli arşiv karıştırıyorum , nasıl küçük ve çirkinmiş . Koca kız oldu şimdi

Nasıl oldu çocuklar Canım?
İylesmediler daha antibiyotiği yarın kesicez, havaya devam edeceğiz. Hiriltida burun akıntısı da bitmedi. İlk gunlerdeki gibi değiller ama hastalar hâlâ.sen nasılsın Göktuğ'um nasıl. Taşındınizmi yeni evinize.
Saol canım çok şükür az önce negatif olduğunu öğrendik Ayşe de daha iyi bugün dünki gibi değil ateşi
Çok geçmiş olsun ben yazana kadar şükür negatif sonucu almışsınız.
İdare ediyoruz iyi diyelim iyi olsun. sen nasılsın senin bebeler nasıl. Neler yapıyorsun.

Allah Allah kusmalarını tetikleyen ne olabilir ya..inşAllah sebebi de şifası da bulunur bu durumun..büyğdüler valla hamd olsun
İnşAllah daha da iyi olacaklar canım..
Bünyeleri kuvvetlidir teyze kuzularının
Az kaldı tamamen toparlayacaklar

Zamanla geçer inşallah artık burun akıntısı en sona kalıyor zaten. Genel durumları iyiyse atlatmışlar şükür Göktuğ iyi şükür burun akıntısı var onun da 1 aydır ama ilerlemedi sanırım dünden beri de pek akmıyor gibi. Terle, soğu, koştur derken hastalanıyırlar işte. Taşınmadık canım ev toplamaya başladım bugün banyo dolapları ı boşalttım koliledim sildim. Bakalım en iyi ihtimal Eylül başı gibi görünüyor.

Ben ne edeyim ben..ben de bilmiyorum..benim bina ile yan bina arası bir tataf çok bitişik 2.5 metre anca vardır boşluk belki yoktur bile. Kadının yatak odası benim ise mutfak denk geliyor..sabah saat 11 kahvaltı yapıyoruz camlardan sadece biri tepeden açık komple bile değil..baktım kadın çıkmış pijamaları ile bana ters ters bakıyor..üstelik de arada perde olmasına rağmen gözgöze geldik sonra içeri girdi.ses yapıyorsunuz rahatsız oluyoruz gibisinden ters ters baktı..çok sinir oldum..kapat camını o zaman ne açıyorsun..saat olmuş 11.. Çocukların da öyle ağam şağam sesi yoktu..bir ara ali çay için ağladı ama 1 dk sürmedi..erva mam mam diye hep bağırıyor o ayrı ama ne yapayım ağzını mı kapayım..
Neyse ben de kadın rahatsız oldu galiba deyip camı kapadım.ama sonra bi sinirlendim.. Kendi çocuğunu büyüten çocuk düşmanı oluyor arkadaş nasıl iş bu ya

Sabah sabah canım sıkıldı

Kusmaya mı şartlanıyor acaba enteresan tatilde hiç kusmaması da. Koşullu davranış mı geliştirdi evle acaba. Parkta, dışarda vs yediğinde kusuyor mu hiç?

Aman sıkma canını canım saat 11 de baya geç bir saat kahvaltı için. Biz olsaymışız komşusu o zaman görürmüş gününü saat 7 de mama sandalyesine konuyor Göktuğ malum camlar açılmaz artık yaz da bitiyor yavaş yavaş nasılsa takma kafana.
Ablamlar Tekirdağ merkezden ev tuttular bu arada. 5.kat deniz manzaralı bakalım yerleşsinler de seneye gideriz gibi yanlarına gezmeye

Ben de bu arada deplasmandan geldikten sonra görümceye kapıştım telefonda. Tam söyleyeceklerim bitmemişti yüzüme kapattı telefonu söyleyecelerimi eşime söyledim ben de bikaç gün sonra oğlu düşmüş dirseğini kırmış ameliyat olmuş. Ara utansın diyor ablam da boşver geçmiş olsun de diyor.Aramam sanırım bilemedim kafam karışık

Oo öncelikle hayırlı uğurlu olsun cancağzım bizim de 1 kat fazla olsa denizi görürlakin göremiyoruz
Ali sabah erkenden kalkıyor ama erva biraz düzen bozdu..bizim bu hafta düğünümüz vardı..çocuklar da biz de perişan olduk..yemek verdik öncesi sonrası falan mahfolduk.. Uyku düzeni kaydı yavruların.. Eşimin teyze kızı evlendi düğün yemeği bizim evin önünde oldu..ee öncesinde çeyiz dizmekten alışverişe hep koşturdum.. felaket bir yorgunluk hala kendime gelemedim.. Bi de bugün diş çektiricem.. Ağlayacağım sanırım korkudan

Ne oldu ki canım? Benim de eltiyle kapışmalarım bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…