- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
Size de geçmiş olsun canım kolaylıkla çıkarsın dişleriniGeçmiş olsun canım bizde perişanız ama diş bizimki belli çocuklar hasta olmasın ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size de geçmiş olsun canım kolaylıkla çıkarsın dişleriniGeçmiş olsun canım bizde perişanız ama diş bizimki belli çocuklar hasta olmasın ya
Czn amcamı bilirim bilmez miyim maharetli sempatik adam. Çok geçmiş olsun canım mide bağırsak gribi salgını da var maalesef çok kişi geçiriyor bu ara duyuyorum. Betül de bir gün kustu probiyotik şaseyle atlattık şükür devam etmedi. İştahları gri gelir de toparlanırlar inşallah sağlık olsun da tek.Valla bügünlerde ben evde czn burak gibi takılıyorum bilenler bilir czn burak diye bir aşçı var adam sürekli gülümseyerek ve yemeğe bakmayarak yemek yapıyor ben de öyleyim gözlerim dört dönüyor iş yaparken
Havalar sıcak.. Çocuklar huysuz..
Bu arada buralara uğrayamadığım zaman ciddi ishal atlattık..çok perişan bir durumdu...eşim çocuklar hem ateş hem ishal kusma beraberdi..sıra sıra hastalandılar.. Tam iyileştiler diyordum başa sarıyorlardı.. Kilo verdiler..iştahları da komple kesilmişti.. Ama artık toparlıyor sayılırız.. Bizdr böyleler böyle göktüğ ve kızlat nasıl? Tatil dönüşü adapte sorunu oldu mu? Yeni eve geçtiniz mi?
Uykusunda sadece ilk gün yukarı odaya çıkardım onun harici şezlongta uyuttum ilk uykuyu hep2.uykuya yemek öncesi duş alıdırıp odada yatırdım. Uyku sıkıntı yapmadı ama peşinde koşmak özelikle babayı yordu baya. Seneye daha güzel olur yanlış doğru anlarlar inşallah daha rahat ederiz.Ay tatil anlaşılmıyor ki çocukla peşine sürekli suya girmek istemez sıcağın alnında oturursun uyku saati gelince hop odaya çekil gece hayatı özledim a dostlar
Hoş geldiniz evinize ne güzel yine speedy özelliğine hemen yerleşmişsin beni en çok o yoruyor
Sağol güzel arkadaşımGeçmiş olsun canım ateş baya yükselmiş. Ben yazana kadar ipek kuzum iylesmis sanırım sevindim.
Hoşgeldin canım geçmiş olsun.
İpek den rahatsız olunur mu ki yaaaHerkes rahatsız Olmaz ama olan varsa da ne diyim benim yanıma ipek gibi kız gelse anasına vermem iyi tatiller k
Allahtan birinin kafaya gelmedi..o gün sıcaktan bunalmıştım..tutamadım ya telefonu kız çok anlık oldu..elimden aldı ver kızım derken atıverdi o günden beri balkona çıkarmıyorum valla korkudanKız kim girebildi ki ben hala kendime gelemedim ya erva attı demek ha telefonu Ah kıyamam ya bir şey de denmez off kötü olmuş
Bizim de dişler zorluyor arada ateş yapıyor ama hala çıkamadı.. Sagğol canım.toparlarlar zamanla inşAllah..Sorma şekerparem hep öyle eridik sıcaktan dişler de bu sıcaga geldi sabırsızlıkla memlekete gitmeyi bekliyorum serin olur en azından biraz daha
Geçmiş olsun canım verilir alınır kilo canları sağ olsun da
Evet ya kime sorsam yaşamış bu sene ıshal kusma falan..nedense çok olmuş... Ee buluyorlar böyle minnoş kızı severler tabiBizim kız salça olmadan insanlar bize salça olmaya başladı burda da nazara gelmesek bari . Zaten totomuzu zor düzeltiyoruz . İshal kusma hep var bak . Gelmeden önce eşim ve senada da vardı . Arkadaş Giresun’da onlar da yaşamış aynısını . Size de çok geçmiş olsun .
Canım benim teşekkür ederim güzel kalpliii insan ben de sizle konuşunca çok mutlu oldumuçtu fiyatlar ne yazik ki ben iki seçenek arasindayim ama öyle de kaldım arada karar veremiyorum. bi yandan da bakmaya devam ✌
ayyy nasıl mutlu oldum seni görünce. oh be dedim vala. enerjisi güzel insan hoşgeldin. geçmiş olsun size de
he ya. neden boyle oldu ki. eskiden de zordu ama muhabbet yoğun olunca illa katılım oluyordu şimdi kaldık öyle
Çok geçmiş olsun ya neler olmuş doktora da gitmişsiniz daha ne yapacaksınız inşallah en kısa zamanda şifa bulurlar. Çocuklar hasta olunca çok zor hele ki 2 çocuk hasta olunca düşünemiyorumBende hiç fırsat bulup giremiyorum, girdiğimde ise hemen çıkmak zorunda kalıyorum.oglum arefe günü bağırsak enfeksiyonu oldu, 3 güne iğne verdiler. Sonra burun akıntısı başladı bende serum fizyolojik le sürekli yıkadım. Duru yada geçti oda iğne vuruldu. Bizde doktora nasılsa gittik diye basit bı burun akıntısı dedik, cahillik işte, sadece yıkama ile durduk. Genel durumları iyiydi. 4 gündür balgamlı öksürük kusma başladı. Meğer verilen antibiyotik iğne yeterli gelmemiş, bende burunlarını temizledigim için kotulesmemisler. Bağırsak enfeksiyonu da ishalde olmadıkları için mikrobu atamamislar. İkisininde mukus ciğere akmış Duru meme emdiği için onun durumu daha iyi. Ama oğlum ciğere yer etmiş günde 7 kere umuta hava 2 farklı ilaç, duruyada 2 kere ventolin veriyirum. Antibiyotik ve diğer ilaçları saymıyorum. Hiç fırsat bulup yazamadım, ne gecem var ne gündüzüm öksürükten uyuyamiyorlarda. Arefeden beri kuzularim mahvoldu. Basit bir sümük bizi uykumuzdan yememizden icmemizden etti. Sürekli aglayan iki bebem var. İkiside kucağımda.
Devamı da öyle gelsin inşallah kuzum su kuşu oldu bunlarTatilin ilk gününden bildiriyorum ipek denizi çok sevdi. Sudan da korkmadı. Kenarda kum oynayalım diyorum denize doğru koşuyor sanki kırk yıllık yüzücü gibi bir de suda kendini bırakmak istiyor aynı yürürkenki deli cesaret burda da var Peşinde koştuk durduk ama bence güzeldi ilk gün
Sağol kuzum ama hastalığa çevirdi malesef ateş hala var burun akıntısı hapşırma da başladıSize de geçmiş olsun canım kolaylıkla çıkarsın dişlerini
Allah yardımcın olsun işini kolaylaştırsın . İki çocukla bu yıl gördüğün son hastahane olur inşallah çok yoruldun . Evde biri hasta olunca hepsine geçiyor zaten . Sen dikkat et bari . İnşallah çabuk atlatır yavrular daBende hiç fırsat bulup giremiyorum, girdiğimde ise hemen çıkmak zorunda kalıyorum.oglum arefe günü bağırsak enfeksiyonu oldu, 3 güne iğne verdiler. Sonra burun akıntısı başladı bende serum fizyolojik le sürekli yıkadım. Duru yada geçti oda iğne vuruldu. Bizde doktora nasılsa gittik diye basit bı burun akıntısı dedik, cahillik işte, sadece yıkama ile durduk. Genel durumları iyiydi. 4 gündür balgamlı öksürük kusma başladı. Meğer verilen antibiyotik iğne yeterli gelmemiş, bende burunlarını temizledigim için kotulesmemisler. Bağırsak enfeksiyonu da ishalde olmadıkları için mikrobu atamamislar. İkisininde mukus ciğere akmış Duru meme emdiği için onun durumu daha iyi. Ama oğlum ciğere yer etmiş günde 7 kere umuta hava 2 farklı ilaç, duruyada 2 kere ventolin veriyirum. Antibiyotik ve diğer ilaçları saymıyorum. Hiç fırsat bulup yazamadım, ne gecem var ne gündüzüm öksürükten uyuyamiyorlarda. Arefeden beri kuzularim mahvoldu. Basit bir sümük bizi uykumuzdan yememizden icmemizden etti. Sürekli aglayan iki bebem var. İkiside kucağımda.
Canımm çok geçmiş olsun cahillikle ne alakası var doktora götürmüşsün. Hastalığın seyri böyleymiş demek temizlemesen daha da ilerleyecekti muhtemelen. İnşallah kısa sürede toparlarlar Allah sana sağlık, güç, kuvvet versinBende hiç fırsat bulup giremiyorum, girdiğimde ise hemen çıkmak zorunda kalıyorum.oglum arefe günü bağırsak enfeksiyonu oldu, 3 güne iğne verdiler. Sonra burun akıntısı başladı bende serum fizyolojik le sürekli yıkadım. Duru yada geçti oda iğne vuruldu. Bizde doktora nasılsa gittik diye basit bı burun akıntısı dedik, cahillik işte, sadece yıkama ile durduk. Genel durumları iyiydi. 4 gündür balgamlı öksürük kusma başladı. Meğer verilen antibiyotik iğne yeterli gelmemiş, bende burunlarını temizledigim için kotulesmemisler. Bağırsak enfeksiyonu da ishalde olmadıkları için mikrobu atamamislar. İkisininde mukus ciğere akmış Duru meme emdiği için onun durumu daha iyi. Ama oğlum ciğere yer etmiş günde 7 kere umuta hava 2 farklı ilaç, duruyada 2 kere ventolin veriyirum. Antibiyotik ve diğer ilaçları saymıyorum. Hiç fırsat bulup yazamadım, ne gecem var ne gündüzüm öksürükten uyuyamiyorlarda. Arefeden beri kuzularim mahvoldu. Basit bir sümük bizi uykumuzdan yememizden icmemizden etti. Sürekli aglayan iki bebem var. İkiside kucağımda.
Sağol canım karnım ağrıyor dediği günün akşamı gittik. İğneleri oluncada içim rahatlamıştı. Etraftanda antibiyotik onların goysunu yumuşattı kabarttı denilince, saf gibi hep burunlarını yıkadım. Zorluğu inan umrumda değil, ama o kadar uzgunumki. Sürekli burun yika, ilaç ver hava ver, sürekli ağlatıyor um çocukları.Çok geçmiş olsun ya neler olmuş doktora da gitmişsiniz daha ne yapacaksınız inşallah en kısa zamanda şifa bulurlar. Çocuklar hasta olunca çok zor hele ki 2 çocuk hasta olunca düşünemiyorum
Sağol canım benim inşallah sena kuzum nasıl oldu.iyidir inşallah.Allah yardımcın olsun işini kolaylaştırsın . İki çocukla bu yıl gördüğün son hastahane olur inşallah çok yoruldun . Evde biri hasta olunca hepsine geçiyor zaten . Sen dikkat et bari . İnşallah çabuk atlatır yavrular da
Sağol canım haklısın ama ne bilim üzülüyorum, kendime kızıyorum tatilde sefil ettim çocukları. Keşke bu seferde burunları akıyor diye gitseydim. Şuan Duru uyuyor yanımda, sesini duyman lazım. Koca insan horluyor gibi, birde tak tak öksürüyor. Umut desen oda dizime yattı, takır tukur oda öksürükten dalamiyor gözünden uyku akıyor.Canımm çok geçmiş olsun cahillikle ne alakası var doktora götürmüşsün. Hastalığın seyri böyleymiş demek temizlemesen daha da ilerleyecekti muhtemelen. İnşallah kısa sürede toparlarlar Allah sana sağlık, güç, kuvvet versin
E akıllı kadınsın vesselam ben olsam komple dönüp yıkmayı beklerdim işteCzn amcamı bilirim bilmez miyim maharetli sempatik adam. Çok geçmiş olsun canım mide bağırsak gribi salgını da var maalesef çok kişi geçiriyor bu ara duyuyorum. Betül de bir gün kustu probiyotik şaseyle atlattık şükür devam etmedi. İştahları gri gelir de toparlanırlar inşallah sağlık olsun da tek.
Tatil dönüşü rahatladı Göktuğ evde babannesigilde çok huysuzdu burda iyi şükür gerçi ablamlar burda hep annemler deyiz. Ablamın kızı 10 aylık onu sıkıştırıyor ayağını, kolunu bacağını sıkıyor ilk fırsatta. sürekli tetikteyiz ama saniyede yapıyor bebiii bebiii diye gidiyor yalandan bir sarılıyor öpüyor sonra başlıyor. Tüm oyuncakları elinden alıyor falan eşkiya gibi aynı mutfakta ne bulursa çekip çekip getiriyor yiyor.
Kızlar iyi kuzenleriyle vakit geçiriyorlar.
Biz eve taşınmadık henüz araya tatil bayram girince tapu işlemleri kaldı. Biraz eksiğimiz vardı onun için kredi başvusı yaptık bu hafta çıkarsa inşallah tapuyu alacaz. Adamlar Eylül başına kadar çıkamayız dediler bize de sıkıntı olacak biraz ama yapacak bişey yok yavaştan toplanırım hem acele olmaz dedik bakalım.
Uykusunda sadece ilk gün yukarı odaya çıkardım onun harici şezlongta uyuttum ilk uykuyu hep2.uykuya yemek öncesi duş alıdırıp odada yatırdım. Uyku sıkıntı yapmadı ama peşinde koşmak özelikle babayı yordu baya. Seneye daha güzel olur yanlış doğru anlarlar inşallah daha rahat ederiz.
Ben kaynanamda kaldım ya tatil eşyaları valizleri herşeyi orda yıkadım yerleştirdim kirli kıyafet çok azdı temizleri de alıp alıp koydum dolaplara çabucak bitti tatilden direk gelsem zordu valla. Sana da kolay gelsin canım
Düşünsene birinin kafaya geldiğini Aaa küçücük yaşında milletin kafasını yarardı neyse sağlık olsun ne diyelim canımSağol güzel arkadaşım
İpek den rahatsız olunur mu ki yaaa
Allahtan birinin kafaya gelmedi..o gün sıcaktan bunalmıştım..tutamadım ya telefonu kız çok anlık oldu..elimden aldı ver kızım derken atıverdi o günden beri balkona çıkarmıyorum valla korkudan
Bizim de dişler zorluyor arada ateş yapıyor ama hala çıkamadı.. Sagğol canım.toparlarlar zamanla inşAllah..
Evet ya kime sorsam yaşamış bu sene ıshal kusma falan..nedense çok olmuş... Ee buluyorlar böyle minnoş kızı severler tabi
Canım benim teşekkür ederim güzel kalpliii insan ben de sizle konuşunca çok mutlu oldum
Ay bi düzelmedi kuzuları ya kıyamam hep arka arkaya geldi ne zor baharım Allah yardımcın olsun şifa versin kuzularaBende hiç fırsat bulup giremiyorum, girdiğimde ise hemen çıkmak zorunda kalıyorum.oglum arefe günü bağırsak enfeksiyonu oldu, 3 güne iğne verdiler. Sonra burun akıntısı başladı bende serum fizyolojik le sürekli yıkadım. Duru yada geçti oda iğne vuruldu. Bizde doktora nasılsa gittik diye basit bı burun akıntısı dedik, cahillik işte, sadece yıkama ile durduk. Genel durumları iyiydi. 4 gündür balgamlı öksürük kusma başladı. Meğer verilen antibiyotik iğne yeterli gelmemiş, bende burunlarını temizledigim için kotulesmemisler. Bağırsak enfeksiyonu da ishalde olmadıkları için mikrobu atamamislar. İkisininde mukus ciğere akmış Duru meme emdiği için onun durumu daha iyi. Ama oğlum ciğere yer etmiş günde 7 kere umuta hava 2 farklı ilaç, duruyada 2 kere ventolin veriyirum. Antibiyotik ve diğer ilaçları saymıyorum. Hiç fırsat bulup yazamadım, ne gecem var ne gündüzüm öksürükten uyuyamiyorlarda. Arefeden beri kuzularim mahvoldu. Basit bir sümük bizi uykumuzdan yememizden icmemizden etti. Sürekli aglayan iki bebem var. İkiside kucağımda.
Sağol canım birtanesi hastalanınca hemen diğeride hastalanıyor. İki tane olunca gerekli özeni gösteremiyor um sanırım.Ay bi düzelmedi kuzuları ya kıyamam hep arka arkaya geldi ne zor baharım Allah yardımcın olsun şifa versin kuzulara
Bende hiç fırsat bulup giremiyorum, girdiğimde ise hemen çıkmak zorunda kalıyorum.oglum arefe günü bağırsak enfeksiyonu oldu, 3 güne iğne verdiler. Sonra burun akıntısı başladı bende serum fizyolojik le sürekli yıkadım. Duru yada geçti oda iğne vuruldu. Bizde doktora nasılsa gittik diye basit bı burun akıntısı dedik, cahillik işte, sadece yıkama ile durduk. Genel durumları iyiydi. 4 gündür balgamlı öksürük kusma başladı. Meğer verilen antibiyotik iğne yeterli gelmemiş, bende burunlarını temizledigim için kotulesmemisler. Bağırsak enfeksiyonu da ishalde olmadıkları için mikrobu atamamislar. İkisininde mukus ciğere akmış Duru meme emdiği için onun durumu daha iyi. Ama oğlum ciğere yer etmiş günde 7 kere umuta hava 2 farklı ilaç, duruyada 2 kere ventolin veriyirum. Antibiyotik ve diğer ilaçları saymıyorum. Hiç fırsat bulup yazamadım, ne gecem var ne gündüzüm öksürükten uyuyamiyorlarda. Arefeden beri kuzularim mahvoldu. Basit bir sümük bizi uykumuzdan yememizden icmemizden etti. Sürekli aglayan iki bebem var. İkiside kucağımdaol
Alıntı gibi oldu ama düzelmiyor.baharım geçmiş olsun.Ah Yine başlamışssın kendini suçlamaya.. Olacağı varmış olmuş..ne diye kendini suçluyorsun? Bu ishalli soğuk algınlığı karışıklı şey her neyse mahfetti çocukları bu sene..biz de mahfolduk.. En son Ali merdivenden çıkarken merdivene yattı çıkamıyorum gücüm yok dedi çok üzülmüş ve korkmuştum.. Biz de kurbandan 10 gün önce başladık..toparladık sayılır.. Merak etme toparlarlar.. Hem doktor kontrolündeler çabucak iyileşecekler inşAllah Yeter ki sen kendini üzme tamam mı.. Yılmak yok... Sevgilerimi ve dualarımı yolluyorum
Kız virüsü koca dünya tutamadı ne hale geldik sen nasıl tutacaksın özenle alakası yok bunun virüs yayılıyor her seferinde anneliğini eşliğini kısacası kendini suçlama lütfen bir anne evlatları hasta olsun diye bir şey yapar mı akıl işi mi buSağol canım birtanesi hastalanınca hemen diğeride hastalanıyor. İki tane olunca gerekli özeni gösteremiyor um sanırım.
Sağol canım benim sanırım diş ya da üşütme bilemedim ama 38 civarı 4 gündür çok geçmiyor 38 i diş olabilir ay anlamıyor ki insan neyden oluyor dişini de göstermiyor sıpaJadesi . Size de geçmiş olsun canım.. Ateşiniz çıkmış. Daha iyisinizdir umarım?
Olsun geç olsun güç olmasın derler cancağzım hayırlısı ile taşınırsınız inşAllahCzn amcamı bilirim bilmez miyim maharetli sempatik adam. Çok geçmiş olsun canım mide bağırsak gribi salgını da var maalesef çok kişi geçiriyor bu ara duyuyorum. Betül de bir gün kustu probiyotik şaseyle atlattık şükür devam etmedi. İştahları gri gelir de toparlanırlar inşallah sağlık olsun da tek.
Tatil dönüşü rahatladı Göktuğ evde babannesigilde çok huysuzdu burda iyi şükür gerçi ablamlar burda hep annemler deyiz. Ablamın kızı 10 aylık onu sıkıştırıyor ayağını, kolunu bacağını sıkıyor ilk fırsatta. sürekli tetikteyiz ama saniyede yapıyor bebiii bebiii diye gidiyor yalandan bir sarılıyor öpüyor sonra başlıyor. Tüm oyuncakları elinden alıyor falan eşkiya gibi aynı mutfakta ne bulursa çekip çekip getiriyor yiyor.
Kızlar iyi kuzenleriyle vakit geçiriyorlar.
Biz eve taşınmadık henüz araya tatil bayram girince tapu işlemleri kaldı. Biraz eksiğimiz vardı onun için kredi başvusı yaptık bu hafta çıkarsa inşallah tapuyu alacaz. Adamlar Eylül başına kadar çıkamayız dediler bize de sıkıntı olacak biraz ama yapacak bişey yok yavaştan toplanırım hem acele olmaz dedik bakalım.
Uykusunda sadece ilk gün yukarı odaya çıkardım onun harici şezlongta uyuttum ilk uykuyu hep2.uykuya yemek öncesi duş alıdırıp odada yatırdım. Uyku sıkıntı yapmadı ama peşinde koşmak özelikle babayı yordu baya. Seneye daha güzel olur yanlış doğru anlarlar inşallah daha rahat ederiz.
Ben kaynanamda kaldım ya tatil eşyaları valizleri herşeyi orda yıkadım yerleştirdim kirli kıyafet çok azdı temizleri de alıp alıp koydum dolaplara çabucak bitti tatilden direk gelsem zordu valla. Sana da kolay gelsin canım