- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
Yaaa uzun zaman sonra ilk kez biri beni etiketlemiş canımaın . Hayırlı olsun canım benim iyiyi şükür bizde tatil memleket bayram derken ancak geldik eve bir hafta olmadı ama hanım kız gripli kalabalıktan geldi alışmadı sürekli yedir gezdir uyut modundayız@ogretmen61 ayy iyi yapmissiniz canim benimde cok ihtiyacim var ama iste kizi kime birakaym babasina bile gitmiyor
Jadesi canim bugun bende 5 li rakamlari gördüm hadi gözümüz aydin devami gelir insallah
Umudum- cok gecmis olsun canim simdi nasil sonuclar ne cikti ?
@Zeyay1420 N Nehir8077 @AslihaydoHelinnnnn @Sonsuz umut Kalppare ebru_can_ebru siz nasilsiniz canlar? misskokulumm ohh iyi tatiller:)
Kizlar bu arada araba satılıyor insallah pzrtesi gunu bir aksilik olmazsa cok iyi olacak bende hemen memlekete gidecegim kismet olursa
Çok geçmiş olsun ya inş geçer hemenKızlar ipek de hasta oldu ilk defa. Burda hava 2 gündür çok serin yağmur yağdı. Bir anda aşırı terlerken üşümeye başladık. Sanırım soğuk algınlığı oldu. Ateşi var calpol verdim. Önce babam da nezleydi acaba aslında covidde anlamadık mı diye korktuk adamı hastaneye yolladık test verdi. Negatif çıktı. Sonra banyo sonrası sırtında kızarıklık oldu söndü şu 6.hastalık benzeri bişey sandım. Doktora sordum. Belirtilerden rhinovirus dedi. Sadece ateş düşürücü verecekmişim başka bişey gerekmiyormuş. Bakalım daha burnu da akmaya başlar dedi henüz öyle bişey yok. Ateşi 39.8 e kadar çıkınca çok korktuk sonra da 38 civarı seyretti akşama doğru daha iyi gibi. Şükür.
Ah be canım hoş geldinsenakuş da rahatsızmış sıze de gecmiş olsun canım.. Nasıl oldunuz bakalım? Bu arada beni merak etmişsinçiçeklerimi lütfen kabul et
Ah be canım hoş geldinArada girip bakıyorum da son girilme tarihine 9 Temmuz , merak etmiştim . Ekstra hesap da yok ki soralım nerdesin diye . Buralar baya sessizleşti . Sena nın kusmaları baya sıkıntılı . Ankara’ya gittik bakalım kan , röntgen filan bakıldı . İdrar veremedik . Şimdi tatildeyiz dönünce idrar vermeye çalışacağız , 26 ağystosta da ultrason çektirip tüm sonuçlarla gastro ya gideceğiz inşallah
Teşekkür ederim şekercim bugün iyiydi bir günlük bişeymiş herhalde anlamadık ama iyi olsun önemli olan o.Sizi vicdansızlar siziiiiben geldim ben hani şu hiç merak etmediğiniz şekerpare yahu insan biraz merak eder giremedim hiç ne zamandır ölsem kalsam umrunuz değel gardaş
Neyse sitemlerimi şu köşeye bırakıp bir halinizi sorayımnasılsınız bakalım canlarım benim şifre problemi oldu..erva telefonumu balkondan attı da
S Susam_tanesi canım okudum ipek rahatsızmış..umarım daha iyi olmuşturgeçmiş olsun
Umudum- senakuş da rahatsızmış sıze de gecmiş olsun canım.. Nasıl oldunuz bakalım? Bu arada beni merak etmişsin çiçeklerimi lütfen kabul et
BKGK . Bahar arabanız satılmış hayırlı uğurlu olsun canım sen de beni merak etmişsin sevgilerimi yolluyorum canım
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim şekercim bugün iyiydi bir günlük bişeymiş herhalde anlamadık ama iyi olsun önemli olan o.
Ben de pek giremiyordum bir iki seferdir girip özet geçiyorum işte. Epeydir de yazamayan çok var artık yoğunluğa tatillere sıcaklara bağladık biz de
Telefonuna geçmiş olsun sen de hoşgeldin
Hoşgeldin canım iyi olmanıza sevindim aklımdaydın ama yazmamışım neredesin diyeSizi vicdansızlar siziiiiben geldim ben hani şu hiç merak etmediğiniz şekerpare yahu insan biraz merak eder giremedim hiç ne zamandır ölsem kalsam umrunuz değel gardaş
Neyse sitemlerimi şu köşeye bırakıp bir halinizi sorayımnasılsınız bakalım canlarım benim şifre problemi oldu..erva telefonumu balkondan attı da
S Susam_tanesi canım okudum ipek rahatsızmış..umarım daha iyi olmuşturgeçmiş olsun
Umudum- senakuş da rahatsızmış sıze de gecmiş olsun canım.. Nasıl oldunuz bakalım? Bu arada beni merak etmişsin çiçeklerimi lütfen kabul et
BKGK . Bahar arabanız satılmış hayırlı uğurlu olsun canım sen de beni merak etmişsin sevgilerimi yolluyorum canım
Valla bügünlerde ben evde czn burak gibi takılıyorumHoşgeldin canım iyi olmanıza sevindim aklımdaydın ama yazmamışım neredesin diyeçocuklar nasıl sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım ateş baya yükselmiş. Ben yazana kadar ipek kuzum iylesmis sanırım sevindim.Kızlar ipek de hasta oldu ilk defa. Burda hava 2 gündür çok serin yağmur yağdı. Bir anda aşırı terlerken üşümeye başladık. Sanırım soğuk algınlığı oldu. Ateşi var calpol verdim. Önce babam da nezleydi acaba aslında covidde anlamadık mı diye korktuk adamı hastaneye yolladık test verdi. Negatif çıktı. Sonra banyo sonrası sırtında kızarıklık oldu söndü şu 6.hastalık benzeri bişey sandım. Doktora sordum. Belirtilerden rhinovirus dedi. Sadece ateş düşürücü verecekmişim başka bişey gerekmiyormuş. Bakalım daha burnu da akmaya başlar dedi henüz öyle bişey yok. Ateşi 39.8 e kadar çıkınca çok korktuk sonra da 38 civarı seyretti akşama doğru daha iyi gibi. Şükür.
Hoşgeldin canım geçmiş olsun.Valla bügünlerde ben evde czn burak gibi takılıyorumbilenler bilir czn burak diye bir aşçı var adam sürekli gülümseyerek ve yemeğe bakmayarak yemek yapıyor ben de öyleyim gözlerim dört dönüyor iş yaparken
Havalar sıcak.. Çocuklar huysuz..
Bu arada buralara uğrayamadığım zaman ciddi ishal atlattık..çok perişan bir durumdu...eşim çocuklar hem ateş hem ishal kusma beraberdi..sıra sıra hastalandılar.. Tam iyileştiler diyordum başa sarıyorlardı.. Kilo verdiler..iştahları da komple kesilmişti.. Ama artık toparlıyor sayılırız.. Bizdr böyleler böylegöktüğ ve kızlat nasıl? Tatil dönüşü adapte sorunu oldu mu? Yeni eve geçtiniz mi?
Ay tatil anlaşılmıyor ki çocuklaBiz evimize geldik şükür dün akşam kızlar yol yordu epey kendime gelemedim halen. Göktuğ u ben araba koltuğunda oturttum yoksa zabdedemiyorum öne geçmeye çalışıyor falan. Dönüşte Ankara ya kadar güzel uyudu. Bişeyler yedi azcık mola verdik Ankarada kardeşime uğradık orda oynadı uykusu gelince tekrar düştük yola. 2 saate kadar uyudu sonrası zordu atıştırmalık kuru meyve, galeta, çubuk kraker dönüşümlü verdim şarkılar oyunlar kısa molalar derken 3 saat baya yorulduk. Şükür kazasız belasız geldik. Gelince bir çorba içirip yatırdım. Ben de valizler boşalttım bitirdim işi gücü. Darısı başınıza hepiniz sağlıkla gidip gelin evlerinize inşallah. Rahat yolculuklarınız olsun. S Susam_tanesi bizim de tatil öyleydi hiç oturmadı benim oğlan. Acıkınca mama sandalyesinde oturdu hemen yeyip kalktı biz sıra sıra yedik yiyemedim bile kilo almamışım düşün bir de kalkınca milleti taciz etti. Çocukların yanına gidip abbiii abbbaaa kaaadeşşş ellerindekileri almaya çalışmalar falan, gözlerinin içine bakıyor insanların havuza atlamaya çalışmalar, milletin topuna oyuncağına salça olmalar, ağlamadı şükür ama yorulduk haliyle. Küçük çocukla bu kadar olur anca sizinki daha dingin geçer inşallah
Herkes rahatsız Olmaz ama olan varsa da ne diyim benim yanıma ipek gibi kız gelse anasına vermemİnşallah öyle geçer sizinki tam benim korktuğum gibi geçmiş. Bir yerleri karıştırsın gitsin gezsin koşarız peşinde ama insanları rahatsız edince çok huzursuz oluyorum. 2 kere pikniğe gittik ikisinde de yan ailelere sardı toplarını alıyor çocuklarıla oynamak istiyor sandalyelerini elliyor. Tatilde millet rahatsız edilmek de istemez yani herkes dinlenmeye geliyor. Kum toprak çamur su çok seviyor artık ona güveniyorum. İnşallah amin
Geçmiş olsun canım bizde perişanız ama diş bizimki belliKızlar ipek de hasta oldu ilk defa. Burda hava 2 gündür çok serin yağmur yağdı. Bir anda aşırı terlerken üşümeye başladık. Sanırım soğuk algınlığı oldu. Ateşi var calpol verdim. Önce babam da nezleydi acaba aslında covidde anlamadık mı diye korktuk adamı hastaneye yolladık test verdi. Negatif çıktı. Sonra banyo sonrası sırtında kızarıklık oldu söndü şu 6.hastalık benzeri bişey sandım. Doktora sordum. Belirtilerden rhinovirus dedi. Sadece ateş düşürücü verecekmişim başka bişey gerekmiyormuş. Bakalım daha burnu da akmaya başlar dedi henüz öyle bişey yok. Ateşi 39.8 e kadar çıkınca çok korktuk sonra da 38 civarı seyretti akşama doğru daha iyi gibi. Şükür.
Maşallah canım hiç evde değilsin kiYaaa uzun zaman sonra ilk kez biri beni etiketlemiş canımaın . Hayırlı olsun canım benim iyiyi şükür bizde tatil memleket bayram derken ancak geldik eve bir hafta olmadı ama hanım kız gripli kalabalıktan geldi alışmadı sürekli yedir gezdir uyut modundayız
Kız kim girebildi ki ben hala kendime gelemedimSizi vicdansızlar siziiiiben geldim ben hani şu hiç merak etmediğiniz şekerpare yahu insan biraz merak eder giremedim hiç ne zamandır ölsem kalsam umrunuz değel gardaş
Sorma şekerparem hep öyle eridik sıcaktanValla bügünlerde ben evde czn burak gibi takılıyorumbilenler bilir czn burak diye bir aşçı var adam sürekli gülümseyerek ve yemeğe bakmayarak yemek yapıyor ben de öyleyim gözlerim dört dönüyor iş yaparken
Havalar sıcak.. Çocuklar huysuz..
Bu arada buralara uğrayamadığım zaman ciddi ishal atlattık..çok perişan bir durumdu...eşim çocuklar hem ateş hem ishal kusma beraberdi..sıra sıra hastalandılar.. Tam iyileştiler diyordum başa sarıyorlardı.. Kilo verdiler..iştahları da komple kesilmişti.. Ama artık toparlıyor sayılırız.. Bizdr böyleler böylegöktüğ ve kızlat nasıl? Tatil dönüşü adapte sorunu oldu mu? Yeni eve geçtiniz mi?
Bizim kız salça olmadan insanlar bize salça olmaya başladı burda daHoşbuldum umudum
Düzelecek inşAllah canım...kimi çocukta oluyor büyüdükçe düzeliyor merak etmeeşimin yeğeni de böyle büyümüş.
Tatilinizin tadını çıkarın bakalım..minik kuşu da oku bolca..nazarlanıyor hemen boncuk
uçtu fiyatlar ne yazik ki ben iki seçenek arasindayim ama öyle de kaldım arada karar veremiyorum. bi yandan da bakmaya devam ✌Ben vazgeçtim bakmaktanbizde alacağız ama çok pahalı. 300 civarı bir ev alacağız ama muhtemelen beğenmeyip kiraya vereceğim. Amasya’da çok pahalı evler. İlerde alır otururum diye avunuyorum artık
ayyy nasıl mutlu oldum seni görünce. oh be dedim vala. enerjisi güzel insan hoşgeldin. geçmiş olsun size deSizi vicdansızlar siziiiiben geldim ben hani şu hiç merak etmediğiniz şekerpare yahu insan biraz merak eder giremedim hiç ne zamandır ölsem kalsam umrunuz değel gardaş
he ya. neden boyle oldu ki. eskiden de zordu ama muhabbet yoğun olunca illa katılım oluyordu şimdi kaldık öyleEskiden buralar dutluğğğduuu
Şinci bir sessizlik sarmış her yanı