2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Czn amcamı bilirim bilmez miyim maharetli sempatik adam. Çok geçmiş olsun canım mide bağırsak gribi salgını da var maalesef çok kişi geçiriyor bu ara duyuyorum. Betül de bir gün kustu probiyotik şaseyle atlattık şükür devam etmedi. İştahları gri gelir de toparlanırlar inşallah sağlık olsun da tek.
Tatil dönüşü rahatladı Göktuğ evde babannesigilde çok huysuzdu burda iyi şükür gerçi ablamlar burda hep annemler deyiz. Ablamın kızı 10 aylık onu sıkıştırıyor ayağını, kolunu bacağını sıkıyor ilk fırsatta. sürekli tetikteyiz ama saniyede yapıyor bebiii bebiii diye gidiyor yalandan bir sarılıyor öpüyor sonra başlıyor. Tüm oyuncakları elinden alıyor falan eşkiya gibi aynı mutfakta ne bulursa çekip çekip getiriyor yiyor.
Kızlar iyi kuzenleriyle vakit geçiriyorlar.
Biz eve taşınmadık henüz araya tatil bayram girince tapu işlemleri kaldı. Biraz eksiğimiz vardı onun için kredi başvusı yaptık bu hafta çıkarsa inşallah tapuyu alacaz. Adamlar Eylül başına kadar çıkamayız dediler bize de sıkıntı olacak biraz ama yapacak bişey yok yavaştan toplanırım hem acele olmaz dedik bakalım.
Uykusunda sadece ilk gün yukarı odaya çıkardım onun harici şezlongta uyuttum ilk uykuyu hep2.uykuya yemek öncesi duş alıdırıp odada yatırdım. Uyku sıkıntı yapmadı ama peşinde koşmak özelikle babayı yordu baya. Seneye daha güzel olur yanlış doğru anlarlar inşallah daha rahat ederiz.
Ben kaynanamda kaldım ya tatil eşyaları valizleri herşeyi orda yıkadım yerleştirdim kirli kıyafet çok azdı temizleri de alıp alıp koydum dolaplara çabucak bitti tatilden direk gelsem zordu valla. Sana da kolay gelsin canım

Geçmiş olsun canım ateş baya yükselmiş. Ben yazana kadar ipek kuzum iylesmis sanırım sevindim.

Hoşgeldin canım geçmiş olsun.
Sağol güzel arkadaşım
Herkes rahatsız Olmaz ama olan varsa da ne diyim benim yanıma ipek gibi kız gelse anasına vermem iyi tatiller k
İpek den rahatsız olunur mu ki yaaa
Kız kim girebildi ki ben hala kendime gelemedim ya erva attı demek ha telefonu Ah kıyamam ya bir şey de denmez off kötü olmuş
Allahtan birinin kafaya gelmedi..o gün sıcaktan bunalmıştım..tutamadım ya telefonu kız çok anlık oldu..elimden aldı ver kızım derken atıverdi o günden beri balkona çıkarmıyorum valla korkudan
Bizim de dişler zorluyor arada ateş yapıyor ama hala çıkamadı.. Sagğol canım.toparlarlar zamanla inşAllah..
Evet ya kime sorsam yaşamış bu sene ıshal kusma falan..nedense çok olmuş... Ee buluyorlar böyle minnoş kızı severler tabi
Canım benim teşekkür ederim güzel kalpliii insan ben de sizle konuşunca çok mutlu oldum

Bende hiç fırsat bulup giremiyorum, girdiğimde ise hemen çıkmak zorunda kalıyorum.oglum arefe günü bağırsak enfeksiyonu oldu, 3 güne iğne verdiler. Sonra burun akıntısı başladı bende serum fizyolojik le sürekli yıkadım. Duru yada geçti oda iğne vuruldu. Bizde doktora nasılsa gittik diye basit bı burun akıntısı dedik, cahillik işte, sadece yıkama ile durduk. Genel durumları iyiydi. 4 gündür balgamlı öksürük kusma başladı. Meğer verilen antibiyotik iğne yeterli gelmemiş, bende burunlarını temizledigim için kotulesmemisler. Bağırsak enfeksiyonu da ishalde olmadıkları için mikrobu atamamislar. İkisininde mukus ciğere akmış Duru meme emdiği için onun durumu daha iyi. Ama oğlum ciğere yer etmiş günde 7 kere umuta hava 2 farklı ilaç, duruyada 2 kere ventolin veriyirum. Antibiyotik ve diğer ilaçları saymıyorum. Hiç fırsat bulup yazamadım, ne gecem var ne gündüzüm öksürükten uyuyamiyorlarda. Arefeden beri kuzularim mahvoldu. Basit bir sümük bizi uykumuzdan yememizden icmemizden etti. Sürekli aglayan iki bebem var. İkiside kucağımda.

Çok geçmiş olsun ya neler olmuş doktora da gitmişsiniz daha ne yapacaksınız inşallah en kısa zamanda şifa bulurlar. Çocuklar hasta olunca çok zor hele ki 2 çocuk hasta olunca düşünemiyorum

Devamı da öyle gelsin inşallah kuzum su kuşu oldu bunlar

Allah yardımcın olsun işini kolaylaştırsın . İki çocukla bu yıl gördüğün son hastahane olur inşallah çok yoruldun . Evde biri hasta olunca hepsine geçiyor zaten . Sen dikkat et bari . İnşallah çabuk atlatır yavrular da

Canımm çok geçmiş olsun cahillikle ne alakası var doktora götürmüşsün. Hastalığın seyri böyleymiş demek temizlemesen daha da ilerleyecekti muhtemelen. İnşallah kısa sürede toparlarlar Allah sana sağlık, güç, kuvvet versin

Çok geçmiş olsun ya neler olmuş doktora da gitmişsiniz daha ne yapacaksınız inşallah en kısa zamanda şifa bulurlar. Çocuklar hasta olunca çok zor hele ki 2 çocuk hasta olunca düşünemiyorum
Sağol canım karnım ağrıyor dediği günün akşamı gittik. İğneleri oluncada içim rahatlamıştı. Etraftanda antibiyotik onların goysunu yumuşattı kabarttı denilince, saf gibi hep burunlarını yıkadım. Zorluğu inan umrumda değil, ama o kadar uzgunumki. Sürekli burun yika, ilaç ver hava ver, sürekli ağlatıyor um çocukları.
Sağol canım benim inşallah sena kuzum nasıl oldu.iyidir inşallah.
Sağol canım haklısın ama ne bilim üzülüyorum, kendime kızıyorum tatilde sefil ettim çocukları. Keşke bu seferde burunları akıyor diye gitseydim. Şuan Duru uyuyor yanımda, sesini duyman lazım. Koca insan horluyor gibi, birde tak tak öksürüyor. Umut desen oda dizime yattı, takır tukur oda öksürükten dalamiyor gözünden uyku akıyor.

E akıllı kadınsın vesselam ben olsam komple dönüp yıkmayı beklerdim işte
Ya peşinden koşma pek yok bizde ama keyfine bağlı denize girer girmez falan anne hep yanında olacak salmıyor beni bi ara ablam çizgifilm açtı da azcık öyle yüzdüm sonra da adet oldum kaldı öyle zaten

Düşünsene birinin kafaya geldiğini Aaa küçücük yaşında milletin kafasını yarardı neyse sağlık olsun ne diyelim canım

Ay bi düzelmedi kuzuları ya kıyamam hep arka arkaya geldi ne zor baharım Allah yardımcın olsun şifa versin kuzulara

Alıntı gibi oldu ama düzelmiyor.

Son düzenleme:
Sağol canım birtanesi hastalanınca hemen diğeride hastalanıyor. İki tane olunca gerekli özeni gösteremiyor um sanırım.
Kız virüsü koca dünya tutamadı ne hale geldik sen nasıl tutacaksın özenle alakası yok bunun virüs yayılıyor her seferinde anneliğini eşliğini kısacası kendini suçlama lütfen bir anne evlatları hasta olsun diye bir şey yapar mı akıl işi mi bu

Olsun geç olsun güç olmasın derler cancağzım hayırlısı ile taşınırsınız inşAllah
Demek büyüdü de bebi seviyor hee Allahııııımmmmm
Kıyamam ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…