- 20 Aralık 2017
- 1.487
- 5.402
amin canım, amin. ne Allah korkusu, ne insan, ne hayvan, ne doğa sevgisi, hiç bir şey yok. küçük bir kuşu yaralı görünce içimiz pir pir ediyor,yüreğimiz yariliyor. bunca cana sebep olanlar nasıl uyuyor acaba? başını yastığa nasıl koyuyor. vicdan nasil bu kadar devreden çıkabilir, aklım almıyor. Ne kadar zor,bir ömür emek verdiğin şeyleri alevlere teslim etmek.
Çocuklardan haberleri falan hiç takip edemiyorum.. 1 gün sonra öğrendim ben.. Çok üzüldüm çok...Ali izleyip üzülmesin diye pek açmamaya çalışıyorum.. Biz burada perişan olurken yakınlarda yaşayanlar eminim daha daha kötü oluyordur... Allah yapanların cezasını versin..Rabbim bir daha yapmalarına müsaade etmesin inşAllah
Ne tat kaldı ne tuz helinim hepimiz öyleyiz sosyal medyada kafa dağıtırdık biraz şimdi açtıkça yüreğimiz dağlanıyor dayanılacak gibi değil Allah yardımcımız olsun
Ah sorma evi yanan köylülere mi yansam hayvanlara mı ağaçlara mı sebep olan günyüzü görmesin bu nasıl acımasızlık
Kaç zamandır yazamıyorum fırsat buldukça okuyup okuyup çıkıyorum. Herkesler iyidir umarım diyeceğim ama şu durumda kim iyi olabilir ki bir halı gibi dokunmuş Karadeniz ormanları karşımda bakarken içim gidiyor nasıl bu kadar kötü olabildik kadına çocuğa hayvana ağaca ormana sahip çıkamıyoruz koruyamıyoruz kelimeler düğümleniyor boğazıma evlatlarımızı nasıl bir gelecek bekliyor Zeynebim nasıl tedirgin Anne Bolu da hep ormanlık alan orasıda yanarsa şimdiden su biriktirelim hemen söndürürüz itfayeler yetişene kadar heryer yanar bende tema gönüllüsüyüm yangına yardım etmeliyim diyor yavrum
Allah yardımcımız olsun ya rabbim kurban olduğum bi yağmur versin inşallah başka türlü sönmüyo yapanlar da bu ateşler de o ağaçlar gibi hayvanlar gibi cayır cayır yansın inşallah
Amin be kuzum amin ne zor Allah yardımcımız olsun yaralar sarılacak denip sarılmıyor başımızdakiler resmen dalga geçiyor bizle. İzmir depremine Ekim de 1 yıl olacak bırakın yapılmayı yıkılmaya bekleyen sürüyle boş binalar var
cehenemmi yaşıyoruz resmen. kötülük hırs kan bürümüş her yeri. kimse hicbir can önemli değil. içim yanıyor. kalbim kaldırmıyor artık haberlere. katliam ülkesi olduk cinayet ülkesi olduk. çok mu zordu birlikte kazanılan şu topraklarda birlikte yaşamak. ne vardı ki ya sevmek bu kadar mı zor geldi. neden hep daha fazlasi daha daha fazlası istenildi. neyin hırsı bu anlamıyorum. anlamayacam da. kim ki birinin ahını aldıysa bin ah olarak çıksın ondan. tez zamanda yağmur yağsın. vandaki sel keşke yangın olan yerlerde olsaydı. heryerde ayrı acılar var. vakalar artıyor. stres yumağı oldum