2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar doktora yatış pozisyonunu soran oldu mu? Benim gitmeme daha var internette sola yatın yazıyor. Bazı sitelerde 24. Haftadan sonra sola yatın sırt üstü yatmayın yazıyor. Ben yüzüstü yatan birisiyim. Yakın zamanda doktora giden olursa sorabilirmi kaçıncı haftaya kadar istediğimiz şekilde yatabiliriz diye
bu haftalarda çok önemli değil. zaten karnımız büyüyünce istesek de doğal olarak sırtüstü yüzüstü yatamayacağız. bel acayip geriliyor sırtüstü yatarken insan. sol tarafı öneriyorlar ama sürekli öyle de yatmak imkansız. sol taraf hissizlesiyor. sağ sol döne döne uyuruz insallah. bacak arasına yastık koyardım ben. zaman ilerledikçe zaten kendi çözümlerimizi bulacağız.
Bulantı beni mahvetti , bugün randevuda bunun için ilaç sordum tercih etmiyoruz dedi. Zencefil dedi direct. Tazesi de olur pastili de olur dedi. Telefonu uçak modunda kullanıyorum. Ancak bir süre internet ve telefondan uzak durmaya karar verdim. Çünki bulantımı azdırıyor. Herkese sağlıklı günler diliyorum. İnşallah geçince yazarım size yine.

çok çok geçmiş olsun.
Ben bugun ishal oldum bayanlar halsizligim ve karnimda kramplar var,doktorum devam ederse dahileyeye gözukun ve sivi kaybi varsa serum taktirirsiniz dedi canım cok sıkıldı hamilelik yeni vucutta su kaybi pek istenilmiyor 🙁 benim gibi ishal olan varmi tavsiyeniz olursa sevinirim..
bugün ben kayıt için sağlık ocağına gitmiştim. sabah da bağırsak nbozuklugu yaşamıştım tam ishal değil ama. hemşireye sordum reflor ya da enterogermina gibi bağırsak düzenleyici kullanılabilir mi diye o olur dedi. isterseniz siz de bir sorun reflor iyi geliyor bagirsaklara. zaten ilaç değil bağırsak florasını düzenleyen bakteriler var içinde.

Ben bugun ishal oldum bayanlar halsizligim ve karnimda kramplar var,doktorum devam ederse dahileyeye gözukun ve sivi kaybi varsa serum taktirirsiniz dedi canım cok sıkıldı hamilelik yeni vucutta su kaybi pek istenilmiyor 🙁 benim gibi ishal olan varmi tavsiyeniz olursa sevinirim..
Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce neredeyse bir haftaya yakın ishal gibiydim.bol su içtim.sonrada hamile olduğumu öğrendim.cok fazla yağlı gıdalar tuketmemeye çalışın yoğurt bolca yiyin özellikle yoğurdun suyu ishal için çok faydalı.gecmis olsun

Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce neredeyse bir haftaya yakın ishal gibiydim.bol su içtim.sonrada hamile olduğumu öğrendim.cok fazla yağlı gıdalar tuketmemeye çalışın yoğurt bolca yiyin özellikle yoğurdun suyu ishal için çok faydalı.gecmis olsun
Teşekkur ederim verdiğiniz bilgiler icin uygulayacağim.

bu haftalarda çok önemli değil. zaten karnımız büyüyünce istesek de doğal olarak sırtüstü yüzüstü yatamayacağız. bel acayip geriliyor sırtüstü yatarken insan. sol tarafı öneriyorlar ama sürekli öyle de yatmak imkansız. sol taraf hissizlesiyor. sağ sol döne döne uyuruz insallah. bacak arasına yastık koyardım ben. zaman ilerledikçe zaten kendi çözümlerimizi bulacağız.

çok çok geçmiş olsun.
bugün ben kayıt için sağlık ocağına gitmiştim. sabah da bağırsak nbozuklugu yaşamıştım tam ishal değil ama. hemşireye sordum reflor ya da enterogermina gibi bağırsak düzenleyici kullanılabilir mi diye o olur dedi. isterseniz siz de bir sorun reflor iyi geliyor bagirsaklara. zaten ilaç değil bağırsak florasını düzenleyen bakteriler var içinde.

çok çok geçmiş olsun.
Tamam ozaman daha fazla kötu olursam kullanirim bende cok tesekkur ederim.

Baş ağrısından uyuyamıyorum. Burada olup önerisi olan var mı kızlar :KK43:
Bende de vardı ben doktora sordum.
Yatmadan iki saat önce telefonla oynamayı bırak
Bol su iç
Akşam eşinle yarım saatlik yürüyüşler yap
Odayı yatmadan havalandır
Odanın nemi olsun kuru hava olmasın dedi.
Sende bunları uygula istersen geçmiş olsun

Bende de vardı ben doktora sordum.
Yatmadan iki saat önce telefonla oynamayı bırak
Bol su iç
Akşam eşinle yarım saatlik yürüyüşler yap
Odayı yatmadan havalandır
Odanın nemi olsun kuru hava olmasın dedi.
Sende bunları uygula istersen geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim uygularım bu gece inşallah.

Allah aşkına şu mide gazının çözümünü bilen varsa söylesin ya. Çok fenayım. Midemi anlayamıyorum. Aç gibi hissediyorum yiyorum ama hala aynı hissediyorum. Midem kazınıyor ama çok şişim. Dolayısıyla midem ağrıyor.
Karbonatlı su, leblebi ve havuç iyi geliyor. Deneyin istersenız

X