2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de 7 haftaya başladim inşAllah bu gün. Bulantım falan yok 🤔 keseyi ve kalp atişini ilk muayinemde 5+2 de gördüm. Sonrasında gitmedim daha. Merak ediyorum 👀

bebekle ilgili ruya goren varmi ozellikle cinsiyetiyle ilgili ben ilk ogluma daha yeni hamileyken kucagimda kundakta bi erkek bebek vardi kulagina dua okuyodum gercektende oglum oldu çin takvimine baktigimda orda da erkek cikmisti bu sefer hamile kalmadan once bi erkek bebek dogurdugumu gordum esime hadi isim bulalim akif ama ne akif iki isimli olsun diyodum akif esimin dede ismi bu arada simdi çin takvimine baktim yine erkek cikti acaba bi oglus daha mi geliyo bakalim

olmasın aman. herkeste bulantı olacak diye bir şey yok ki. biraz genetik zaten. annenize teyzelerinize bir sorun, muhtemelen onların da yoktur.
benim anneannem bulantı dogurmaktan zor derdi. ben de ona benzemişim. 12 ya da 16. haftayı bekliyorum. insallah 12 de biter.
güya bebek erkekse bulantı olmuyormuş kız ise oluyormuş. deneyelim bakalım doğru mu :KK45:

asla inanmam ilki erkekti ben tam 38 hafta boyunca kustum berbatti artik klozeti gorunce bile midem bulaniyodu 40.hafta dogum yaptim sadece son iki hafta kusmadim
Aynen böyle şeylerle cinsiyetin ilgisi yok. Neymiş kasık ağrısı kız bel ağrısı erkekmiş e benim ikisi de ağrıyor nolacak bu çocuk diyorum :KK45:

asla inanmam ilki erkekti ben tam 38 hafta boyunca kustum berbatti artik klozeti gorunce bile midem bulaniyodu 40.hafta dogum yaptim sadece son iki hafta kusmadim
Benimde oğlum oldu ve ilk üç ay sürekli mide bulantısı , kusma ile geçti . Ama oğlum sacli doğdu . Saçlı doğunca da kimisinde bulantı yapıyormuş diyorlar . Yani bana öyle demişlerdi😀

Evet ben baktım. Erkek çıkıyor ramzi teorisine göre. Çin takvimi de erkek diyor. Bakalım doğru çıkacak mı? :KK8:
bana da kız çıkıyor çin takvimi de rus takvimi de remzi teorisi de.. bakalım hepsini çökertip erkek bebeğim mi olacak yoksa doğru çıktı deyip kız ebeğim mi olacak.. şaka bir yana da en önemlisi Allahım sağlık versin bebeklerimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..

bebekle ilgili ruya goren varmi ozellikle cinsiyetiyle ilgili ben ilk ogluma daha yeni hamileyken kucagimda kundakta bi erkek bebek vardi kulagina dua okuyodum gercektende oglum oldu çin takvimine baktigimda orda da erkek cikmisti bu sefer hamile kalmadan once bi erkek bebek dogurdugumu gordum esime hadi isim bulalim akif ama ne akif iki isimli olsun diyodum akif esimin dede ismi bu arada simdi çin takvimine baktim yine erkek cikti acaba bi oglus daha mi geliyo bakalim

Ben ilk hamileliğimde görmüştüm. Kizi olanlar bir odaya oğlu olacaklar bir odaya giriyordu. Ben de bilmedim hangisine gireyim 😊 bans dediler sende erkek bu odaya gir. 9 ay heyecanla vekledim baktirmadim ve oğlum oldu 😊 geçen de ruya gordum armut yiyordum 😊 ruya tabirine baktim erkek evlata delaletmiş. Bakalim hayirlisi Allahtan

Ben ilk hamileliğimde görmüştüm. Kizi olanlar bir odaya oğlu olacaklar bir odaya giriyordu. Ben de bilmedim hangisine gireyim 😊 bans dediler sende erkek bu odaya gir. 9 ay heyecanla vekledim baktirmadim ve oğlum oldu 😊 geçen de ruya gordum armut yiyordum 😊 ruya tabirine baktim erkek evlata delaletmiş. Bakalim hayirlisi Allahtan
neden baktırmadınız?

güya bebek erkekse bulantı olmuyormuş kız ise oluyormuş. deneyelim bakalım doğru mu :KK45:
Bence Buda kişiden kişiye değişen bir durum.:KK39: gelinimiz oğlunda çok kusmustu.kizinda bulantısı olmadı.gorumcem de hem kızında hem oğlunda aşırı bulantı ve kusma olmustu

Bende şuan 5 haftalık hamileyim. Büyük ihtimalle rabbim nasip ederse nisan doğum olcak gibi görünüyo 🤰🏻😍🌹

X