Bnde kraker yedim ama gecmediBenimde iki kızımda çok fenaydı bunda kalkınca hemen kraker atıyorum gün boyu rahatım umarım artmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde kraker yedim ama gecmediBenimde iki kızımda çok fenaydı bunda kalkınca hemen kraker atıyorum gün boyu rahatım umarım artmaz.
Yaa ben de 66 kiloyum : (( kilolu grubuna mı giriyoruz yaahuu :):)Ben de 1 kilo vermişim. Ama kilolu olduğum için (66 kiloyum) bebek benden besleniyor diye endişe etmedim.
Önemli olan zaten gerisi boş Japon da mı var ya dur ona da bakayım. Rusa göre de erkek çıktı.Bende çin takviminde erkek, rus ve japon takviminde kız cikiyor artik hayirlisi ilk bebek saglikli olsunda Allah bilir
Eeeee bu japon takviminde bana %50 kız,%50 erkek çıktı. Başka bir şey olma ihtimali var mıydı ki zatenBende çin takviminde erkek, rus ve japon takviminde kız cikiyor artik hayirlisi ilk bebek saglikli olsunda Allah bilir
siz yazdıktan sonra ben de baktım meraktan üç takvime göre de erkek çıktı. rüyama göre kız bakalım hangisi tutacak.Bende çin takviminde erkek, rus ve japon takviminde kız cikiyor artik hayirlisi ilk bebek saglikli olsunda Allah bilir
çok yardımcı oldu demiii benim %87 erkek çıktı.Eeeee bu japon takviminde bana %50 kız,%50 erkek çıktı. Başka bir şey olma ihtimali var mıydı ki zaten
Valla sorma çok aydınlattı beniçok yardımcı oldu demiii benim %87 erkek çıktı.
devlet hastanesinde yaptirsaniz. muayeneye gidince tahlillerim eksik derseniz yaparlar bence.Kan tahlili yaptiran var mi aranizda? Bugun saglik ocaginda yaptirdim ama bazi degerlere bakmiyorlarmis. Toxoplazma, rubella, cvm igg igm; bunlar kaldi sadece.. bir ozel hastaneye fiyat sordum 400 kusur lira fiyat verdiler.. Bunun baska caresi yok mudur?
devlet hastanesi yokmu canım devlette yaptır sağlık ocakları halk sağlığı lab gönderiyor onlarda olmayabilir ama devlette vardır muhakkakKan tahlili yaptiran var mi aranizda? Bugun saglik ocaginda yaptirdim ama bazi degerlere bakmiyorlarmis. Toxoplazma, rubella, cvm igg igm; bunlar kaldi sadece.. bir ozel hastaneye fiyat sordum 400 kusur lira fiyat verdiler.. Bunun baska caresi yok mudur?
Tamamen aynı durumdayımBeeeennnnn. Sadece midemde çok gaz birikiyor çok şiş hissediyorum ama bulantım yok.
bende aynı durumu yasıyorum ama ben 5 ay once dogum yaptım belkı ondan karnım kaldıŞimdiden karnı çıkan var mı? 9. Hafta bana biraz erken geldi ama ben bu hafta itibariyle pantolonlarımı giyememeye başladım. Düğmeleri, fermuarları kapanmıyor göbeğimden. 4 Aylık hamile gibiyim. Hafta sonu alışverişe çıkıcam gebelik pantolonları için bana biraz erken geldi sizde durumlar ne?
Ben internetten almıştım n11 sanirimNerde satılıyor?
Gözün aydın canım muhteşem darısı sesini duymayaHerkese merhabalar yeni gelişen olayları paylaşmak istedim. Hamileliği geçen haftalarda öğrendik ilkten keseyi görmüştük. Bugün doktorda kalbini görmeye gittik. Karnımdan ultrasonla baktı. Henüz ses duyulamayabilir ama herşey yolunda kalp atışı görünüyor dedi doktor. Allah'a Hamdolsun. Harikulade bir duyguyu bana yaşattı Rabbim; inş. isteyen herkese de yaşatsın. Herşey ne çabuk gelişiyor. Tatlı bir heyecan yaşıyorum. Yepyeni bir insanın yaratılışı ne büyük bir mucize. Allah'a çok şükür; Rabbim hepimize bu süreci kolaylaştırsın.❤
bana da öyle çıktıEeeee bu japon takviminde bana %50 kız,%50 erkek çıktı. Başka bir şey olma ihtimali var mıydı ki zaten
Cok tesekkur ederim. Baska bir hastane bakarim artik ya da devlette yapabilirim.devlet hastanesinde yaptirsaniz. muayeneye gidince tahlillerim eksik derseniz yaparlar bence.
ben de özelde yaptırdım ama 100 tlydi hepsi. 400 çok fazlaymış gerçekten. doktor isteyince daha mi uygun olur?