2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de 1 kilo vermişim. Ama kilolu olduğum için (66 kiloyum) bebek benden besleniyor diye endişe etmedim. :dua:
Yaa ben de 66 kiloyum : (( kilolu grubuna mı giriyoruz yaahuu :):)
Ben balık etli olduğumu bile kabul edemiyorum , boyum 1.68 bu arada max 10 kilo ile bitirme hayalindeyim ama ideal kilom 58 olduğu için zaten kilolu hamile kalmış oldum...

Bende çin takviminde erkek, rus ve japon takviminde kız cikiyor artik hayirlisi ilk bebek saglikli olsunda Allah bilir 😊
Eeeee bu japon takviminde bana %50 kız,%50 erkek çıktı. :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Başka bir şey olma ihtimali var mıydı ki zaten :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bende çin takviminde erkek, rus ve japon takviminde kız cikiyor artik hayirlisi ilk bebek saglikli olsunda Allah bilir 😊
siz yazdıktan sonra ben de baktım meraktan🤭🤭 üç takvime göre de erkek çıktı. rüyama göre kız bakalım hangisi tutacak. 🤗🤗👶👶

Kan tahlili yaptiran var mi aranizda? Bugun saglik ocaginda yaptirdim ama bazi degerlere bakmiyorlarmis. Toxoplazma, rubella, cvm igg igm; bunlar kaldi sadece.. bir ozel hastaneye fiyat sordum 400 kusur lira fiyat verdiler.. Bunun baska caresi yok mudur?

Kan tahlili yaptiran var mi aranizda? Bugun saglik ocaginda yaptirdim ama bazi degerlere bakmiyorlarmis. Toxoplazma, rubella, cvm igg igm; bunlar kaldi sadece.. bir ozel hastaneye fiyat sordum 400 kusur lira fiyat verdiler.. Bunun baska caresi yok mudur?
devlet hastanesinde yaptirsaniz. muayeneye gidince tahlillerim eksik derseniz yaparlar bence.
ben de özelde yaptırdım ama 100 tlydi hepsi. 400 çok fazlaymış gerçekten. doktor isteyince daha mi uygun olur?

devlet hastanesi yokmu canım devlette yaptır sağlık ocakları halk sağlığı lab gönderiyor onlarda olmayabilir ama devlette vardır muhakkak

Şimdiden karnı çıkan var mı? 9. Hafta bana biraz erken geldi ama ben bu hafta itibariyle pantolonlarımı giyememeye başladım. Düğmeleri, fermuarları kapanmıyor göbeğimden. 4 Aylık hamile gibiyim. Hafta sonu alışverişe çıkıcam gebelik pantolonları için bana biraz erken geldi sizde durumlar ne?
bende aynı durumu yasıyorum ama ben 5 ay once dogum yaptım belkı ondan karnım kaldı

Herkese merhabalar yeni gelişen olayları paylaşmak istedim. Hamileliği geçen haftalarda öğrendik ilkten keseyi görmüştük. Bugün doktorda kalbini görmeye gittik. Karnımdan ultrasonla baktı. Henüz ses duyulamayabilir ama herşey yolunda kalp atışı görünüyor dedi doktor. Allah'a Hamdolsun. 🙏Harikulade bir duyguyu bana yaşattı Rabbim; inş. isteyen herkese de yaşatsın. Herşey ne çabuk gelişiyor. Tatlı bir heyecan yaşıyorum. Yepyeni bir insanın yaratılışı ne büyük bir mucize. Allah'a çok şükür; Rabbim hepimize bu süreci kolaylaştırsın.❤️

Eklentiler

• IMG_20190829_154852.jpg
    IMG_20190829_154852.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 51
Herkese merhabalar yeni gelişen olayları paylaşmak istedim. Hamileliği geçen haftalarda öğrendik ilkten keseyi görmüştük. Bugün doktorda kalbini görmeye gittik. Karnımdan ultrasonla baktı. Henüz ses duyulamayabilir ama herşey yolunda kalp atışı görünüyor dedi doktor. Allah'a Hamdolsun. 🙏Harikulade bir duyguyu bana yaşattı Rabbim; inş. isteyen herkese de yaşatsın. Herşey ne çabuk gelişiyor. Tatlı bir heyecan yaşıyorum. Yepyeni bir insanın yaratılışı ne büyük bir mucize. Allah'a çok şükür; Rabbim hepimize bu süreci kolaylaştırsın.❤
Gözün aydın canım muhteşem darısı sesini duymaya 🤗
Bize de kese ve kalp atışına.

X