2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde bir düşük bir kimyasalım vardı şimdi. Çok şükür 8 haftalığım bende geçen hafta akşam leke gördüm o kadar korktum ki şansıma doktorum nöbetteydi çok şükür her şey yolundaydı doktorum çok iyi biri olabilir dedi böyle kekeler korkma dedi inş sağsalim alırız bebeğimizi kucağımıza alalh herkesin bebeğini korusun isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Vala bnde korktum cok sukur keseyide gordu olabilir dedi kan sulandiricyi birak dedi. Leken ne kadar devam etti az once gene gttim hala kahverengi leke geliyor

Vala bnde korktum cok sukur keseyide gordu olabilir dedi kan sulandiricyi birak dedi. Leken ne kadar devam etti az once gene gttim hala kahverengi leke geliyor
Canım ben ekopirin ve oksapar da kullanıyorum içtiğim birçok ilaç var düşük önleyici falan keseyi görmeden vermişti doktorum benim çok şükür o gün tek oldu ama korkma şakın ben önceki kaybımda doktor demişti ki bazılarında şarıl şarıl akıyor bir şey olmuyor sende korkma bol dua er alllah büyük rabbim yanında olsun inş bir şey olmaz

Canım ben ekopirin ve oksapar da kullanıyorum içtiğim birçok ilaç var düşük önleyici falan keseyi görmeden vermişti doktorum benim çok şükür o gün tek oldu ama korkma şakın ben önceki kaybımda doktor demişti ki bazılarında şarıl şarıl akıyor bir şey olmuyor sende korkma bol dua er alllah büyük rabbim yanında olsun inş bir şey olmaz
Bnde progestan ve duphaston kullaniom.dusuk onleyici ama coraspirin kan sulandiriciya 2 -3 gun icme dedi bakalim ins yarina bisey kalmaz

Merhaba ben de nisan annesi olacağım inşallah gecen hafta keseyi görünce kan verdim cvm kizamikcik toxoplasma degerlerim pozitif adivite ye de bakılıyor bu hafta onun sonucuna gore konuşalım dedi doktor ağlamaktan helak oldum 2. Gebeligim ilkinde bu testlerle ilgili hicbir sorun yaşamamıştım kan sulandirici oksapar ve coraspin oğlumda da kullanmıştım tekrar gebe kalinca yine kullanacağımi biliyordum ama bu deger yuksekligi hic hesapta yoktu ne dusunecegimi ne hissedecegimi hic bilmiyorum 😔😔 ısrarla internette yazılanları okuma diyor doktorum ama elimde degil hic te guzel seyler yazmıyor zaten
geçmiş olsun... adivite sonucları iyi çıkar insallah. sonucu pozitif çıkıp da bebeğisaglikli olan bir tanidigim var. forumda da pozitif sonuc ardından adivitesi iyi çıkanlar da okudum. insallah sizin de öyle olur. Allah gönlünüze ferahlık versin inşallah. bol bol dua edin.
Merhabalar... Ben de 2020 nisan annesi olacağım inşllah.. Diğer gruba da yazdım.. Ama burası daha aktif sanırım.. Şansa artık.. Kim kabul ederse 😊 Sat 10temmuz.. Yaş 33. İkinci bebeğim olacak inşllah.. Tahmini doğum tarihi 15n! Nisan 2020 Çarşamba. İstanbulda yaşıyorum.. 5 yaşında bir oğlum var.. Kardeş istiyordu. Yapalım dedik.. Geçtiğimiz nisan ayında bebeğimin kalbi durdu.. Gelişmedi kürtajla sonlandı.. Allahım diyorum önümüzdeki nisan ayında bebeğimi kucağıma alayım.. 🙏 Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşllah.
Selam nisan anneleri aranıza yeni katıldım 😇
hoşgeldiniz. sağlıkla kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallah👶👶👶🤰🤰🤱🤱

geçmiş olsun... adivite sonucları iyi çıkar insallah. sonucu pozitif çıkıp da bebeğisaglikli olan bir tanidigim var. forumda da pozitif sonuc ardından adivitesi iyi çıkanlar da okudum. insallah sizin de öyle olur. Allah gönlünüze ferahlık versin inşallah. bol bol dua edin.

hoşgeldiniz. sağlıkla kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallah
Amin inşaallah

Merhaba bu bebeğiminde Nisan bebeği olması için totem yapıp konuyu açıyorum 😊
Benim gibi hamilelik bekleyen herkese bu ay gerçek bir umut olsun göbüşler bebiş dolsun bir bedende 2 kalp olsun olsun da olsun 😍 haydi bismillah 🤰
ve mucize sekilde hamileyim :anneadayı:

:nazar::anneadayı::KK200::emir_bebek::KK200::anneadayı::KK200::emir_bebek::KK200::anneadayı::KK200::emir_bebek::KK200::anneadayı::KK200::emir_bebek::KK200::anneadayı::KK200::emir_bebek::KK200::anneadayı::KK200::emir_bebek::KK200::nazar:

@
ÜYE ADI YAŞ SAT TARİHİT . D. TARİHİCİNSİYETKAÇINCI BEBEK
@Lepistesb2931 Temmuz30 Nisan 2
@fatma KTL2523 Temmuz28 Nisan 1
@Ebrulipapatya3416 Temmuz21 Nisan 2
@agacsizkoalaa266 Temmuz20 Nisan 1
@Svled2313 Haziran1 Nisan 1
@Sevgi228845502716 Temmuz22 Nisan 1
@hayalinizle3218 Temmuz28 Nisan 1
@Babybirds401 Temmuz6 Nisan 2
@cecenn2922 Temmuz27 Nisan 1
@Harrypottersever264 Temmuz6 Nisan 1