- 2 Mayıs 2019
- 522
- 590
Bende sabırsızlanıyorum ama şimdiden mahvoldum ya ne yeme içme habire uyu yat eve kapandım herşeye sinirlenir oldumOyy oyyy ikiz gebeliği çok daha farklıdır eminim. :)
Sabırsızlanıyorum ileri haftalar için :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sabırsızlanıyorum ama şimdiden mahvoldum ya ne yeme içme habire uyu yat eve kapandım herşeye sinirlenir oldumOyy oyyy ikiz gebeliği çok daha farklıdır eminim. :)
Sabırsızlanıyorum ileri haftalar için :)
sizin de mi ikizBende sabırsızlanıyorum ama şimdiden mahvoldum ya ne yeme içme habire uyu yat eve kapandım herşeye sinirlenir oldum
kaçıncı haftada belli oldu ikiz oldukları?Sen daha yenisin hele bismillah:) 2 hafta sonra sende bizdensin benimkiler ikizmiş ondandır belkide bukadar kusmalarım
canım bnde gittim bugün bnde 6 haftaligim hem keseyi hemde kalp atışlarını duyduk karından mı oldu muayeneBugun kontrole gittim kesemizi gördük çok şükür tam 6 haftalığız . 10 gün sonra kalp atışını da duymak nasip olur inşallah
Evet karından oldu canım . Seninki peki karından mı duydunuz kalp atışınıcanım bnde gittim bugün bnde 6 haftaligim hem keseyi hemde kalp atışlarını duyduk karından mı oldu muayene
İnanılmaz dilerim sağlıkla geçer ikiz annesi olmak zor ama ilerde çok keyifli olurKızlar şimdi doktordan çıktım eve doktor iki kese gördü %99 ikiz dedi ancak 2 hafta sonra kese işlerini daha rahat görürüz dedi ben şoktayım
Malesef benim basladi6. Hafta itibariyle bulantı başlıyormuş
Merhabalar evet şu aralar iyice bel kemiği kısmını ovalar haldeyimmMerhaba kızlar 4-5. Haftalarda olanlarda hala adet olacakmış gibi bel ağrısı oluyor mu
Eeee hadı gozun aydın canım. Alttan ı baktı karından mi?Ay kizlar bnde doktora gttim acil kahverengi leke gelince zar zor ozelse doktor buldum . Tup bebek doktorum izindeymiş tutunma esnasinda olur dedi doktor cok sukur nornal muayene giderken keseyide gordu cuma gunu gtcektim keseyi gormeye 4+4 te gorundu
Maşallah çook şükür, darısı başımıza olur inş.Bugun kontrole gittim kesemizi gördük çok şükür tam 6 haftalığız . 10 gün sonra kalp atışını da duymak nasip olur inşallah
Gelirse git tabi ama doktorun söylüceği belli yorulma dinlen ilişkiye girme diyecek canım inşallah bidaha olmazGene gelirse hastaneye giderim nabim
Bende dün verdim ama daha çıkmadı canımslm herkese dün beni aile sağlık merkezinden aradılar bugün de kan ve idrar tahlili vermeye gittim gayet ilgililersi sonuçlar yarın cikiyor hayırlısı sizlerin tahlilleri nasıl cıktı ne gibi ekstra tahlil istediler?
Hoşgeldin canım kaç haftalıksınSelam nisan anneleri aranıza yeni katıldım
Canım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde bir düşük bir kimyasalım vardı şimdi. Çok şükür 8 haftalığım bende geçen hafta akşam leke gördüm o kadar korktum ki şansıma doktorum nöbetteydi çok şükür her şey yolundaydı doktorum çok iyi biri olabilir dedi böyle kekeler korkma dedi inş sağsalim alırız bebeğimizi kucağımıza alalh herkesin bebeğini korusun isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAy kizlar bnde doktora gttim acil kahverengi leke gelince zar zor ozelse doktor buldum . Tup bebek doktorum izindeymiş tutunma esnasinda olur dedi doktor cok sukur nornal muayene giderken keseyide gordu cuma gunu gtcektim keseyi gormeye 4+4 te gorundu
Eeee hadı gozun aydın canım. Alttan ı baktı karından mi?
[/QUOTE
Karindan bakti canim