2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugun kontrole gittim kesemizi gördük çok şükür 🤲 tam 6 haftalığız . 10 gün sonra kalp atışını da duymak nasip olur inşallah
canım bnde gittim bugün bnde 6 haftaligim hem keseyi hemde kalp atışlarını duyduk karından mı oldu muayene

Merhaba ben de nisan annesi olacağım inşallah gecen hafta keseyi görünce kan verdim cvm kizamikcik toxoplasma degerlerim pozitif adivite ye de bakılıyor bu hafta onun sonucuna gore konuşalım dedi doktor ağlamaktan helak oldum 2. Gebeligim ilkinde bu testlerle ilgili hicbir sorun yaşamamıştım kan sulandirici oksapar ve coraspin oğlumda da kullanmıştım tekrar gebe kalinca yine kullanacağımi biliyordum ama bu deger yuksekligi hic hesapta yoktu ne dusunecegimi ne hissedecegimi hic bilmiyorum 😔😔 ısrarla internette yazılanları okuma diyor doktorum ama elimde degil hic te guzel seyler yazmıyor zaten

Merhabalar... Ben de 2020 nisan annesi olacağım inşllah.. Diğer gruba da yazdım.. Ama burası daha aktif sanırım.. Şansa artık.. Kim kabul ederse 😊 Sat 10temmuz.. Yaş 33. İkinci bebeğim olacak inşllah.. Tahmini doğum tarihi 15n! Nisan 2020 Çarşamba. İstanbulda yaşıyorum.. 5 yaşında bir oğlum var.. Kardeş istiyordu. Yapalım dedik.. Geçtiğimiz nisan ayında bebeğimin kalbi durdu.. Gelişmedi kürtajla sonlandı.. Allahım diyorum önümüzdeki nisan ayında bebeğimi kucağıma alayım.. 🙏 Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşllah.

Ay kizlar bnde doktora gttim acil kahverengi leke gelince zar zor ozelse doktor buldum . Tup bebek doktorum izindeymiş tutunma esnasinda olur dedi doktor cok sukur nornal muayene giderken keseyide gordu 🤣cuma gunu gtcektim keseyi gormeye 4+4 te gorundu
Eeee hadı gozun aydın canım. Alttan ı baktı karından mi?

Ay kizlar bnde doktora gttim acil kahverengi leke gelince zar zor ozelse doktor buldum . Tup bebek doktorum izindeymiş tutunma esnasinda olur dedi doktor cok sukur nornal muayene giderken keseyide gordu 🤣cuma gunu gtcektim keseyi gormeye 4+4 te gorundu
Canım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde bir düşük bir kimyasalım vardı şimdi. Çok şükür 8 haftalığım bende geçen hafta akşam leke gördüm o kadar korktum ki şansıma doktorum nöbetteydi çok şükür her şey yolundaydı doktorum çok iyi biri olabilir dedi böyle kekeler korkma dedi inş sağsalim alırız bebeğimizi kucağımıza alalh herkesin bebeğini korusun isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inş

X