2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Güünaaayydiiiinnn hepimize musmutlu gecirecegimiz krampsiz, bulantisiz, bol uyuyabilecegimiz, hamişlik nazi yapabileceğimiz bir gün olsun

Aminnnnnnn.. dün sakindim ya bugün azıcık ağrılıyım ben ama olsun, yeni bir haftaya başladı çocuuumm, 7inci haftasına ayak uyduruyor sanırım, o sebeple ona ceza vermeyip fındık göndericem kahvaltısında

Kızlar anti rubella değerim 242 çıktı. 5den küçük olması gerekiyormuş doktor şimdi başka kan tahlili istedi. Kızamıkçık değeri imiş. Benim gibi pozitif çıkan var mı

ilk defa duydum canım. Allah şifa versin. inşallah sıkıntısız geçer bu süreç

AnaTalia canım ben gözden kaçmışım sanırım beni de tabloya ekler misin :))
Sat 17.08.2019
İl Ankara
İlk bebiş
Tahmini doğum 23.05.2020

ben seni eklediğimi net hatırlıyorum ama kaydetmeden mi çıktım acaba bazen kızım sebebiyle aniden kalkabiliyorum pc basından. kusura bakma canım ekledim hemen

Kızlar anti rubella değerim 242 çıktı. 5den küçük olması gerekiyormuş doktor şimdi başka kan tahlili istedi. Kızamıkçık değeri imiş. Benim gibi pozitif çıkan var mı
Ben de testimi bugün yaptım canım bakalım ne çıkacak gittn mi doktora

Kızlar hastaneden yarına randevu aldım şehir hastanesi yalnız doktorun polikliniği cinsel sağlık pol. Sorun olur mu ki

Cocuklarimizi simdiden terbiye etmeye baslamisiz bizden ana olur

Kızlar ben 8.haftamdayım ama sız ne yıyıp ne ıcıyosunuz meyve suyu bıle ögürtürmü yogurt yıyorm onu bile ögüre ögüre fındık fıstık yaglı yaglı gelıyor kusturuyor bemı. nasıl yapıcam bende hıcbısey yememeye basladım. Sabahları erken uyanıyorm mutfaha gırınce aklıma yaglı yemekler gelıyor gerı cıkıyorm gerınuyuyorm bulantılarımı uyuyarak atlatmaya calısıyorm ohlede ac ac duruyorum bebegımı besleyemıyorm napıcam,,

Mide bulantısı hapları var doktoruna sor cnm. Etkili oluyor bir de bulantı önleyici bileklik kullanıyorum ben. Öğleden sonra artıyor genelde ilaç içiyorum günde 1 tane. Çok içmek istrniyordum ama ilacı çok kullanan vardı bildiğim. Doktorum da ben 2 çocuğumda da 9ay boyunca kullandım hiçbir sakıncası yok deyince daha rahat kullanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…