2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar selam.
Arada karnım hafif hafif ağrıyor. Rahim kısmı değil ama bütün karnım ağrıyor bağırsak sancısı gibi. Ama hafif. Acaba neden..

Kızlar selam.
Arada karnım hafif hafif ağrıyor. Rahim kısmı değil ama bütün karnım ağrıyor bağırsak sancısı gibi. Ama hafif. Acaba neden..
Gaz sancısıdır. Gebelikte sık görülüyormuş cumartesi benim de epey ağtımıştı. Doktorum ona ve kasık ağrısına normal dedi. Sadece kanamanın riskli olabileceğini söyledi

Igg yüksekse bağışıklığınız var demek. O sorun değil ama igm yüksekliği biraz etkiliymiş. Umarım iyi bir doktorla sizi mutlu edecek haberler alırsınız.

Gaz sancısıdır. Gebelikte sık görülüyormuş cumartesi benim de epey ağtımıştı. Doktorum ona ve kasık ağrısına normal dedi. Sadece kanamanın riskli olabileceğini söyledi
benim de ayni öyle oluyo ya karin ağrısı mi gaz sıkışması mi kasik ağrısı mi çözemiyorum
Hmm sanırım gazdan bu ağrılar çünkü aşure yedim bu ara bol bol. Yapar gaz.

kızlar bebeğinin kalp atışı zayıf çıkan oldu mu hiç? varsa eğer ki inşallah yoktur doktor ne söyledi?

Herkese merhaba :) sat 10 ağustos, 2 idrar testi sonucu pozitif. Sabah doktor randevum var, heyecandan uyuyamadım hala

Canim kanaman mi geldi ki. Ben de mayısta anne olacam eger Allah izin verirse. Hafif kahverengi akıntım geldi doktor dinlenmemi ve progestan kullanmami önerdi senin sadece ağrı mi vardi
Benim kahverengi akıntım karın agrım vardi acile gittim dusuk tehlikesi olabilicegini soylediler simdide yatıs verdiler dun hastaneye yattım

Benim kahverengi akıntım karın agrım vardi acile gittim dusuk tehlikesi olabilicegini soylediler simdide yatıs verdiler dun hastaneye yattım
Geçmiş oksun canım karın ağrın şiddetli miydi. Bende de var çünkü ama hafif hafif akşamları oluyor.

Kızlar bişi sorucam eşinizle cinsel durumlar devam mı. Bi sıkıntı yaşanıyo mu. Gerçekten bunu çok merak ediyorum
Ben doktorun asistanina sormustum kalp atisini duyana kadar uzak durun dedi. Cuma randevumuz var kalp icin, o zaman tekrar sorucam ama yine de korkuyoruz bir önceki gebeligim dusuk oldugu icin buyuk ihtimal dikkat edin diyecek. Bence siz de doktorunuza danisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…