Hiçsormadı aslında doktor direkt bakmak istedi birdaha asla yaptırmam
Amiiinn hepimize inşallahAynen canım Allah korusun riskli bi durum olur o ayrı tabi değilse ne gerek var. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ara ara azalıyor ağrı değilde sonrası kötü olur diye tedirginlik var ama bir yandan rahat olmaya çalışıyorum tşk destegin için :) anlaşılmak kalpten birilerinin seni anladığını bilmek çok güzel :)Biraz daha iyi misin peki şimdi? Abartısız her gün adet ağrısı çeken biriyim, tabiki tecrübene göre seninde endişen var ama korkma kuzum, doktorum da çok doğal korkma demişti biraz daha rahatım,bir kaç gündür ağrılarım azaldı artık. inşallah senin de hemen geçer.
Geçen sefer hep kötüyü çağırmıştır smdi iyi düşünmeye çalışıyorumİnsaallah iyi dusunelim iyi olsun stres hem bizi hem bebegimizi olumsuz etkiliyor malesef
Tesekkur ederimGözün aydın canimmkalp atışı için tarih verdi mii
Ben de her şeyi unutuyorum not alip gittigim haldeTesekkur ederim15 gun sonra canli bi bebek gorucez dedi muhtemelen kalp atisi icin cagirdi. Ben saf gibi oldum hic bisey soramadim anlayamadim bilmiyorum
Ögrendigimizden beri kardes gibiyiz resmenKızlar bişi sorucam eşinizle cinsel durumlar devam mı. Bi sıkıntı yaşanıyo mu. Gerçekten bunu çok merak ediyorum
2.Çocuk rahatlığı sanirim. Biz ilk çocuk olacaklar bin kere test yapip dayanamayip adete gunler kala kan testi yaptiririzHenüz sadece idrarda öğrendim
Kanda baktirmadim
Bizde sizle aynıyızÖgrendigimizden beri kardes gibiyiz resmen
kanaman falan yoksa bisey olmuyo ama
Bende de var kahverengi leke progestan zaten içiyordum bnde bi sıkıntı olmaz inş dinlenmeye çalışıyorumKızlarrr ben geçen haftayı da çoğunlukla raporlu geçirdim. İlk iş günüm gibiydi bugün. 5 gündür çok ağır grip atlatamadım bi türlü.. bugün işten tam çıkarken tuvalette kahverengi akıntım olmuş bayaçok korktum... perinatoloğuma yazdım progestan başladım moralim iyice bozuldu hepsi üst üste geliyor. Ben hiç iyi bi haber alamayacakmışım anne olamayacakmışım gibi geliyo bazen çöktüm resmen
Bata 1 kala silik ciktigi için değer düşük olur diye düşündüm aslında2.Çocuk rahatlığı sanirim. Biz ilk çocuk olacaklar bin kere test yapip dayanamayip adete gunler kala kan testi yaptiririz
Benim de 3. Gebeliğim ilk ikisini kaybettim. Onun için sanki gebelikte 9. Aya gelebilmek ve o bebeği kucağıma alabilmek ulaşması neredeyse imkansız bir hayal gibi geliyor artıkHiç olumsuz düşünme canım iyi düşün iyi olsun. Benim de 9-10 gün önce kanamam oldu lekelenme şeklinde, çok korktum. Çünkü ben 3 senedir bi sürü tedavi denedim. En son aşılama yaptık. Olmadı. Tam tüp bebeğe başlamak için adeti beklediğim ay kendiliğinden hamile kaldım. İnsan daha da bir tedirgin oluyor, o yüzden hemen apar topar doktora gittik. Kan uyuşmazlığı için iğne yaptılar ve progestan başladım. 10 gün de istirahat verdi, işe gitmedim, evde yattım. Çok şükür fayda etti. Benim ilk bebeğim, hiç tecrübem yok ama Kanama o kadar çok kişide oluyor ki, o yüzden dua et, içini ferah tut
Geçmiş olsun sana da cnm. İnşallah sağlıkla atlatırız bu aşamayı da..Bende de var kahverengi leke progestan zaten içiyordum bnde bi sıkıntı olmaz inş dinlenmeye çalışıyorum
Yalniz degilsinizBizde sizle aynıyızkanamam olmadı çok şükür hiç . Herkes mi böyle diye merak ediyo insan
Bizde kankayız doğuma kadar düşünmüyoruzÖgrendigimizden beri kardes gibiyiz resmen
kanaman falan yoksa bisey olmuyo ama
Karın agrısiyla acile gittim ve dusuk tehlikesi oldugunu ogrendim bana dua edin nutfen