- 5 Aralık 2018
- 870
- 1.057
- 36
İnşallahKızlar merhaba inşallah bu grupta bende olacağım dün kan tahlili yaptırdım 269,5 çıktı. Salı günü doktora gidicem o zaman anlıcam. İnşallah hamileyimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahKızlar merhaba inşallah bu grupta bende olacağım dün kan tahlili yaptırdım 269,5 çıktı. Salı günü doktora gidicem o zaman anlıcam. İnşallah hamileyimdir
Bi de eski mesajları okumaya başlamıştım da Doğum paketi denilen şey tam olarak ne? Benim inşallah ilk gebeliğim olacak da pek bilgisizimİnşallah
Doktordan çıktım kızlar kese var ama bebek göremedi boş gebelik olabilirmiş ama geç döllenmeden kaynaklı da olabilir dedi. 23 üne yine çağırdı.. ama ben bile gördüm zaten yolk kesesi yoktu var mı saha önce böyle bi durum yaşayan?
Ben eldivenle aliyorumAğda, jilet vs işleri kötü yaaa sanki ağda da kasılmaktan bebeğe zarar gelicek gibi(ben çok fazla kasıyorum)
jilette de mikrop kaparım diye tedirginim
Hayranın size eldivenle almak valla bravooBen eldivenle aliyorum
Sizde mi eldiven bravo tebrikler gerçekten ben bu konuda çok sıkıntılıyım ağda bile sıkıntı banaBen de eldiven+ağda ikisi bir arada:) ama sıcaklarda ağdaya gidiyorum, olmuyor olmuyooor.
Kaşar peyniri bana ye dedi doktor çok enteresan hepsi farklı işte :) rica ederim tercih sizinTeşekkür ederim öneriler için, himalaya tuzu koltuk altı roll on kullanan var mı aranızda peki?
Bu arada yeme içme konularına da ben yıllardır takığım, paketli ürün tüketmiyorum, işlenmiş et yemiyorum vs. Ama hamileliğimin bilmediğim kısmında (ilk 2 haftada) 2 kez pizza, 2 bardak kola, 2 kez karides yedim ki yıllardır ağzıma sürmüyordum :))) Bu arada doktorum midyeden kesinlikle uzak dur, karides kalamar abartmamak koşuluyla yiyebilirsin dedi. Ayrıca maydanoz işini ben de sordum. Ne kadar fazla miktarda tüketebilirsin ki zaten dedi. 2 fincan kahve (türk kahvesi ya da filtre kahve, nescafelerden uzak dur dedi) 2 bardak çay içebilirsin dedi. Sabah 2 yumurta, zeytin, tulum ya da keçi peyniri (eritilmiş ve kaşar peynirlerden uzak dur dedi), ekşi maya ekmek (ki ben hafta içi tüketmiyorum zaten), kuruyemişi ihmal etme, öğlen ve akşam 4 köfte büyüklüğünde et yanına mutlaka sebze. Hergün yoğurt. Salata sakın dışardan yeme, evde sirkeli suda beklet vs genelde yaptığım şeyler zaten. Ve zeytinyağını bol kullan dedi. Demir ilacımı ve d vitaminimi kesti sadece folik asit kullanıyorum.
Mer_can tarif için teşekkür ederim ama üşengeç biri olduğum için öncelikle almaya çalışacağım doğal bişi :)
Ahahha yaaaa benim lazerden kalan tek tuk var ya onlari aliyorum kokleri de olu hemen geliyo zatenHayranın size eldivenle almak valla bravoo
ya süpersin. Ne güzel tarif bu deneyeceğim çok teşekkürlerroll on 1 senedir bu tarifi kullanıyorum notlarımdan yapıştıcam buraya inşallah beceririm
- ½ karbonat (100 g)
- ½ fincan mısır nişastası (100g)
- 4 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı (60 g)
- 1 kapsül E vitamini
- 10 damla lavanta yağı
- Önce bir kaba karbonatı koyun, ardından mısır nişastası ve Hindistan cevizi yağı ile karıştırın.
- Daha sonra, kremsi bir doku oluştuğu zaman, E vitamini kapsülü ve uçucu yağları ekleyin.
- Ardından, ürünü hava geçirmez cam bir kavanozun içine boşaltın ve kapağı iyice kapattığınızdan emin olun.
Olsun tek tük bile olsa benim için bravoluk bir durum eldiven işi iyi bari rahatsınız sizler bu konudaAhahha yaaaa benim lazerden kalan tek tuk var ya onlari aliyorum kokleri de olu hemen geliyo zaten
deneyin beğeneceksiniz kesinlikleya süpersin. Ne güzel tarif bu deneyeceğim çok teşekkürler
Çok sağ olun böyle şeyler paylaştığınız için ne güzel birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var. Aklımıza geldikçe de paylaşın lütfen. Öğrenmekten zarar gelmezTeşekkür ederim öneriler için, himalaya tuzu koltuk altı roll on kullanan var mı aranızda peki?
Bu arada yeme içme konularına da ben yıllardır takığım, paketli ürün tüketmiyorum, işlenmiş et yemiyorum vs. Ama hamileliğimin bilmediğim kısmında (ilk 2 haftada) 2 kez pizza, 2 bardak kola, 2 kez karides yedim ki yıllardır ağzıma sürmüyordum :))) Bu arada doktorum midyeden kesinlikle uzak dur, karides kalamar abartmamak koşuluyla yiyebilirsin dedi. Ayrıca maydanoz işini ben de sordum. Ne kadar fazla miktarda tüketebilirsin ki zaten dedi. 2 fincan kahve (türk kahvesi ya da filtre kahve, nescafelerden uzak dur dedi) 2 bardak çay içebilirsin dedi. Sabah 2 yumurta, zeytin, tulum ya da keçi peyniri (eritilmiş ve kaşar peynirlerden uzak dur dedi), ekşi maya ekmek (ki ben hafta içi tüketmiyorum zaten), kuruyemişi ihmal etme, öğlen ve akşam 4 köfte büyüklüğünde et yanına mutlaka sebze. Hergün yoğurt. Salata sakın dışardan yeme, evde sirkeli suda beklet vs genelde yaptığım şeyler zaten. Ve zeytinyağını bol kullan dedi. Demir ilacımı ve d vitaminimi kesti sadece folik asit kullanıyorum.
Mer_can tarif için teşekkür ederim ama üşengeç biri olduğum için öncelikle almaya çalışacağım doğal bişi :)
Hanımlar bnm beta HCG 12.500 çıktı kese düzensiz dedi yeni oluşuyor olabilir dedi yüksek olmasına ise ya ikiz ya da dış gebelik dedi bnm durumunu yaşayan var mı
Kaçıncı gününde kan verdin? Doktor neden cok dedı kıHanımlar bnm beta HCG 12.500 çıktı kese düzensiz dedi yeni oluşuyor olabilir dedi yüksek olmasına ise ya ikiz ya da dış gebelik dedi bnm durumunu yaşayan var mı
Lavanta katmasak kötü mü kokar?deneyin beğeneceksiniz kesinlikle
rica ederim ne demek ☺
Yooo ben bi keresinde koymamıştım kokmuyordu, gül yağı flnda koyabilirsinizLavanta katmasak kötü mü kokar?