2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ağda, jilet vs işleri kötü yaaa sanki ağda da kasılmaktan bebeğe zarar gelicek gibi(ben çok fazla kasıyorum)
jilette de mikrop kaparım diye tedirginim😐

🤔

Canim devlet hast kullanilan cihazlar cok eski o yuzden goremeyen cok var belki o yuzdendir bende 5. Haftamda anca gormustu o yuzden endiselenme daha erken bebegi gormek icin bildigim kadariyla
Doktordan çıktım kızlar kese var ama bebek göremedi boş gebelik olabilirmiş :KK43: ama geç döllenmeden kaynaklı da olabilir dedi. 23 üne yine çağırdı.. ama ben bile gördüm zaten yolk kesesi yoktu:KK43: var mı saha önce böyle bi durum yaşayan?😢

Teşekkür ederim öneriler için, himalaya tuzu koltuk altı roll on kullanan var mı aranızda peki?

Bu arada yeme içme konularına da ben yıllardır takığım, paketli ürün tüketmiyorum, işlenmiş et yemiyorum vs. Ama hamileliğimin bilmediğim kısmında (ilk 2 haftada) 2 kez pizza, 2 bardak kola, 2 kez karides yedim ki yıllardır ağzıma sürmüyordum :))) Bu arada doktorum midyeden kesinlikle uzak dur, karides kalamar abartmamak koşuluyla yiyebilirsin dedi. Ayrıca maydanoz işini ben de sordum. Ne kadar fazla miktarda tüketebilirsin ki zaten dedi. 2 fincan kahve (türk kahvesi ya da filtre kahve, nescafelerden uzak dur dedi) 2 bardak çay içebilirsin dedi. Sabah 2 yumurta, zeytin, tulum ya da keçi peyniri (eritilmiş ve kaşar peynirlerden uzak dur dedi), ekşi maya ekmek (ki ben hafta içi tüketmiyorum zaten), kuruyemişi ihmal etme, öğlen ve akşam 4 köfte büyüklüğünde et yanına mutlaka sebze. Hergün yoğurt. Salata sakın dışardan yeme, evde sirkeli suda beklet vs genelde yaptığım şeyler zaten. Ve zeytinyağını bol kullan dedi. Demir ilacımı ve d vitaminimi kesti sadece folik asit kullanıyorum.

Mer_can tarif için teşekkür ederim ama üşengeç biri olduğum için öncelikle almaya çalışacağım doğal bişi :)

Teşekkür ederim öneriler için, himalaya tuzu koltuk altı roll on kullanan var mı aranızda peki?

Bu arada yeme içme konularına da ben yıllardır takığım, paketli ürün tüketmiyorum, işlenmiş et yemiyorum vs. Ama hamileliğimin bilmediğim kısmında (ilk 2 haftada) 2 kez pizza, 2 bardak kola, 2 kez karides yedim ki yıllardır ağzıma sürmüyordum :))) Bu arada doktorum midyeden kesinlikle uzak dur, karides kalamar abartmamak koşuluyla yiyebilirsin dedi. Ayrıca maydanoz işini ben de sordum. Ne kadar fazla miktarda tüketebilirsin ki zaten dedi. 2 fincan kahve (türk kahvesi ya da filtre kahve, nescafelerden uzak dur dedi) 2 bardak çay içebilirsin dedi. Sabah 2 yumurta, zeytin, tulum ya da keçi peyniri (eritilmiş ve kaşar peynirlerden uzak dur dedi), ekşi maya ekmek (ki ben hafta içi tüketmiyorum zaten), kuruyemişi ihmal etme, öğlen ve akşam 4 köfte büyüklüğünde et yanına mutlaka sebze. Hergün yoğurt. Salata sakın dışardan yeme, evde sirkeli suda beklet vs genelde yaptığım şeyler zaten. Ve zeytinyağını bol kullan dedi. Demir ilacımı ve d vitaminimi kesti sadece folik asit kullanıyorum.

Mer_can tarif için teşekkür ederim ama üşengeç biri olduğum için öncelikle almaya çalışacağım doğal bişi :)
Kaşar peyniri bana ye dedi doktor çok enteresan hepsi farklı işte :) rica ederim tercih sizin☺️🎈

roll on 1 senedir bu tarifi kullanıyorum notlarımdan yapıştıcam buraya inşallah beceririm😂😂
  • ½ karbonat (100 g)
  • ½ fincan mısır nişastası (100g)
  • 4 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı (60 g)
  • 1 kapsül E vitamini
  • 10 damla lavanta yağı

• Önce bir kaba karbonatı koyun, ardından mısır nişastası ve Hindistan cevizi yağı ile karıştırın.
  • Daha sonra, kremsi bir doku oluştuğu zaman, E vitamini kapsülü ve uçucu yağları ekleyin.
  • Ardından, ürünü hava geçirmez cam bir kavanozun içine boşaltın ve kapağı iyice kapattığınızdan emin olun.
ya süpersin. Ne güzel tarif bu 😍🙏 deneyeceğim çok teşekkürler

Çok sağ olun böyle şeyler paylaştığınız için ne güzel birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var. Aklımıza geldikçe de paylaşın lütfen. Öğrenmekten zarar gelmez

X