Yaaaa deme oylevalla bu hayatta yapicagim en son sey buyuk konusmiyim
Benim de bulantim yok erkek mi acabao zaman benim kesin erkek sıfır bulantı
mide kaynaması aaa bizde öyle de derlerKaynama ne kiz Allah iyiligini versinuyumakta kiz getirirmis hadi hayirlisi
Oğluna sildir sen camlarınışöyle bayramda seyranda evime gelip iki cam silmesin mi? annecim sana baklava yaptım demesin mi? ben 5 senedir bunca eziyeti boşuna mı çekiyorum
Oğluna sildir sen camlarını
Allah bağışlasınBen kızımda uyumamıştım bunda hep uykum var. Midem de çok bulanmıyor azıcık arada. Tatlı istiyordum hep şimdi ise tuzlu. Kesinlikle tatlı yiyemiyorum şu an. Bakalım nasip. Kızım 3,5 yaşında sağ olasın. ❤Lekelenmenin erkeni geçi Yok ki. Benim 4 ve 8 haftalıkken olmuştu.
Gelinin yandı şimdiden hazırsınbabasına çekerse siler benim aslan oğlummm... oyşşşş anasınınnnnnn ballısı ahahahaha ulann içimde resmen bir erkek anası hasreti varmış şuan fark ettimmayy nasıl gülüyorum ofiste herkes bana bakıyorr...
Gelinin yandı şimdiden hazırsın
Âmiiiinnn, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinevet çok hazırmışım şuan fark ettim cidden. şaka bir yana Allah'ım aklı bedeni sağlıklı kaderi güzel evlatlar versin hepimize. daha çok küçük taşıdığımız mucizeler, sonuna kadar sağlıkla gidelim inşallah.
Hadi ya ben 6.haftadayim suan yok gibi dogum olunca geciyo mu peki tam zamaninda yapmissin cocugu bence yas araligi guzelBen kızımda uyumamıştım bunda hep uykum var. Midem de çok bulanmıyor azıcık arada. Tatlı istiyordum hep şimdi ise tuzlu. Kesinlikle tatlı yiyemiyorum şu an. Bakalım nasip. Kızım 3,5 yaşında sağ olasın. ❤Lekelenmenin erkeni geçi Yok ki. Benim 4 ve 8 haftalıkken olmuştu.
3 saat çok gecikmişAa bende adet olacagım gün ogrendim 3 saat falan gecikmistim
Ya orasi oyle canimmmşöyle bayramda seyranda evime gelip iki cam silmesin mi? annecim sana baklava yaptım demesin mi? ben 5 senedir bunca eziyeti boşuna mı çekiyorum
mide kaynaması aaa bizde öyle de derler
Canim son adet tarihine gore netten hesaplayabiliyosunama sormak istiyorum hepinize, muhtemel doğum tarihlerini neye göre hesapladınız da o takvimleri şey ettiniz oraya beni bir aydınlatır mısınız?
Canim son adet tarihine gore netten hesaplayabiliyosun
ilk defa duyanlar için tuhaf haklısınvalla ilk defa duyuyorum
benimde nisan 28 ama doktor mayıs başı oda olabilir dedio zaman ben burayı terk ediyorum. bana Nisan dedi. ayy yanlış forumdaymışım ben resmen