2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende e bebekten baby plus markalı kullanıyorum bir de minderini almıştım ordan gayet memnunum

Kızlar oto koltuğu alan var mı?biz hala bebek arabasının aparatıni kullaniyoruz ama önümüzdeki ay oto koltuğu almak istiyorum. Alan ve kullanan, tavsiyesi olan var mı?

Cok gecmis olsun cok uzuldum.usuttumu acaba suan nasil durumu? En iyi gelrcek sey ihlamur icirmek alerjen madde yoksa zencefil katilabilir zencefiki arastirmadim alerjenmi bir bakmak lazim degilse eger zencefil akciger icin birebir
İlaçları devam ettik iğneleri oldu şurubu on güne tamamla dedi çok şükür iyi dedi ıhlamur vermiştik ama geçmedi zaten bir anda nefessiz kaldi bir anda oldu usuttu büyük ihtimal zorladi bizi biraz şimdi iyi çok şükür

Şüphelendiler sanırım ondan zatürre ile aynı belirtileri olduğu için olabilir zaten başında ymis hemen tedaviye başladık sıkıntı kalmadi inşallah

Hiç bilmiyorum bir gün önce ateşi vardı dedik dış geliyor daha hiç dişi yok belli ama patlamadi ertesi akşam yatırdım uykusunda bir anda nefes alamadı burnu tikaliydi nefes almasında çok zorluk vardi çok şükür şimdi iyi

Şimdide benimki hastalandi, hafif gribal bisiy sadece burnunu temizliyoruz simdilik.
Ama gecelerimiz fecii geciyor, nefes alamadığı icin uyku yok
Geçmiş olsun. Ameliyat nasıl geçti. Bir haftayı geçti benim kızın da burnu akıyor. Doktora götürdüm mevsimsel geçiş olabilir dedi.

Bebeklerinizin iştah durumu nasıl benimki nerdeyse bıraktı ek gıdayi çok üzülüyorum. Diş iştahsızlık yapar mı. Farklı tarifler deniyor yine de yemiyor. Yetemiyorum ben kızıma

Bebeklerinizin iştah durumu nasıl benimki nerdeyse bıraktı ek gıdayi çok üzülüyorum. Diş iştahsızlık yapar mı. Farklı tarifler deniyor yine de yemiyor. Yetemiyorum ben kızıma
Benimki bu ara mama sandalyesine bile kavga dövüş oturuyor,çok az yiyor.
Butun gün deli gibi dış kaşıyacak şeyler arıyor. Çıksaydı artık şu dişler...

Benimki bu ara mama sandalyesine bile kavga dövüş oturuyor,çok az yiyor.
Butun gün deli gibi dış kaşıyacak şeyler arıyor. Çıksaydı artık şu dişler...
Dört tane çıktı bizim bir tane daha geliyor. Gören yedirmiyor musun çocuğa diyor. E yemiyor kaşığı gördüğünde yüzünü kapatıyor.

Kızlar ben 1 nisan persembe günü işe başlayacağım. Kuzum bu aralar disten çok huysuz ve her şeyi benimle yapmak istiyor...bakici ablamiz zaten yarım gün geldiği için onu biliyor ve onunla sorun çıkarmadan durur ama benim aklım cocukta kalacak. Arada kayinvalidem de gidip gelecek.
Aranizda calismaya baslayan var mı?Ben çalışmaya baslayinca kızım daha da agresiflesmez inşallah. Bir yandan da babasi gibi benim de calismama alismasini istiyorum

Yaklaşık bir ay oldu ben de çalışmaya başladım yarım gün. Baslamadan da yardimcimiz geliyorDu alışıktı ona ama zaman geçtikçe gidisimi daha çok farketmeye başladı yapışıyor yakama bırakmıyor neredeyse tek giderken değil akşam falan da beni istiyo süreklı. Başlarda daha iyiydi de zamanla daha çok akillari eriyor bence . Sanırım ayrılık anksiyetesi gibi birşey yasiyorlarmis bi yerde okumuştum . Ama bana evden çıkmak çok iyi geliyor yorulsam da çalışmayı tercih ederim.

Benim de emzirme iznim var 08.30 -16.00 arasi çalışacağım.
Açıkçası çalışsam evdeki kadar yorulmam diye düşünüyorum. Bir de bu ara ev aldık borclandik mecbur çalışacağım. 1 yıldır ben de evdeyim normal hayati özledim acikcasi.

Evet öyle oluyor bebekliler işte dinlenip nefes alıyorlar gerçekten de .

Aynı bizim ki bende tam soracaktım sizlerde varmı diye yemek yeme işi bitti ac geziyo ne kadar sürecek acaba
Benim kız mayıs 15 de doğdu. Atak haftası hesaplama diye bir site var. Orda hesapladım söyle diyor
Bebeğiniz Cuma günü doğmuş ve doğduğu günden bugüne kadar 316 gün geçmiş. Bebeğiniz, bebek atak takvimine göre şu anda 41,5 - 46,5 haftaları arası olduğundan dolayı bu hafta fırtınalı geçecek gibi görünüyor. Bebek atak takvimine göre bu süreç 35 günden oluşuyor, bebeğiniz ise bugün 25. gününde. Atak haftasının bitmesine kalan gün sayısı : 10
Bu sebepten böyle davranıyor olabilirler.

Hangi siteden hesapladin bende bakayım. Bizimki üstten 1 dis patlatmis dün akşam gördük.
İnşallah biraz düzelir disten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…