- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Çişini yapıyordur o siradakızlar merhaba, bir konuyu sizlere sormak istiyorum. benden daha tecrübelisinizdir sonuçta, benim bebiş 7 aylık oldu.
bazen elleri titredigini görüyorum.
hani bazen ıııhhhhh ıııhhhhhh diye sesler çıkartırya, o sesi çıkartırken sanki biraz kendini kasar gibi bir yüz ifadesi oluşuyor yüzünde, ve o esnada ellerinin titredigini görüyorum.
siz de yaşıyormusunuz/yşadınızmı böyle birşey ?bir fikriniz veya yorumunuz varmı acaba ?
Çok geçmiş olsunAllah razı olsun
Bakalım yatirmayabiliriz duruma gore dediler, hemencecik toparlar inşallah
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallahBenim bebeğim dün gece aniden hastalandi nefes alamadı apar topar götürdük acile 38 derece ateş bir gün önce az ateş vardı dişi çıkacak dedik ama değilmiş iğne vuruldu fitil verildi burnu Temizlendi hala zor nefes alıyorfu zatürre başlangıcı olabilir dedi doktorhem iğne hem şurup verdi Çarşamba kontrol var başına gelen var mı ki daha önceden ne yapabilirim ek olarak şimdi biraz iyi ama korkuyorum işte
Çok geçmiş olsun , bu mevsim geçişleri çok sıkıntılı aylar, sapasaglamken bir anda hastalanabiliyorlar.Doktorun dediklerini yapmaktan baska caremiz yok, vucudunu guclu tutacak gidalar verin, emiyorsa mesela daha sık emzirin cok gecmis olsunBenim bebeğim dün gece aniden hastalandi nefes alamadı apar topar götürdük acile 38 derece ateş bir gün önce az ateş vardı dişi çıkacak dedik ama değilmiş iğne vuruldu fitil verildi burnu Temizlendi hala zor nefes alıyorfu zatürre başlangıcı olabilir dedi doktorhem iğne hem şurup verdi Çarşamba kontrol var başına gelen var mı ki daha önceden ne yapabilirim ek olarak şimdi biraz iyi ama korkuyorum işte
Cok gecmis olsun cok uzuldum.usuttumu acaba suan nasil durumu? En iyi gelrcek sey ihlamur icirmek alerjen madde yoksa zencefil katilabilir zencefiki arastirmadim alerjenmi bir bakmak lazim degilse eger zencefil akciger icin birebirBenim bebeğim dün gece aniden hastalandi nefes alamadı apar topar götürdük acile 38 derece ateş bir gün önce az ateş vardı dişi çıkacak dedik ama değilmiş iğne vuruldu fitil verildi burnu Temizlendi hala zor nefes alıyorfu zatürre başlangıcı olabilir dedi doktorhem iğne hem şurup verdi Çarşamba kontrol var başına gelen var mı ki daha önceden ne yapabilirim ek olarak şimdi biraz iyi ama korkuyorum işte
Benim bebeğim dün gece aniden hastalandi nefes alamadı apar topar götürdük acile 38 derece ateş bir gün önce az ateş vardı dişi çıkacak dedik ama değilmiş iğne vuruldu fitil verildi burnu Temizlendi hala zor nefes alıyorfu zatürre başlangıcı olabilir dedi doktorhem iğne hem şurup verdi Çarşamba kontrol var başına gelen var mı ki daha önceden ne yapabilirim ek olarak şimdi biraz iyi ama korkuyorum işte
Doktora göstersen iyi olur. Kakası veya gazı olduğunda kendini kasıyor ama hiç elinin titrediğini görmedim.kızlar merhaba, bir konuyu sizlere sormak istiyorum. benden daha tecrübelisinizdir sonuçta, benim bebiş 7 aylık oldu.
bazen elleri titredigini görüyorum.
hani bazen ıııhhhhh ıııhhhhhh diye sesler çıkartırya, o sesi çıkartırken sanki biraz kendini kasar gibi bir yüz ifadesi oluşuyor yüzünde, ve o esnada ellerinin titredigini görüyorum.
siz de yaşıyormusunuz/yşadınızmı böyle birşey ?bir fikriniz veya yorumunuz varmı acaba ?
Kıyamam kuzuya. Allah acil şifalar versin. Dualarım onunlaKızlar merhaba,
Büyük kızım salı günü 2 senenin ardindan tekrar ameliyat olacak..
Rabb'im beterinden korusun,dermansiz dert vermesin
Ama yüreğim pır pır tahmin edersiniz ki..
Bize dua eder misiniz ..
Bademcikler alinacak bu sefer, kulaklarina takilan 2 tüp de zara doğru gömülmüş,onlarin acilen cikarilmasi gerekti..
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl. Üşüttü mu birinden mi kaptı nasıl zatürre başlangıcı oldu. Kıyamam. Benim kızin da dört gündür burnu akıyor. Başka bir bebekten kaptı. İnşallah bebeklerimiz iyileşir çabucakBenim bebeğim dün gece aniden hastalandi nefes alamadı apar topar götürdük acile 38 derece ateş bir gün önce az ateş vardı dişi çıkacak dedik ama değilmiş iğne vuruldu fitil verildi burnu Temizlendi hala zor nefes alıyorfu zatürre başlangıcı olabilir dedi doktorhem iğne hem şurup verdi Çarşamba kontrol var başına gelen var mı ki daha önceden ne yapabilirim ek olarak şimdi biraz iyi ama korkuyorum işte
Merhaba ben bim den almıştım. Olsan markası. Işimi görüyor. Bebeğin Kaç sık Tam oturabiliyorsa kullanabilirsin. Ne zamana kadar kullanabilir onu bilmiyorum şuan on aylık daha uzun süre kullanırım diye düşünüyorumMerhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum
Mama sandalyesi önerisi alabilir miyim?
Walla kafam karıştı masa sandalye olan var katlanabilir olan var kaç yaşına kadar kullandırabiliyoruz mama sandalyesini ??
Ben e bebek ten aldim klasik olanlardan icine minderde aldim simdilik rahatiz ilk kizima chicconun almistim 3 kademeliydi o cok guzeldi.Merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum
Walla kafam karıştı masa sandalye olan var katlanabilir olan var kaç yaşına kadar kullandırabiliyoruz mama sandalyesini ??
Çok geçmiş olsun hiç bilgim yok ...Benim bebeğim dün gece aniden hastalandi nefes alamadı apar topar götürdük acile 38 derece ateş bir gün önce az ateş vardı dişi çıkacak dedik ama değilmiş iğne vuruldu fitil verildi burnu Temizlendi hala zor nefes alıyorfu zatürre başlangıcı olabilir dedi doktorhem iğne hem şurup verdi Çarşamba kontrol var başına gelen var mı ki daha önceden ne yapabilirim ek olarak şimdi biraz iyi ama korkuyorum işte
Merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum
Aynısı kızımda da vardı smdide sinirlenince korkunca yapiyor doktora hiç sormadım bize normal geldi :)yok yaaa gazdan degil. gazının olmadıgına eminim. sanki heyecanlanıyor, veya birşeye sinirleniyor, tam o zamanlarda elleri titriyor.
Bizim doktora ne sorsak bebektir normal diyorNormal ya da değil lafını doktordan duyana kadar evham yapıyoruz. Erken dönemde konulan teşhisler hayat kurtardığı için aslında doğru olanı da yapıyoruz. Bütün bebişler sağlıkla büyüsün anneleriyle mutlu olsunlar
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba,
Büyük kızım salı günü 2 senenin ardindan tekrar ameliyat olacak..
Rabb'im beterinden korusun,dermansiz dert vermesin
Ama yüreğim pır pır tahmin edersiniz ki..
Bize dua eder misiniz ..
Bademcikler alinacak bu sefer, kulaklarina takilan 2 tüp de zara doğru gömülmüş,onlarin acilen cikarilmasi gerekti..
Babada yüreğin diğer yarısı ama ben olsam annemin ilgisini isterdim bu surecteAmin canım inşallah, işin kötüsü pandemi nedeniyle tek refakatçi alınıyor, eşim biz gideriz kızımla diyor, ben de gitmek istiyorum, sen gidersen ben ufaklikla gece naparim diyo..anneme birakip gitsem birimiz arabada yaticaz falan of kafam hic yerinde degil..
Cook geçmiş olsunBenim bebeğim dün gece aniden hastalandi nefes alamadı apar topar götürdük acile 38 derece ateş bir gün önce az ateş vardı dişi çıkacak dedik ama değilmiş iğne vuruldu fitil verildi burnu Temizlendi hala zor nefes alıyorfu zatürre başlangıcı olabilir dedi doktorhem iğne hem şurup verdi Çarşamba kontrol var başına gelen var mı ki daha önceden ne yapabilirim ek olarak şimdi biraz iyi ama korkuyorum işte
Ben e bebek ten aldim klasik olanlardan icine minderde aldim simdilik rahatiz ilk kizima chicconun almistim 3 kademeliydi o cok guzeldi.
Merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum