2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çişini yapıyordur o sirada

Merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum
Mama sandalyesi önerisi alabilir miyim?
Walla kafam karıştı masa sandalye olan var katlanabilir olan var kaç yaşına kadar kullandırabiliyoruz mama sandalyesini ??

Benim bebeğim dün gece aniden hastalandi nefes alamadı apar topar götürdük acile 38 derece ateş bir gün önce az ateş vardı dişi çıkacak dedik ama değilmiş iğne vuruldu fitil verildi burnu Temizlendi hala zor nefes alıyorfu zatürre başlangıcı olabilir dedi doktor hem iğne hem şurup verdi Çarşamba kontrol var başına gelen var mı ki daha önceden ne yapabilirim ek olarak şimdi biraz iyi ama korkuyorum işte

Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah

Çok geçmiş olsun , bu mevsim geçişleri çok sıkıntılı aylar, sapasaglamken bir anda hastalanabiliyorlar.Doktorun dediklerini yapmaktan baska caremiz yok, vucudunu guclu tutacak gidalar verin, emiyorsa mesela daha sık emzirin cok gecmis olsun

Cok gecmis olsun cok uzuldum.usuttumu acaba suan nasil durumu? En iyi gelrcek sey ihlamur icirmek alerjen madde yoksa zencefil katilabilir zencefiki arastirmadim alerjenmi bir bakmak lazim degilse eger zencefil akciger icin birebir

Eklentiler

• Screenshot_20210322-103618_Chrome.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 26
Doktora göstersen iyi olur. Kakası veya gazı olduğunda kendini kasıyor ama hiç elinin titrediğini görmedim.

Kıyamam kuzuya. Allah acil şifalar versin. Dualarım onunla

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl. Üşüttü mu birinden mi kaptı nasıl zatürre başlangıcı oldu. Kıyamam. Benim kızin da dört gündür burnu akıyor. Başka bir bebekten kaptı. İnşallah bebeklerimiz iyileşir çabucak

Walla kafam karıştı masa sandalye olan var katlanabilir olan var kaç yaşına kadar kullandırabiliyoruz mama sandalyesini ??
Merhaba ben bim den almıştım. Olsan markası. Işimi görüyor. Bebeğin Kaç sık Tam oturabiliyorsa kullanabilirsin. Ne zamana kadar kullanabilir onu bilmiyorum şuan on aylık daha uzun süre kullanırım diye düşünüyorum

Ben e bebek ten aldim klasik olanlardan icine minderde aldim simdilik rahatiz ilk kizima chicconun almistim 3 kademeliydi o cok guzeldi.

Çok geçmiş olsun hiç bilgim yok ...

Benimki ikea , 2. bebegime kullaniyorum gayet memnunum

yok yaaa gazdan degil. gazının olmadıgına eminim. sanki heyecanlanıyor, veya birşeye sinirleniyor, tam o zamanlarda elleri titriyor.
Aynısı kızımda da vardı smdide sinirlenince korkunca yapiyor doktora hiç sormadım bize normal geldi :)
Bizim doktora ne sorsak bebektir normal diyor sinir ediyor beni
Çok geçmiş olsun Allah kızına şifa sana sabır versin sağlıklı bir şekilde süreci atlatırsınız ins
Babada yüreğin diğer yarısı ama ben olsam annemin ilgisini isterdim bu surecte
Cook geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin bebislere korona testi yapıyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…