Geçer inşallah merak etme annesikızlar merhabalar benim kızım hasta oldu grip ya da nezle gibi bişey önceden güzel güzel yiyen çocuk şimdi mama verince öğürüyor biberon maması yemeye başladı yeniden böyle olan ve geçen var mı kalır die korkuyorum
Ben de yazdım epey oluyor, ama cok uzun süredir girmemişmoon83 nerelerdesiniz
Ben 9.ayda almaya başlamıştım gecen ay çok güzel oynadı içindeki bütün etkinlikleri yaptı ama bu ayki dergiyi hep yurtti ve agzindaydi o yüzden 11.ayinkini almayı dusunmuyorum. Dis olayı biraz rahatladiginda alicamAdım adım setlerden alan var mı? Kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?
Gercekten hepsi farkli.mesela benim kizim istedigi seyi isaret etmiyor blw yi reddediyor.anne veya baba nerde deyince dönüp bakmiyor adina duyarsiz.emekleme1 haftadir yeni basladi ama masallah çenesine vurmuş yapamadıklarıO kadar çok konuşuyoruz ki. Kitap da okuyorum. Oyun da oynuyorum. Belki de evet hazır olmasıyla alakalı. Ama işte bilirsiniz insan bir merak ediyor aynı aylık olanlar nasıl diye.
Merhaba ben de ots markasını çok kullaniyorum bircok şeyi ordan aldim, tarhana irmik vs. Potinc mesela yedirmedim her türlü gdo lu olduğunu bildiğim için. Et olarak sadece kuzu eti kofte yapıp verdim siz başka ne sekillerde veriyorsunuz?Kızlar merhaba,
Nasıl gidiyor ek gıda serüveniniz?
Ek gidaya dair organik gidalar uzerine biraz fikir alışverişinde bulunalım mi ne dersiniz?
Ben memnun oldugum şeyleri paylasmak isterim ve sizin de tavsiyelerinize açığım.
Yumurta olarak "flotty" marka yediriyorum ve çok memnunum,migrostan temin ediyorum.
Zeytinyağı "ilhan sarı" kullanıyorum,memnunum çok.
Makarna ,tel şehriye falan OTC marka alıyorum.henuz pek yedirmek kısmet olmadi yorumlari iyiydi.
Kuru bakliyatlari en son City Farm aldim ama pek guven vermiyor bana nedense bu marka, arayış içindeyim
İrmik, pirinç unu vs Vitaly Gurme alıyorum.cok memnunum tadini da sevdi.
Tereyağı Yörük ciftligi ghee tuzsuz diye bir marka alıyorum migrostan ,ben yağdan pek anlamam ama annem beğendi.
Hipp bebek ekmegi kullanıyoruz.
Bir de eskiden et suyunu biz kaynatirdik,sonra bazi guvenilir markalara yoneldim,cunku aslinda cok uzun süre kaynamasi gerektigini ogrendim.o günden beri "Gurvita" marka alıyorum.Gerci etin kendisini yiyor genelde arada bir corbalara atıyorum.
Bunlar benim hazir olarak kullandigim ürünler,keske bir köyümüz olsa da yagi, yumurtayı falan ordan temin etsek ama yok maalesef..peyniri, yoğurdu annem yapıyor, henuz tavuga baslamadim haftada 1 somon balığı çorbası yapiyorum balikcidan alıp.
Sizlerde hepimizin gidip alabilecegi ya da sipariş verebilecegi urunlerden tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim
özellikle tavuk
Merhaba ben de ots markasını çok kullaniyorum bircok şeyi ordan aldim, tarhana irmik vs. Potinc mesela yedirmedim her türlü gdo lu olduğunu bildiğim için. Et olarak sadece kuzu eti kofte yapıp verdim siz başka ne sekillerde veriyorsunuz?
Yumurta organik sertifikası olanlardan yedirdim izmirde Ece Yumurta var en çok orayı begeniyorum. Izmirde yerel bir firmadan organik sebze alıyorum haftalik.
Somon çorbası her hafta yediriyorum artık eliyle de yiyebilir diye düşünüyorum bunu da deneyecegim. Peyniri yoğurdu da kendim yapıyorum (organik tire sütten).bunun dışında tuzsuz ekmek alıp yediriyorum ama ekmeği pek sevmedi.
Dun knorr soslu tavuk yiyorduk patatesli istiyorum diye aglayinca ona da bir miktar tattirdim (eline verdim),sapır supur yedi meğersem sağlıksız sos seviyormuş çocuk ya :)
ben de makarnaya cesaret edemedim ama aldım o da organik şu an markasını unuttum haftasonu deneyeceğim.Canım ayni bizdede durum öyle inan ki
Gecen ablasi dondurma yiyodu resmen gozleri doldu agzi sapur şupur babasi dayanamadi dudagina dokundurdu nokta kadar seyi yalana yalana yedi.eti corbalara kuzu kıyma olarak ekliyorum, ama pirzola falan yerken biz istiyo cigneyebilecegi büyüklükte verince baya baya yiyor.aslinda ona guvenip makarna aldim ama cesaret edip veremedim henuzcorbasina tel şehriye koyup baslicam önce.somonu eliyle gayet guzel yiyolar saç baş burun kas kirpik her yeri yiyo
Yesil mercimegi , nohutu falan yemek olarak kıymalı yiyor
Kirmizi mercimek corba olarak yiyor
Sebzeleri de hala corba seklinde veriyorum ruseym katiyorum
Yogurtla pek arasi yok muz eklersem yiyor ,mecbur hep muzla veriyorum.
Büyüyorlar ya kofteler ,makarnalar havalarda ucar insallah yakinda
Ben zeytinyagini özem den aliyorum ayvaliktan geliyor ödüllü bir marka 1 numarali diyebilirim.sut ve tereyagimi guvendigim bir butik magazadan aliyorum marka.degil catalcada ciftlikleri var oradan geliyor.yumurta ise kizlarin okul bahcesinde 34 tane tavuk var hergun bahcede otluyorlar bakliyat vs yiyorlar yerden bortu böcekle besleniyorlar onlari kullaniyoruz.ben pirinc unu hic kullanmadim muhallebi pek sevmiyor.bakliyat normal marketten aliyorum.bebek ekmegi ben vermiyorum tam bugday ekmegini dilimletiyorum icinden 5 6 dilim kurutup buzdolabina koyuyorum.corbalarinin icine kiriyorum.bebe biskuvisi zaten yok.evde kendim yapiyorum.hepjmiz bir sekilde evlatlarimiza en iyisini bulmaya calisiyoruz bir sekilde şu donemde gdo lar hormonlar hava da ucusurken mumkun.olan en iyisini.almaya calisiyoruz.yakinda peynir ve tereyagini da kendim yapmaya baslayacagim.tereyagini yogurttan yapicam bakalim olursa size de yazarimKızlar merhaba,
Ek gidaya dair organik gidalar uzerine biraz fikir alışverişinde bulunalım mi ne dersiniz?
Ben memnun oldugum şeyleri paylasmak isterim ve sizin de tavsiyelerinize açığım.
Yumurta olarak "flotty" marka yediriyorum ve çok memnunum,migrostan temin ediyorum.
Makarna ,tel şehriye falan OTC marka alıyorum.henuz pek yedirmek kısmet olmadi yorumlari iyiydi.
Kuru bakliyatlari en son City Farm aldim ama pek guven vermiyor bana nedense bu marka, arayış içindeyim
Tereyağı Yörük ciftligi ghee tuzsuz diye bir marka alıyorum migrostan ,ben yağdan pek anlamam ama annem beğendi.
Bir de eskiden et suyunu biz kaynatirdik,sonra bazi guvenilir markalara yoneldim,cunku aslinda cok uzun süre kaynamasi gerektigini ogrendim.o günden beri "Gurvita" marka alıyorum.Gerci etin kendisini yiyor genelde arada bir corbalara atıyorum.
Bunlar benim hazir olarak kullandigim ürünler,keske bir köyümüz olsa da yagi, yumurtayı falan ordan temin etsek ama yok maalesef..peyniri, yoğurdu annem yapıyor, henuz tavuga baslamadim haftada 1 somon balığı çorbası yapiyorum balikcidan alıp.
Sizlerde hepimizin gidip alabilecegi ya da sipariş verebilecegi urunlerden tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim
özellikle tavuk
Maşallah sizeKızlar merhaba,
özellikle tavuk
Tarhana çorbasını şiddetle tavsiye ediyorum.Buyuduler yaaa maşallah zaman nasılsa çabucak geçti dün ne zaman geçti insan hiç anlamıyor.Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah bizede bebişleredeSomon çorbası bende yapı cam inşallah haftada bir teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.maşallah becerikli hamarat anneler genişleriniz çok şanslı.Yavrularımiz canlarımız bizim
Benimki bugun tam 11 aylık çok şükür. Gecen haftalar son 2 haftadir geceleri bizi hic uyutmadi ama su aralar iyi birkac gündür uyuyoruz çok şükür.
Doktor randevumuzu da 8 mayisa aldık, bakalım mamayi azaltabilecek miyiz gözüme çok tosun geliyor bu aralar ya inşallah her şeyimize normal der
Yürümeye az kalmış o zamanYürüme çabaları nasil gidiyor sizlerde biz daha 15 gundur emekliyoruztutunup kalkmalarda oyle.emeklerken bazen ayaklarini dikeltip kendi basina ayaga kalkma pozisyonuna geciyor ama basarisiz.